Coltar living modern GALAXY D, extensibil

Spread the love

Coltar living modern GALAXY D, extensibil

COLTAR LIVING MODERN GALAXY D, EXTENSIBIL, PRET PROMOTIONAL PENTRU PIELEA ECO SI STOFA SORO 100,90,97,23/DENVER 18,19,16,04, STRUCTURA DIN LEMN MASIV SI PAL, SEZUT CU ARCURI SINUSOIDALE, TETIERE REGLABILE, 288X230X78/90 CM LXAXH

Aceste coltare GALAXY D au dimensiuni generoase care le recomanda ca fiind locul ideal pentru relaxarea in voie, dupa o zi grea.

coltar Galaxy D dimensiuni

                                                                                         +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul “cum il privesc din fata”. 

coltar extensibil Este un coltar extensibil, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

suprafata de dormitPrin extindere vei forma o suprafata de odihna de 119×208 cm.

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

structura canapea Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

demontabilitate canapea Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.