Coltar cu lada extensibil PRATO, piele ecologica alba cu stofa crem

Spread the love

Coltar cu lada extensibil PRATO, piele ecologica alba cu stofa crem

COLTAR CU LADA EXTENSIBIL PRATO, PIELE ECOLOGICA ALBA CU STOFA CREM, SUPRAFATA ODIHNA 240X135 CM, STRUCTURA DIN LEMN MASIV SI PAL, SEZUT CU ARCURI SI SPUMA, MULTIMATERIALE SI MULTICOLOR, 310X185X72 CM LXLXH

Aceste coltare cu lada extensibile Prato sunt utile dar si ochioase. Te poti relaxa zi de zi pe un sezut confortabil si sa iti depozitezi asternuturile in lada special destinata acestui lucru.

​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul “cum il privesc din fata”. 

Coltar extensibil, Prato impresioneaza prin designul atipic pentru un coltar, formele curbe sporind instantaneu armonia spatiului unde este amplasat.

coltar extensibil Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip rabatabil. Sezutul se deplaseaza catre inainte iar in spatiul gol ramas rabateaza partea din spate formand un pat cu dimensiuni impresionante.

se extinde pat Suprafata de odihna: 135×240 cm

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezut.

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

spuma poliuretanica Sezutul contine si umplutura de spuma poliuretanica pentru a spori confortul.

structura canapea Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

demontabilitate canapea Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • ​Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.