Ce Inseamnă să Respecți o Femeie

Spread the love

Unii barbati cred că ar fi vorba despre cadouri. Îi cumpără cadouri și arată astfel că o iubesc, nu? – Nu. De prea multe ori, respectul arătat prin cumpărarea de cadouri este de fapt doar o simplă dovadă de sărăcie emoțională. Ea nu se poate bucura pe lumea asta decât de pantofi și poșete, iar el nu se poate bucura de o femeie decât dacă plătește pentru asta sub o formă sau alta.Mai mult, societatea-n care trăim le ușurează foarte mult acest tip de gândire. Consumul este aproape totul în lumea actuală și nu o spun critic, ci doar constat o realitate.

Alții cred că a respecta o femeie înseamnă să nu faci cumva ceva din ceea ce-și închipuie ei c-ar putea să o deranjeze. Partea tare proastă legată de această gândire este că bărbații își închipuie că pe femei le pot deranja foarte multe lucruri. Marea majoritatea a acestor lucruri sunt chestiuni absolut firești  precum a-i cere să-ți facă sex oral sau a avea pretenția ca ea să-și respecte cuvântul în relație cu tine.

Închipuirile femeilor sunt și mai spectaculoase — Apoi, dincolo de ceea ce-și închipuie bărbații că ar putea să le deranjeze pe femei se adaugă ceea ce femeile își închipuie că le deranjează pe ele însele.Da, sună ciudat, dar nu e cazul să cauți logica în tot ceea ce fac oamenii, indiferent dacă-s bărbați sau femei. Ca și bărbații, femeile au închipuirile lor. Aceste închipuiri se nasc ca urmare a tot felul de influențe sociale, influența media, educația primită acasă etc. Astfel, se ajunge la situații în care unele femei își închipuie că dacă nu au parte de-o nuntă care să le facă pe toate prietenele lor să crape de invidie, atunci ceva e-n neregulă cu bărbatul care nu-i dispus să plătească pentru genul acesta de eveniment.

Sau dacă nu li se cumpără cadouri scumpe. Sau dacă de Sfântul Valentin nu sunt duse într-un loc romantic. Există o grămadă de „sau”-uri, inclusiv cele care fac referire la pretențai stupidă a unora dintre femei ca un bărbat care le abordează să plătească pentru tot ceea ce presupune plată – sucuri, cafea, mâncare, filme, cadouri, benzină, taxi etc. — Majoritatea oamenilor habar n-au ce-nseamnă respectul — După cum îți poți da seama din ceea ce ai citit până aici, majoritatea bărbaților nu știu ce-nseamnă să respecte o femeie, iar majoritatea femeilor habar n-au ce-nseamnă să fie respectate.

O grămadă de bărbați și de femei pot crede că știu, dar asta nu-nseamnă că această credință are vreo legătură cu realitatea sau chiar cu bunul simț. Uneori, în locuri în care civilizația nu a a pășit prea apăsat, pentru o femeie respect poate însemna că nu e bătută și nu i se vorbește urât. Două curți mai încolo, o altă femeie nu e bătută și nici măcar nu i se vorbește urât. Prin urmare, poate crede că bărbatul nu e suficient de interesat. Destul de ușor, o astfel de femei poate ajunge la concluzia că bărbatul ei n-o respectă.

Sub nicio formă nu te-ndoi de faptul că noi, oamenii, suntem în general proști sau foarte proști. Inclusiv oamenii care-n mod evident manifestă o inteligență sclipitoare au momentele lor de prostie. Când vine însă vorba de relația cu o femeie, bărbații pot evita momentele de prostie, momentele de „nu știu ce să fac” printr-o filosofie cât se poate de simplă – te porți ca un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.Atenție, am spus că e o filosofie simplă, nu ușor de pus în practică. Partea bună este că blogul acesta te-nvață atât de multe lucruri despre cum ar trebui să se poarte un bărbat încât n-ai scuze să spui că n-ai știut.

Ca să poți respecta o femeie, chiar trebuie să te respecți pe tine — Ceea ce trebuie neapărat să reții tu este că dincolo de ceea ce spun unii sau alții, dincolo de ceea ce ai învățat la școlă, acasă, în filmele pentru adulți sau chiar ai auzit din gura femeilor, ele  au parte de cel mai mult respect atunci când interacționează cu bărbați care sunt cu adevărat bărbați. Cu cât un bărbat este mai bărbat, cu atât o femeie este mai fericită să se afle-n preajma sa și cu atât natura ei feminină are parte de respectul interacțiunii cu masculinitatea.

Atitudinea unui bărbat care se poartă ca un bărbat este întotdeauna fermecătoare pentru o femeie. Dacă te-ai ghida doar după repere sociale când vine vorba despre respectul pentru femei ai face aproape sigur din noaptea nunții prima ta experiență sexuală. În fine, respectul nu presupune automat un soi de politețe exersată și impusă de societate ci lucruri mult mai profunde de atât.Multe dintre acestea au de-a face cu înțelegerea propriei naturi. Da, e suficient să înțelegi doar propria ta natură, cea masculină, și e suficient. Dacă-ți înțelegi ție natura, interacțiunea cu femeile devine automat mult mai bună, mult mai ușoară, mult mai firească.

