Coltar Roma +1 loc – Configurator-Acest Colțar este Alegerea Potrivită pentru un Living Spațios sau de ce nu pentru un Birou Modern – Mobilier Realizat pe Structură din Lemn de Fag – Pret 5.230.00 Lei

Spread the love

Coltar Roma +1 loc – Configurator-Acest Colțar este Alegerea Potrivită pentru un Living Spațios sau de ce nu pentru un Birou Modern – Mobilier Realizat pe Structură din Lemn de Fag – Pret 5.230.00 Lei

Coltare extensibile cu lada

Timpul petrecut împreună este cel mai important. Am construit fiecare colțar extensibil, gândindu-ne la confortul necesar pentru ca voi să puteți crea cele mai frumoase amintiri. Coltare extensibile Laguna, sunt construite pe structură din lemn natural de fag, şezutul este din relaxa cu arcuri sinusoidale sau elicoidale. Tapiţeriile colțarelor sunt atent finisate la detalii, rezistenţă şi durabilitate.

Coltar Roma +1 loc – Configurator

Alege din meniul de mai jos nuanta pentru fiecare componenta in parte. Realizeaza propriul design combinand materiale si culori.

Sub configurator gasiti mai multe detalii despre dimensiuni, materiale sau alte informatii care trebuiesc aduse la cunostinta.

Puteti sa alegeti coltul dorit, pe stanga sau pe dreapta. Pernele nu sunt detasabile.

Colțar Roma Extensibil

Colțarul Roma nu întâmpină doar nevoia de confort al celui ce îl va achiziționa, ci va mulțumi și simțul său estetic.

Acest colțar este alegerea potrivită pentru un living spațios sau de ce nu pentru un birou modern.
Mobilier realizat pe structură din lemn de fag.

Șezutul și extensia colțarului Roma sunt din poliuretan High Resilience. Faceți economie de spațiu folosind lada pentru lenjerie a colțarului.

Dimensiuni coltar:

  • H înălțime 85
  • L lungime 300
  • l lățime 185
  • Ae adâncimea extinsă 125
  • Lb lungimea între brațe 180

Dimensiunile sunt exprimate în centimetri și pot oscila între ± 50 mm.

Coltar Roma +1 loc

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Coltar Roma +1 loc spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Coltar Roma +1 loc este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Coltar Roma +1 loc la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.