Spread the love

Cort Auto Pescuit VAN 500 FRESH & BLACK 2 Persoane -Produs conceput pentru a fi montat pe acoperișul van-ului – Pret 3.699.99 Lei

Produs conceput pentru a fi montat pe acoperișul van-ului. Instalare simplă și rapidă.

Asigură mai mult confort cu o saltea gonflabilă. Profitați de prospețimea aerului chiar și în plină vară, datorită materialului Fresh&Black, dar și de un spațiu umbrit, datorită materialului.

Informații tehnice
De ce utilizarea materialului greige ajută la reducerea impactului asupra mediului?
Vopsirea fiind un procedeu care generează un impact mare asupra mediului, alegem să nu folosim acest procedeu pe supratenta cortului.
Vopsirea fiind unul dintre elementele care generează cel mai mare impact asupra mediului, noi am ales să folosim această metodă pe o parte a supratentei cortului.
Montare/demontare
A se monta, de preferat, de 2 persoane (poate fi montat și de către 1 singură persoană). Vizualizați cu atenție tutorialul de montare sau instrucțiunile de montare ale produsului. Începeți prin a instala/securiza scara. Desfaceți husa cortului pe plafonul mașinii, securizând toate cele 4 puncte de ancorare cu carabiniere.Umflați structura gonflabilă, apoi salteaua, respectând indicatorii de presiune (cort: 7psi; saltea 0,3-0,5psi). Acum vă puteți instala lucrurile, cortul este gata!
Produsul conține:
1 cort cu structură gonflabilă (compatibil cu pompa 8243066). 1 cadru de pat cu șipci din lemn. 1 saltea gonflabilă 130 x 205cm. 1 furtun de umflare de 2,5m.1 scară( a nu se utiliza în alte scopuri).1 adăpost Fresh + 2 stâlpi aluminiu + 2 corzi de susținere + 2 cuie. 6 coliere de strângere carabiniere. 1 kit de reparare saltea – 2 huse Bine de știut: Pompa nu este inclusă.
Garanție/ Serviciu Post-Vânzare
Acest produs poate fi reparat. Pentru acest cort veți găsi:- kit șuruburi;

 • saltea;
 • adăpost;
 • șipcile;
 • camera.
  Restricții de utilizare 1/2
  A nu se utiliza pe barele cortului. A nu se utiliza pe un plafon avariat, din sticlă sau prevăzut cu panouri solare. A nu se utiliza pe o mașină. Nu circulați cu cortul sau scara atașate de van. A nu se utiliza cortul sau scara dacă punctele de prindere nu sunt fixate. A nu se utiliza alte șuruburi sau accesorii care nu sunt incluse în pachetul cortului. A se respecta presiunea de umflare indicată pentru cort și saltea. A nu se utiliza un compresor sau o pompă electrică.
  Restricții de utilizare 2/2
  A nu fi utilizat în compania animalelor. A nu se utiliza alte șuruburi sau accesorii care nu sunt incluse în pachetul cortului. A nu se utiliza scara în alte scopuri. Scara nu trebuie să se sprijine de elemente fragile precum parbrizul sau farurile. A se respecta instrucțiunile de utilizare. Nu este recomandată utilizarea alături de copii.
  Garanție
  5 ANI. REPARABILITATE: Toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

By Akan