Spread the love

Cort de Pescuit,Vanatoare si Activitati Outdoor cu Structură Gonflabilă AIR SECONDS 4.2 FRESH&BLACK 4 Persoane 2 Camere – Pret 1.999.99 LEI

Produs conceput pentru 4 persoane. Cort cu 2 camere separate și living spațios.

Motivația noastră? Cort cu structură gonflabilă, ușor de montat, cu material Fresh&Black. Mai puțină căldură, mai puțină lumină!

Informații tehnice

Living și cameră

Living de 5.9 m², cu înălțime maximă de 1.95 m.
Cortul dispune de:- folie de sol cu margini înălțate, pentru a proteja în caz de ploaie.
– ferestre cu plase de insecte.
– buzunare de depozitare în camere și living. În fiecare cameră a cortului încap maximum 2 saltele de 70 cm lățime.

Montare/ Demontare

Structură gonflabilă, de tip întreg, cu camere premontate.
Se umflă cu pompa Quechua 5.2 L cu manometru. A se umfla la 7 PSI presiune.Cod pompă: 8243066. Pompa nu este inclusă.
Pentru mai multă ușurință, vă recomandăm montarea de către 2 persoane, dar este posibilă și montarea de către 1 persoană.

Protecție solară

Tehnologia Fresh&Black este aplicată pe un material cu UPF 50+.Atenție: razele UV pătrund și prin ușa deschisă.

Ventilări

Supratenta de deasupra livingului permite ventilarea și reduce condensul. La exteriorul fiecărei camere există un spațiu de ventilare în partea de sus. La interiorul fiecărei camere există un spațiu de ventilare în partea de jos. Livingul este prevăzut cu o plasă de țânțari. Camere au plasă de țânțari în partea de sus și în spate.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Scopul este de a expune fiecare latură a cortului la vânt de aceeași intensitate. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la vânt de forța 7, cu o viteză de 60 km/h.
Nu ezitați să umflați în mod regulat bețele gonflabile ale cortului în timpul sejurului de camping (7 Psi).

Impermeabilitate

Testăm și impermeabilitatea corturilor noastre. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Supratentă din poliester, cu strat protector din poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșeizate prin benzi termolipite. Folie de sol din polietilenă de 190 g/m².

Reparare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp.
Piesele de schimb, precum și serviciul de schimbare a bețelor sunt disponibile în ateliere noastre. Regăsiți informații pe site, dar și în magazine.

Bețe, cuie

Bețe gonflabile- Toate corturile noastre cu structură gonflabilă au o structură în arc, în 2 straturi: o cameră de aer din poliuretan termoplastic (TPU) și o husă de poliester, de 600 denieri*.Întărituri living – O bară din aluminiu face structura mai rigidă.Cuie- Toate cuiele au diametru de 6 mm.Sunt incluse 4 cuie pentru sol dur.
*600 denieri, adică o greutate de 600 g pentru o lungime de 9 m.

Recomandare de întreţinere:

Corturile au fost concepute pentru utilizare în exterior ( 4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.

Tehnica de vopsire dope-dyed (8572950)

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Garanție

5 ani

By Akan