Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l, Clasa A+++, No Frost, VitaFresh Pro (Negru)

Spread the love

Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l, Clasa A+++, No Frost, VitaFresh Pro (Negru)

Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l, Clasa A+++, No Frost, VitaFresh Pro, TouchControl (Negru)

Combina frigorifica XXL NoFrost cu VitaFresh pro si volum extra generos: pastreaza prospetimea alimentelor pe o perioada indelungata.

  • Adaptare perfecta: aparatul poate fi pozitionat chiar langa peretii si piesele de mobilier adiacente – flexibilitate in designul bucatariei
  • VitaFresh pro: datorita tehnologiei 0°C si ajustarea nivelului de umiditate, alimentele isi pastreaza prospetimea de pana la 3 ori mai mult.
  • Volum XXL: extra volum pentru alimentele si preparatele tale.
  • Premium TouchControl: 3 zone de temperatura ce pot fi reglate independent.
  • Iluminare Premium LED: iluminare uniforma a intregului compartiment de frigider, atat din lateriale cat si din plafon.

Mult spatiu pentru articole congelate XXL, cu sertarul pentru alimente congelate BigBox.

 Un sertar foarte adanc pentru alimente congelate, pentru stivuirea practica a pungilor de alimente congelate sau a articolelor congelate mari, precum cele de prajituri sau de pizza. Nu conteaza daca este vorba despre petrecerea unui copil sau de congelarea unui tort de nunta – in BigBox vei gasi suficient spatiu pentru alimente congelate de mari dimensiuni.  Iluminare LED: mentine continutul frigiderului tau in lumina reflectoarelor.

  Iluminarea cu LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderului tau, garantand o lumina uniforma dar nu orbitoare, a interiorului. Iluminarea LED utilizeaza mai putina electricitate decat sursele conventionale de iluminare si dureaza toata durata de functionare a aparatului.  Raft EasyAccess

 Rafturile din sticlă securizată se pot glisa cu până la 12 cm, făcând introducerea și extragerea alimentelor deosebit de ușoară. În același timp, ai o imagine de ansamblu excelentă asupra conținutului din frigider – chiar și în partea din spate a rafturilor.  Frigiderul care stie cum sa se mentina rece.

 Activand functia de racire rapida “SuperCooling” inainte de a merge la cumparaturi va determina scaderea temperaturii pentru o scurta perioada de timp pentru a mentine alimentele proaspat cumparate la temperatura adecvata.  Sistem Multi Airflow: distributie uniforma a aerului pentru prospetime de mai lunga durata.

 Sistemul MultiAirflow asistat de ventilator produce curenti de aer rece delicati, uniformi care ies la nivelul zonelor de racire si congelare. Fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii de racire sunt redusi – ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp.  Nu trebuie sa mai dezgheti vreodata congelatorul.

 Dezghetarea manuala poate fi deranjanta si ia timp. Datorita noilor noastre aparate frigorifice cu tehnologie NoFrost, poti elimina usor aceasta sarcina de pe lista ta. Spre deosebire de aparatele conventionale, umiditatea aerului dintr-un aparat frigorific NoFrost este colectata permanent intr-o unitate centrala mai rece, care se decongeleaza automat in mod frecvent. Condensul rezultat este evacuat pur si simplu in afara aparatului, de unde se evapora. Astfel, functia NoFrost mentine congelatorul tau mereu fara gheata, dar elimina si necesitatea de dezghetare manuala.  FreshSense: climatul de depozitare perfect.

 Datorita conditiilor optime de depozitare, alimentele tale isi pastreaza consistenta ideala, inghetata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.  Fructele si legumele tale pastreaza vitaminele si raman proaspete pentru un timp de trei ori mai mare.

 Niciodata n-a fost mai usor sa urmezi un regim de viata sanatos. Sistemul de mentinere a prospetimii VitaFresh Pro creeaza cele mai bune conditii de depozitare pentru toate alimentele tale proaspete datorita tehnologiei 0°C si nivelurilor optime de umiditate. Sertarul inferior este ideal pentru depozitarea pestelui si a carnii, in timp ce sertarul superior mai mare ofera o zona cu umiditate reglabila, creata special pentru fructe si legume. Nivelul de umiditate poate fi reglat intuitiv, cu ajutorul inelului de control al umiditatii, alegand dintre cele trei setari pentru fructe, legume sau continut combinat, pentru pastrarea perfecta a vitaminelor si a mineralelor. Astfel incat fructele si legumele tale pastreaza vitaminele si raman proaspete pentru un timp de trei ori mai mare.  Poti pleca linistit de acasa, datorita functiei HolidayMode.

 Cand este activata aceasta functie, temperatura din sectiunea de refrigerare este de aproximativ +14°C si cea din congelator este de aproximativ −18°C, protejand astfel alimentele congelate si impiedicand risipirea de energie in frigider.  Economie la o apasare de buton, cu optiunea EcoMode.

 Apasa doar un buton pentru a comuta la cel mai economic mod de operare. Atunci cand activezi functia EcoMode, frigiderul se ajusteaza automat la o temperatura economica de racire.  Aer proaspat fara bacterii: AirfreshFilter

 Sistemul AirfreshFilter cu antiBacteria neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimentele cu mirosuri intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat – fara inlocuirea filtrului pe toata durata de functionare a aparatului.

Combina frigorifica Bosch KGF56SB40, 480 l, Clasa A+++, No Frost, VitaFresh Pro (Negru)