În jur există tot felul de flăcăi care susțin alte lucruri, care discută-n versuri când vine vorba de femei, care au zbateri în legătură cu identificarea nu știu căror secrete din firea femeilor.  Așa cum spuneam, cei mai mulți oameni sunt proști. Nu-ngroșa rândurile acestei categorii și poartă-te ca un bărbat. În ghidul de atitudine masculină Stai drept! te învăț lucruri pe care foarte puțini bărbați le cunosc despre ceea ce-nseamnă să fii cu adevărat bărbat.Unele dintre aceste lucruri nici n-ar avea cum să le cunoască pentru simplu fapt că sunt „inventate” de mine, aplicate de mine, verificate de mine spre fericirea femeilor.

Altele sunt doar simple repere pentru drumul devenirii oricărui bărbat. Nu vei învăța să copiezi atitudini, vei învăța cum să-ți dezvolți propria personalitate și cum să faci din atitudinea ta ceea e natura a imaginat în momentul în care a decis să te naști bărbat. – Să iubești o femeie înseamnă să o ții de mână mereu, chiar și atunci când a adăugat kilograme, riduri, vergeturi. Să o încurajezi și să o ajuți, indiferent de situație ori de cât de comod îți este. Înseamnă să o respecți și să ții cont de așteptările ei și fricile pe care le are.Să iubești o femeie înseamnă sa o iei în brațe când e obosită și să o asculți când o doare.

Și din iubire să o ierți și să o ajuți să depășească stresul, depresia și frustrările.Să iubești o femeie înseamnă să nu o lași singură atunci când se îmbolnăvește sau se subestimează. Înseamnă să-i ștergi lacrimile și să crezi în visurile ei.Să iubești o femeie înseamnă să nu-ți fie teamă că ea vrea să fie cea mai bună versiune a sa. Dimpotrivă, să fii mândru de ea și să o lauzi! Să iubești o femeie înseamnă să fii recunoscător că te-a ales și ți-a dăruit copii frumoși sau că cel puțin vrea să aibă copii cu tine.

Cum sa ii arati femeii iubite ca o respecti — O iubesti pe femeia din viata ta si vrei sa o faci cat mai fericita. Insa stii sa ii oferi si respectul pe care il merita? Nu ne referim aici la acel respect ce tine de galanterie, ci de lucrurile cu adevarat importante, care ii arata ca o valorezi ca om. — 1. Nu o minti — Nu poti pretinde ca respecti pe cineva, atata timp cat relatia dintre voi se bazeaza pe minciuni. Daca ii ascunzi lucruri, ar trebui sa te intrebi de ce faci acest lucru. Asa ai fost obisnuit in relatiile anterioare? Nu ai incredere in ea? Te simti vinovat cu ceva?

Uneori poate fi vorba de lucruri aparent nevinovate, de tipul: te suna si esti la o bere cu un prieten, dar ii spui ca esti intr-un magazin. Poate nici nu te-ai gandit neaparat sa o minti, dar acesta ti-a fost primul gand. Faptul ca tii anumite lucruri fata de ea, mai ales atunci cand si alte persoane sunt partase la acest lucru arata faptul ca nu aveti o relatie suficient de deschisa, sau ca lipseste ingredientul respect din ea.

2. Nu lua decizii importante fara ea — Uneori iei o decizie importanta fara sa o consulti, gandindu-te ca astfel o scutesti de o povara. Daca ea este ok cu acest scenariu, atunci totul este in regula. Insa daca o simti dezamagita, este un semnal ca vrea sa fie inclusa in planurile tale. Si nici nu ai motive sa nu faci acest lucru. La urma urmei, este partenera ta de viata, cea cu care iti construiesti un traseu comun, iti intemeiezi o familie. A o lasa la o parte ii poate arata ca nu ii respecti suficient de mult decizia incat sa i-o iei in calcul.

3. Nu flirta cu alte femei — Ti se pare ca flirtul nu inseamna inselat? Asa si este. Atata timp cat nu duci lucrurile mai departe, totul se rezume la un schimb de priviri si zambete. Daca porti si o conversatie cu tenta sexuala, deja esti pe teren alunecos. Te intrebi ce e gresit cu asta? Faptul ca arati altor femei ca esti disponibil din punct de vedere sexual, desi nu faci sex cu ele, le arata acestora ca nu iti respecti foarte mult femeia de acasa.

Poate majoritatea nu ti-o vor spune, dar cu siguranta acesta este gandul care le incolteste in minte cand afla ca ai pe cineva. In plus, de la lucruri mici si aparent nevinovate se pot naste situatii complicate din care sa nu mai stii cum sa iesi. Daca nu esti dispus sa te arzi, nu te juca cu focul. Si gandeste-te si la ea. Nu trebuie sa fie de fata pentru a-i arata cat inseamna pentru tine.

Femeii pe care o iubesti si o respecti trebuie sa-i oferi In fiecare zi cate o floare si o sarutare ,sa-i arati ca ea este cea mai minunata floare in gradina ta si tu esti gradinarul ei. Asa ramane iubirea vesnica, si respect pentru totdeauna .

Sursa — https://www.fiibarbat.ro/ce-inseamna-sa-respecti-o-femeie/

Sursa — https://a1.ro/lifestyle/family/cum-sa-ii-arati-femeii-iubite-ca-o-respecti-id43075.html