Spread the love

Ceas Italia Milano MAZZUCATO RIM 05-OR5555 Cronograf Automatic – Pret 7.200.00 Lei

Descriere Ceas RIM 05-OR5555 Cronograf Automatic de la MAZZUCATO

Cel mai remarcabil lucru despre ceasul RIM de la Mazzucato este designul. Inspirația este extrasă din lumea cursei de mașini, unde totul este redat la cel mai mic detaliu, iar fiecare componentă este proiectată pentru performanțe de nivel înalt.

ÃŽnsă conceptul real al produsului, la care se referă denumirea (RIM = „MiÈ™carea industrială inversă”), este funcÈ›ia duală de ceasuri analogice È™i cronograf de la RIM.

Sistemul de inversare permite carcasei să fie inversata complet în ambele direcții. O prindere cu eliberare rapidă eliberează coroana de protecție prin rotirea protectorului coroanei. Două brațe speciale permit casetei să se rotească liber și un clic ușor de recunoscut vă informează când carcasa este în poziția corectă pentru a fi blocată înapoi. O manevră simplă transformă RIM într-un ceas cronograf elegant și sportiv.

Designul poate fi principala caracteristică de stand-out, dar materialele din care se fabrică ceasul sunt de inalta calitate.

Carcasa din oțel chirurgical din oțel inoxidabil 316L prezintă un efect lucios și periat alternativ. Sticla minerală K1 este rezistentă la zgârieturi și are un tratament antireflexiv, iar elementele grafice sunt realizate din aluminiu anodizat.

Cureaua este realizată din două tonuri FKM și, ca și cadranul, a fost proiectată cu o atenție sporită la detalii. Interiorul laturii scurte conține sigla Mazzucato, numele colecției și originea designului, în timp ce interiorul laturii lungi afișează specificațiile tehnice, numărul de referință ( inscripționat laser). Dublul Z, semnul distinctiv al mărcii.

Informatii generale
StilCasual Sport Lux
ColectiaRIM
TipBarbatesc
DisplayAnalog
MecanismAutomatic
Rezistenta la apa 5
IndicaOra, Minute, Secunde, Data , Cronograf , Afisaj 24h
Cadran
Culoare cadran Argintiu
Material geamCristal mineral antireflexie
Tip citire cadran Linii si Cifre arabe
Carcasa
Forma carcaseiRotunda
Material carcasa Otel inoxidabil 316L
Culoare carcasa Argintiu
Dimensiune carcasa 48 mm
Grosime carcasa 19 mm
Curea / Bratara
Material curea/brataraCauciuc
Culoare curea/brataraPortocaliu
Culoare interior curea/brataraTurcoaz
Latime curea/bratara (telescop )24 mm
Sistem inchidereCatarama standard
Finisaj curea/brataraMata
Design curea/brataraStantata
Functii
Cronograf Da
Altele
Logo pe cadran , catarama si curea
Culoare markeri ora: Alb si Portocaliu
Culoare aratatoare: Portocaliu, Turcoaz si Alb

By Akan