Corturi Pescuit,Vanatoare de Munte, Camping si Expeditie – Pret 300.00 Lei – 2.500.00 Lei – Pret Avantajos

Spread the love

Corturi Pescuit,Vanatoare de Munte, Camping si Expeditie – Pret 300.00 Lei – 2.500.00 Lei – Pret Avantajos

Alaturi de sacul de dormit, confortul si reusita unei ture de doua sau mai multe zile depind de cele mai multe ori de alegerea unui cort potrivit. Este foarte important ca aceasta sa fie potrivit conditiilor in care va fi folosit. 

In timp ce corturile de familie sau camping sunt spatioase si inalte, precum cele create de Easy Camp sau Outwell, corturile de drumetie, cele de creasta sau cele ultralight de la Robens si Hannah, sunt recomandate turelor de backpacking si mountaneering.
Iar daca esti pasionat de ture pe munte in orice anotimp, iti propunem unul din corturile montane de 3 sezoane sau de expeditie, produse de Robens, Hannah, producatori care ofera modele recomandate atat pentru ture de iarna cat si pentru ascensiuni la altitudine mare.

Corturi – Campingul devine mai ușor și mai distractiv 

Cortul este un articol obligatoriu pentru orice pasionat de camping. Din fericire, există un cort pentru nevoile fiecăruia; indiferent dacă mergi în drumeții montane în Alpi, într-o excursie cu bicicleta în Africa sau pur și simplu dorești să petreci un weekend în camping undeva prin apropiere. 

La vidaXL, avem o gamă largă de corturi de camping, prezentate în diferite forme, dimensiuni, stiluri și nuanțe. Deci, poți fi întotdeauna sigur că vei găsi cel mai bun cort din colecția noastră. 

 

Corturi de camping de înaltă calitate 

Corturile noastre sunt o investiție valoroasă pentru orice excursionist serios. Corturile pop-up sunt cea mai bună opțiune pentru festivaluri sau pentru un popas improvizat peste noapte. Amplasarea acestor corturi de camping este ușoară; pur și simplu despachetezi și lași cortul să-și facă treaba. Strângerea lor la loc este simplă și sigură, dar și practică pentru următoarea aventură de camping. 

Corturile gonflabile sunt, de asemenea, ușor de ridicat. Nu ai nevoie să utilizezi stâlpi tradiționali atunci când ridici aceste corturi, deoarece sunt solide și rigide atunci când sunt complet umflate. Cel mai mare avantaj al corturilor gonflabile este că nu ești în pericol ca stâlpii să strângă la un loc în cazul vânturilor puternice. Aceste corturi sunt ușor de configurat în cazul în care călătorești de unul singur! 

Te rugăm să consulți gama noastră de corturi ieftine, inclusiv corturi pentru rucsac, pentru a găsi unul care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale de camping. 

 

Sfaturi pentru îngrijirea corturilor 

Corturile fac atât de mult pentru excursioniști, oferindu-le confort și securitate. Cu toate acestea, mulți nu le acordă îngrijirea de care au nevoie pentru a rămâne rezistente și curate. Iată câteva sfaturi de reținut: 

● Nu purta pantofi în cort 

● Evită păstrarea alimentelor în cort, pentru a preveni ca rozătoarele să roadă țesătura în căutarea a ceva de mâncare 

● Folosește un covoraș sau o rogojină la intrarea în cort pentru a șterge noroiul și praful 

● Folosește o pânză pentru a acoperi podeaua cortului