Spread the love

Cort Structură Gonflabilă de Pescuit,Camping AirSeconds 6.3 Polibumbac 6 Persoane 3 Camere – Pret 6.199.99 LEI

Informații tehnice

Întreținerea polibumbacului

Din moment ce o parte a cortului este fabricată din bumbac, pânza trebuie să fie complet uscată înainte de depozitare pentru a evita apariția mucegaiului. De asemenea, este important să păstrați pânza curată și să curățați petele cât mai repede posibil. Cel mai bine este să ștergeți praful cu o perie moale.

De ce am ales să folosim polibumbac (bumbac tehnic)?

Polibumbacul, mai numit și bumbac tehnic, asigură: – o mai bună rezistență la razele UV;
– o mai bună respirabilitate decât un cort din poliester tradițional;
– o durată de viață mai lungă;
– un cort mai ușor decât cel din 100% bumbac;
– material silențios.
Cu toate acestea, trebuie să acordăm o ateție sporită polibumbacului, deoarece este o țesătură care necesită o atenție deosebită la uscarea și curățarea petelor.

Living

Living de 7,1 m² (și cu a treia cameră montată), cu o înălțime maximă de 2,15 m.
Cortul dispune de:- folie de sol cu margini înălțate, pentru a evita pătrunderea ploii
– 2 ferestre cu protecție transparentă
– 1 fereastră cu plasă de insecte
– buzunare de depozitare în cameră și în living, folie de sol cu putere de izolare, pentru instalare în living
Puteți folosi toate cele 3 camere ale cortului sau doar 2, mărind spațiul destinat livingului.

Montare/demontare

Structură gonflabilă, de tip întreg, cu camere premontate.
Se umflă cu pompa Quechua 5,2 L cu manometru. A se umfla la 7 PSI presiune. Aceasta nu este inclusă.
Referință: 8243066.
Recomandăm montarea produsului de către 2 persoane.

Protecție solară

Tehnologia Fresh&Black este aplicată pe un material cu UPF 50+.razele UV pătrund și prin ușa deschisă.

Ventilări

Supratentă ventilată, pentru a reduce condensul. Camerele dispun de spații de ventilare, în partea de sus, pe exterior. Spațiu de ventilare în partea de jos, pe interior. Ultima cameră este poziționată în așa fel încât să nu împiedice circulația aerului. Camere cu plase de insecte, atât la ușă, cât și în partea din spate. Living cu 2 plase de insecte, una la ușă și cealaltă pe perete.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Scopul este de a expune fiecare latură a cortului la vânt de aceeași intensitate. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la vânt de forța 8, cu o viteză de 70 km/h.
Umflați constant bețele gonflabile ale cortului în timpul sejurului (7 Psi).

Impermeabilitate

Testăm și impermeabilitatea corturilor noastre. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Acest cort este prevăzut cu o supratentă din poli-bumbac. Prevăzut cu o folie de sol etanșă 195 g/m² (folie de sol :5000 schmerber).

Spațiu ocupat și greutate

Husă de transport pe roți. 97 x 48 x 53 cm. 247 L. 45,9 kg.

Reparare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp.
Piesele de schimb, precum și serviciul de schimbare a bețelor sunt disponibile în ateliere noastre. Regăsiți informații pe site, dar și în magazine.

Bețe, cuie

Bețele gonflabile pentru cort din polibumbac au o structură de arc, în 3 straturi: o cameră de aer din poliuretan termoplastic (TPU) și o husă din poliester și o husă din polibumbac. Întărituri living – O bară din aluminiu face structura mai rigidă.Cuie- Toate cuiele au diametru de 6 mm. Sunt incluse 4 cuie pentru sol dur.

Spațiu de dormit

În fiecare cameră este spațiu suficient pentru maximum 2 saltele de 70 cm lățime. Peretele despărțitor dintre cele 2 camere este detașabil.

Recomandare de întreţinere

Corturile au fost concepute pentru utilizare în exterior (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.

Material din Polibumbac

Compoziţie:Pânză: 70% poliester, 30% bumbac.Cameră: 83% poliester, 17% bumbac.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor.
Acest produs nu este conceput eco astăzi, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

5 aniMAI PUȚIN

By Akan