Spread the love

Cort cu Bețe ,Pescuit,Camping, ARPENAZ 6.3 Fresh&Black 6 Persoane 3 Camere – Pret 2.249.99 Lei

Informații tehnice
Am redus impactul acestui produs asupra mediului
Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.
Living
Living de 6 m²,cu înălțime maximă de 2,1 m.
Cortul dispune de:- folie de sol cu margini înălțate, pentru a proteja de ploaie

 • fereastră transparentă
 • fereastră cu plasă de țânțari
 • buzunare de depozitare în living
  Spațiu de dormit
  În fiecare cameră este spațiu suficient pentru maximum 2 saltele de 70 cm lățime. Peretele despărțitor dintre cele 2 camere este detașabil.
  Montare/demontare
  Structură cu bețe, de tip întreg, camere și supratentă pre-montate. Cele 3 bețe cu repere de culoare se introduc în husele speciale. Apoi, tensionați capetele negre de la baza supratentei. Montați cuiele în formă de V în cele 2 colțuri din spate, apoi trageți spre partea din față. La final, montați cuiele din față.
  Recomandăm montarea produsului de către 2 persoane.
  Protecție solară
  Tehnologia Fresh&Black este aplicată pe un material cu UPF 50+.Atenție: razele UV pătrund și prin ușa deschisă.
  Ventilări
  Supratenta de deasupra livingului permite ventilarea și reduce condensul. La exteriorul fiecărei camere există un spațiu de ventilare în partea de sus. La interiorul fiecărei camere există un spațiu de ventilare în partea de jos. Livingul are plasă de insecte, la fel și camerele.
  Rezistența la vânt
  Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Scopul este de a expune fiecare latură a cortului la vânt de aceeași intensitate. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h (forța 6).
  Impermeabilitate
  Testăm și impermeabilitatea corturilor noastre. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Supratentă din poliester, cu strat protector din poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșe, folie de sol din polietilenă de 140 g/m².
  Reparare
  Acest produs poate fi reparat și echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, are obiectivul de a crea produse rezistente în timp. De aceea, produsele noastre sunt reparabile.
  Piesele de schimb, precum și serviciul de schimbare a bețelor sunt disponibile în ateliere noastre. Regăsiți informații și pe decathlon.ro.
  Bețe, cuie
  Bețe – Toate bețele corturilor noastre sunt din fibră de sticlă și sunt verificate în urma a două controale ale calității. Unul dintre acestea urmărește verificarea rezistenței la rupere. Cuie – Toate cuiele au diametru de 6 mm.
  Recomandare de întreţinere
  Corturile au fost concepute pentru utilizare în exterior (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.
  Tehnologia Fresh & Black
  Mai multă senzație de răcoare și obscuritate, pentru un somn mai odihnitor! Fresh & black este o tehnologie brevetată de la Decathlon care permite reflecarea razelor de soare și izolarea de lumină, datorită materialelor specifice. Astfel, reducem senzația de căldură din corp și ne bucurăm de mai multă obscuritate. Pentru a vă bucura la maximum de această tehnologie, nu uitați să aerisiți bine cortul seara!
  Garanție
  3 ani

By Akan