Coltare extensibile confortabile SANTI, lada depozitare

Spread the love

Coltare extensibile confortabile SANTI, lada depozitare

COLTARE EXTENSIBILE CONFORTABILE SANTI, PRET PROMOTIONAL PENTRU MATERIALELE MATT VELVET 79, 85, 93, 97, 75, LADA DEPOZITARE, PICIOARE DIN LEMN DE STEJAR, CADRU DIN LEMN MASIV, SEZUT DIN ARCURI SINUSOIDALE SI SPUMA, O TETIERA, MULTICOLOR, 264X185X88/105 LXLXH1/H2

Acest coltar extensibil confortabil SANTI este o alegere inspirată pentru un interior modern, cu un aer rafinat.

+/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul “cum il privesc din fata”.

coltar extensibil Coltar extensibil, cu o extensie de tip sertar ce culiseaza de sub sezut, apoi se ridica si formeaza impreuna cu sezutul un pat de dimensiuni impresionante.

suprafata de dormit Suprafata de dormit: 126×196 cm

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare pozitionata sub sezlong, care poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.