Spread the love

Combina Cosmetica Profesionala de Ultima Generatie cu 9 Functii – Pret 8.513.36 Lei

Descriere
Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii a fost special creata de profesionistii in domeniu pentru imbunatatirea tratamentelor profesionale in cabinetele cosmetice. Multitudinea de functii ofera utilizatorului tot cea ce este necesar in tratamentele faciale.

Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii are un design modern si suport masiv pe rotile. Este alegerea ideala pentru cei care doresc o combina care sa acopere toate necesitatile unui salon de cosmetica profesional.

Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii intruneste toate aparatele de ultima generatie ce sunt necesare pentru orice salon de infrumusetare. In spatele unui design spectaculos se ascunde o performanta exceptionala. Constructia aparatelor asigura posibilitatea efectuarii unui tratament foarte complex, incepand de la faza de curatare a pielii, introducerea substantelor active in piele, pana la masajul final al tratamentului.

Functiile combinei:

Aparat cu ultrasunete – asigura introducerea substantelor active hidro- si liposolubile in straturile mai adanci a pielii, totodata ajuta la regenerarea acestuia

Galvanoderm – are ca efect introducerea usoara a substantelor active cu caracteristici electrolitice in straturile profunde ale pielii si curatarea profunda a tenului

Peeling cu ultrasunete – hidroabrazie: utilizeaza ultrasunetele pentru exfolierea tenului curatand in aceeasi timp porii intr-un mod foarte sensibil. In timpul tratamentului contactul intre piele si aparat este minim, reducand astfel riscul de deteriorare mecanica a pielii sensibile. Este un proces complet non – iritant.

Electroderm – permite dezinfectarea tenului dupa tratament, dar in aceeasi timp poate fi utilizat si pentru contractia porilor.

Netezirea fetei – introducerea de substanta activa si masaj

Vacuum – stimuleaza functionarea sistemului limfatic pentru eliminarea toxinelor din organism

Perie rotativa (frimator) – se poate efectua peelingul delicat sau mai puternic a pielii. Prin masaj circular se indeparteaza celulele moarte, se deschid porii si se activeaza microcirculatia.

Vapozon cu reglaj digital – permite inmuirea pielii inaintea tratamentului, deschiderea porilor si sporirea microcirculatiei locale.

Lampa cu lupa cu 3 dioptrii cu lumina rece – este ideala pentru tratamentele cosmetice. Lupa reprezinta instrumentul ce permite o examinare mai atenta si in detaliu a pielii ce urmeaza a fi diagnosticata si tratata in conformitate.

Caraceristici tehnice:

Alimentare (V/Hz):220-240 V, 50/60 Hz

Culoare: Alba

Garantie: 12 luni!

Dimensiuni:

Inaltime: 84 cm+brat cu abur

Latime: 43,6 cm

Adancime: 45,5 cm

Pachetul contine:

Manual tehnic

Garantie

Procosmetic.ro este distribuitor autorizat pentru produse cosmetice profesionale

Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale!

Declaratie de conformitate ProCosmetic.ro

  • Pozele sunt cu titlu de prezentare

Tags:

Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii, combina cosmetica profesionala, combina cosmetica 9 functii, combina cosmetica salon, combina tratament facial, combine cosmetice profesionale, combina cosmetica multifunctionala, dotari saloane, procosmetic, aparatura cosmetica, dotari saloane, procosmetic, aparatura cosmetica, produse profesionale, dotari complete pentru saloane, Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii pret, Combina cosmetica profesionala de ultima generatie cu 9 functii descriere

By Akan