Cort Coleman Batur II,2 persoane pentru Pescuit Drumetii Vanatoare si Outdoor – Pret 990.00 Lei

Spread the love

Cort Coleman Batur II,2 persoane pentru Pescuit Drumetii Vanatoare si Outdoor – Pret 990.00 Lei

Descriere

Cort Coleman Batur 2 – 2000035200

Spatioase si totusi usoare, corturile Batur au o constructie tip tunel ce ofera spatiu suficient pentru dormit si pentru stocarea echipamentului in urmatoarea ta aventura outdoor.

Perfecte pentru impatimitii de outdoor care prefera sa se abata de la cararile cunoscute tuturor, aceste corturi ofera protectie pe care te poti baza impotriva ploii si a vantului.
Tehnologia WeatherTec ™ va ofera confort si protectie atunci cand campati. Proprietatile de impermeabilitate ale tesaturii sunt masurate utilizand o clasificare numita cap hidrostatic.

Tehnologia Blackout Bedroom de la Coleman blocheaza 99% din lumina naturala pentru un somn odihnitor iar protectia UV sporeste confortul.

Daca un cort are un cap hidrostatic de 5000 mm, inseamna ca apa nu va trece prin tesatura daca o coloana de apa de 6 m este plasata pe suprafata sa.
Tesaturile Ripstop sunt realizate folosind o tehnica speciala de ramforsare care le face rezistente la rupere sau destramare.
Caracteristica ignifuga a tesaturii va asigura ca materialul nu va izbucni necontrolat in flacari ci se va stinge singur, dandu-va timp de a scapa in caz de urgenta.
Stalpii ultra-usori din aluminiu sunt proiectati pentru a fi mai puternici si a intampina mai putina rezistenta la vant. Sforile de ancorare plasate strategic ajuta la pastrarea stabilitatii in conditii extreme.
Exista multi factori care influenteaza performanta cortului in conditii meteorologice diferite, iar Coleman utilizeaza cea mai recenta tehnologie si un sistem riguros de testare pentru a va proteja in orice moment- indiferent de vreme.

Pentru a afla mai multe informatii referitor la tehnologiile Coleman 

Caracteristici:

– capacitate: 2 persoane
– 2 x bete aluminiu 8.5 mm;
– foaia de baza: Polyester, 5000 mm PU coated
– cusaturi lipite;
– rezistent la aprindere ( fire retardant )
– material exterior : Polyester PU coated, Ripstop;
– material interior: Polyester tafetta;
– husa inclusa;
– dimensiune pachet: 39 x 18 cm;
– greutate: 2.4 kg;
– rezistenta la apa: coloana 5000 mm;
– dimensiuni: Total: 3.7 m2 (dormitor 2.3 m2, Living 1.4 m2)

Coleman® Active Tents with BlackOut Bedroom® Technology