Cazan Tuica 200 Litri Profesional, Stabil cu Amestecator – Pret 9.899.99 Lei

Spread the love

Cazan Tuica 200 Litri Profesional, Stabil cu Amestecator – Pret 9.899.99 Lei

Descriere

– Etansarea se realizeaza cu Apa – Se toarna Apa curata in Santul prevazut intre Capacul si Corpul Cazanului.

NOU ! > Fixarea Tevii de Legatura la capac si la serpentina din racitor se face prin imbinare conica, cu filet rapid din bronz, fara garnituri, fara apa.

Setul contine: Cazanul de tuica (200 litri) cu amestecator incorporat si Termometru – Racitor( 450 litri ) cu spirala din cupru, Teava de legatura, Focar pentru lemn.

Detalii tehniceCazan:Racitor:Teava Comunicare:
 Volum:litri200450
 Inaltime: mm 1750 1660
 Latime: mm 950 8502000
 Greutate: kg 112 35 2.5
Materiale:Grosime / mm:
Cazan din cupru 99.97% puritate1,2 – 2,5
Focar: tabla neagra1.5
Racitor: tabla otel galvanizata0.55
Teava legatura/Intrare Serpentina: teava din cupruØ 40 x 1
Serpentia 5 spirale: teava din cupruØ 28 x 1
SuduraAliaj Sn93Cu7(0%Plumb)

Acest produs este proiectat pentru producția de țuică în cantități medii și mari, menit uzului casnic. Toate capacitățile cazanelor au amestecător, care facilitează amestecarea ușoară și previne arderea masei, orificii pentru umplere și golire care facilitează o manipulare ușoară fără dezmembrarea cazanului. Încălzirea poate fii efectuată cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gas butan.Cazanele de tip STABIL sunt aparate pentru distilarea bauturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar, produs din tablă metalică cu laminare rece. Aparatul conține două orificii separate pentru umplerea și golirea cazanului și folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat. Vasul răcitor este de capacitate e de 450L produs din oțel galvanizat în care este instalata spirală cu 5 filete, și ventil pentru evacuarea de apă din vasul răcitor. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai înaltă calitate, puritate 99,97%. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (țuica, pălinca) fabricată în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat.