Spread the love

Casuta de Papusi de Lemn cu 85 Surprize – LOL Surprise OMG House of Surprises – Pret 1.499.99 Lei

LOL Surprise OMG House of Surprises, Casuta de papusi de lemn cu 85 surprize

Cod: 576747EUC_001w

GTIN: 035051576747
Brand: LOL
Tip Produs: Casuta papusi, Papusa, Set
Colectie: LOL House of Surprises
Culoare: Multicolor
Pentru: Fete
Varsta: 3 – 4 ani, 4 – 5 ani, 5 – 6 ani, 6 – 7 ani, 7 – 8 ani
Dezlantuie imaginatia copilului tau pentru ore intregi de joaca non-stop! LOL Surprise OMG House of Surprises vine cu 85 de surprize, masoara 1,2m inaltime si 1,2m latime, are 4 etaje si 10 camere, inclusiv un dormitor cu pat transformabil, baie, bucatarie complet utilata cu frigider plin de bunatati, living, piscina, terasa pe acoperis, sala de cinema, restaurant si multe altele.

Casa LOL Surprise este fabricata din lemn si fiecare dintre cele 10 camere complet mobilate se potriveste papusilor tale preferate: LOL Surprise OMG si LOL Surprise.

Experimenteza impreuna cu papusile tale preferate LOL Surprise stilul de viata glam, la un nou nivel! Bucura-te de luminile interactive ale focului de pe terasa aflata acoperis si foloseste liftul care functioneaza, masina de spalat vase din bucatarie si multe altele.

Cu un tobogan in spirala si un lift care functioneaza pentru 2-3 papusi, papusile tale LOL Surprise si LOL OMG pot accesa acum fiecare etaj al acestei case de papusi cu 4 etaje! In plus, mobilierul se transforma, iar camerele se invart! Toana apa in piscina si bucura-te de caldura verii.

Pachetul include: casa cu 4 etaje, 10 camere complet mobilate, 6 camere care se rotesc, piscina, tobogan spirala, lift functional, drive-thru, drive-in, sala de teatru, loc de gratar pe acoperis si multe alte accesorii.
*Papusile se achizitioneaza separat

Dimensiune articol ambalat: 101 x 23 x 71 cm
Varsta recomandata: 3 ani +

By Akan