Corturi de Pescuit,Vanatoare,Munte,Camping si Expeditie – Pret Super Avantajos

Spread the love

Corturi de Pescuit,Vanatoare,Munte,Camping si Expeditie – Pret Super Avantajos

Alaturi de sacul de dormit, confortul si reusita unei ture de doua sau mai multe zile depind de cele mai multe ori de alegerea unui cort potrivit. Este foarte important ca aceasta sa fie potrivit conditiilor in care va fi folosit. 

In timp ce corturile de familie sau camping sunt spatioase si inalte, precum cele create de Easy Camp sau Outwell, corturile de drumetie, cele de creasta sau cele ultralight de la Robens si Hannah, sunt recomandate turelor de backpacking si mountaneering.
Iar daca esti pasionat de ture pe munte in orice anotimp, iti propunem unul din corturile montane de 3 sezoane sau de expeditie, produse de Robens, Hannah, producatori care ofera modele recomandate atat pentru ture de iarna cat si pentru ascensiuni la altitudine mare.

CORT ROBENS LODGE 3 – 3 PERSOANE

Cort Robens Lodge 3 – de 3 persoane se monteaza foarte usor si face fata vitregiilor naturii timp de 3 sezoane.
Spatiul interior este maximizat datorita designului, iar ventilatia este foarte buna. Cele doua intrari asigura libertatea de miscare, fara a deranja pe ceilalti.

Folia exterioara a cortului Robens Lodge 3 este realizata din poliester 189T HydroTex HD RS, 75D, un material ce ofera impermeabilitate de 5000 mm. Folia interioara este din poliester respirabil 68D 190T, iar podeaua din poliester Taffeta 75D 185T cu impermeabilitate de 10000 mm.
Betele de cort sunt realizate din aluminiu anodizat de calitate inalta, #7001, T6, de 8.5 / 11 mm.

DESPRE ROBENS

Robens aduce pe piata pentru entuziastii outdoor-ului produse de calitate superioara, bazata pe o fundatie ferma: cunostiintele tehnice si experienta reala in camping, cei de la Robens fiind innebuniti dupa natura si camping. Performanta, durabilitatea, functionalitatea si faptul ca te poti baza pe produsele Robens sunt principalele atuuri ale danezilor.