Spread the love

Ceasuri Dama din Argint Elegante,un Cadou Unic – Pret 538.00 Lei – Pret 882.00 Lei

Ceasuri Dama din Argint Elegante,un Cadou Unic de Sarbatorile de Iarna – Pret 538.00 Lei – Pret 882.00 Lei

Vă Oferim Ceasuri Din Argint 925, cu Design Modern si Clasic, cu Brățară din Argint sau Curea din Piele, Bijuterii Deosebite, cu Pietre Semiprețioase sau simple, placate cu rodiu, bijuterii care denota eleganta, stil, rafinament și prestanță.
Ceasurile cu brățară din argint sunt ușor purtat, de asortat, sunt cadouri apreciate, care se pot transforma în amintiri de neuitat. Personalizează-ți ținuta cu bijuterii unice!

Ceasuri din Argint 925 – Ora Exacta in Bunul Gust!
Ceasuri din Argint de Mana – Bijuterii pe care le poti purta oricand

Dintre bijuterii, categoria de ceasuri din argint 925 este cea care este nu doar eleganta si estetica, dar si foarte utila. Un ceas din argint este o lectie de stil. In plus, un ceas nu trebuie sa lipseasca din colectia de accesorii, fiind foarte util intr-o viata cotidiana agitata.

Ceasurile din argint de mana au o istorie neasteptat de veche, datand inca din secolul al 16 lea. Timp de secole au existat doar in varianta ceasurilor din argint de dama, barbatii purtand ceasul cu lant. Abia la sfarsitului secolului 19, inceputul secolului 20 au aparut si ceasuri barbatesti de mana, purtate in mod deosebit de soldati.

In vremurile noastre ceasurile au devenit un accesoriu asociat brandului personal. Puteti arata sofisticat, platind mult mai putin decat pentru alte accesorii similare de marca!

Cateva optiuni de ceasuri de argint 925

Ceasurile de argint 925 sunt un accesoriu util intr-o lume in lupta cu timpul. Mai exista ceva cum ar fi metalul din care acestea sunt facute reprezinta un semn de distinctie. Daca ne intoarcem la istoria ceasurilor de mai sus, primele accesorii de gen au fost purtate de doamne din familii nobile, iar ceasurile erau facute din argint.

Ceasurile din argint de dama sunt o optiune sofisticata, indiferent de tinuta de zi sau de seara. Modul in care sunt lucrate, liniile filigramate, eventualele pietre semipretioase care ornamenteaza cureaua din argint 925, transforma ceasul din argint intr-un accesoriu universal pentru orice doamna cu stil.

Modelele de ceasuri de dama din argint cu marcasite sunt potrivite tinutelor business sau rochiilor cocktail pretentioase. In ciuda elegantei de milioane, ceasurile din argint sunt ieftine! O podoaba din argint costa cu mult mai putin decat cel mai ieftin ceas elvetian.

Ceasurile din argint pentru barbati sunt compacte, masculine si pot fi foarte bine incadrate de camasa cu butoni. Sunt un element suplimentar de stil, tocmai in acel proces de branding personal despre care vorbeam la inceput.

Este un mit ca trebuie sa platesti mult sa arati de milioane! Iar daca un ceas este parte din brandingul personal, alegeti un ceas din argint 925. Veti arata pretios, orice model ati cumpara!

De ce sa alegi aceste ceasuri de argint?

Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate
Sunt bijuterii pretioase din argint ce nu se demodeaza niciodata
Cadranul si cureaua sunt ornate cu marcasite strălucitoare
Raportul calitate/ pret excelent

By Akan