Spread the love

Cort Pescuit,Camping,Drumetii cu Structură Gonflabilă Air Seconds Fresh&Black 6.3 6 Persoane 3 Camere – Pret 3.199.99 Lei

Informații tehnice


Living
Living de 7,1 m² (cu a 3a cameră montată) cu o înălțime de 2,10 m. Dispune de:- folie de sol cu margini înălțate, pentru a evita pătrunderea ploii

 • fereastră cu protecție transparentă
 • fereastră cu plasă de insecte
 • buzunare de depozitare în cameră și în living
  Puteți folosi toate cele 3 camere ale cortului sau doar 2, mărind spațiul destinat livingului.
  Spațiu de dormit
  În fiecare cameră este spațiu suficient pentru maximum 2 saltele de 70 cm lățime. Peretele despărțitor dintre cele 2 camere este detașabil.
  Montare/ Demontare
  Structură gonflabilă, de tip întreg, cu camere premontate.
  Se umflă cu pompa Quechua Ultim Comfort cu manometru. A se umfla la 7 PSI presiune. Cod pompă: 8601387. Pompa nu este inclusă. Pompa nu este inclusă.
  Pentru mai multă ușurință, vă recomandăm montarea de către 2 persoane, dar este posibilă și montarea de către 1 persoană.
  Tehnologia Fresh & Black
  Mai multă senzație de răcoare și obscuritate, pentru un somn mai bun! Fresh & black este o tehnologie brevetată de la Decathlon care permite reflecarea razelor de soare și izolarea de lumină, datorită materialelor specifice. Astfel, reducem senzația de căldură din corp și ne bucurăm de mai multă obscuritate. Tehnologia Fresh & Black
  Protecție solară
  Tehnologia Fresh&Black este aplicată pe un material cu UPF 50+.Atenție: razele UV pătrund și prin ușa deschisă.
  Ventilări
  Supratentă ventilată, pentru a reduce condensul. Camerele dispun de spații de ventilare, în partea de sus, pe exterior. Spațiu de ventilare în partea de jos, pe interior. Ultima cameră este poziționată în așa fel încât să nu împiedice circulația aerului. Camere cu plase de insecte, atât la ușă, cât și în partea din spate. Living cu 2 plase de insecte, una la ușă și cealaltă pe perete.
  Rezistența la vânt
  Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Scopul este de a expune fiecare latură a cortului la vânt de aceeași intensitate. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la vânt de forța 7, cu o viteză de 60 km/h.
  Nu ezitați să umflați în mod regulat bețele gonflabile ale cortului în timpul sejurului de camping (7 Psi).
  Impermeabilitate
  Testăm și impermeabilitatea corturilor noastre. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Supratentă din poliester, cu strat protector din poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșeizate prin benzi termolipite. Folie de sol din polietilenă de 190 g/m².
  Reparare
  Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp.Toate corturile noastre sunt concepute pentru a fi reparate.
  Piesele de schimb, precum și serviciul de schimbare a bețelor sunt disponibile în ateliere Decathlon și pe decathlon.ro.
  Bețe, cuie
  Bețe gonflabile- Toate corturile noastre cu structură gonflabilă au o structură în arc, în 2 straturi: o cameră de aer din poliuretan termoplastic (TPU) și o husă de poliester, de 600 denieri*.Întărituri living – O bară din aluminiu face structura mai rigidă.Cuie- Toate cuielei au diametru de 6 mm.Sunt incluse 4 cuie pentru sol dur.
  *600 denieri, adică o greutate de 600 g pentru o lungime de 9 m.
  Recomandare de întreţinere:
  Corturile au fost concepute pentru utilizare în exterior (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria “mobilier de grădină” și nu sunt concepute pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.
  Angajamentul nostru pentru consumul de apă redus în procesul de concepere (cod: 8584571).
  Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

 • Garanție
  5 ani

By Akan