CLIMATIZOR DAIKIN EMURA WHITE BLUEVOLUTION 12.000BTU MODEL FTXJ35MW+RXJ35M – Pret 5.849.00 Lei

Spread the love

CLIMATIZOR DAIKIN EMURA WHITE BLUEVOLUTION 12.000BTU MODEL FTXJ35MW+RXJ35M – Pret 5.849.00 Lei

APARAT DE AER CONDIŢIONAT DAIKIN EMURA WHITE 12.000 BTU

Comandă acum acest
aparat, iar noi promitem
că îl livrăm şi instalăm cel târziu
în 3 zile lucrătoare

DE CE SĂ ALEGI NOILE MODELE DAIKIN EMURA-2 ?

 Confort perfect  Noul model Daikin Emura se integrează foarte uşor în orice interior datorită panoului frontal al apartului având un design curbat în ton cu ultimele tendinţe în design, fiind în acelaşi timp şi foarte simplu de curăţat. Jaluzelele de dirijare a aerului au funcţia de baleiaj pe verticală, fiind astfel asigurată distribuţia uniformă a aerului condiţionat în întreg volumul încăperii. Funcţia TURBO răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim.

 Zgomot scăzut  Cu un nivel al presiunii sonore de numai 21 db, noul model Daikin Emura va funcţiona aproape fără să-l sesizaţi, asigurându-vă un somn liniştit pe perioada nopţii.

 Uşor de folosit  Telecomanda cu infraroşii este User Friendly şi are încorporat un Timer care vă permite să programaţi pornirea sau oprirea aparatului când doriţi.

 Aer curat  Filtrele speciale fotocatalitice Daikin cu Apatit de Titan elimină praful din încăpere şi descompun mirosurile neplăcute provenite de la fumul de ţigară sau animale de companie. Aceste filtre reţin şi chiar descompun microorganismele dăunătoare cum ar fi bacterii, virusuri sau alergeni, pentru a asigura un aer lipsit de impurităţi în încăperea dumneavoastră.