Spread the love

Casuta Barbie Mattel, 110 x 105 cm, Plastic, 10 Zone de Locuit, Accesorii Incluse,Varsta Recomandata 3 Ani+,Copiii Pot Juca Orice Poveste – Pret 1.461.00 Lei

Descriere

Cand vei deschide usa noii case Barbie Dreamhouse, vei descoperi posibilitati nelimitate joaca! Avand 110 cm inaltime si 105 cm latime, aceasta casa de papusi cu trei etaje si 10 zone de locuit interioare si exterioare, va deveni locul tau preferat de joaca. Mutati-va direct si personalizati spatiul – zona de gradina si piscina pot fi amplasate in mai multe configuratii la primul si al treilea etaj, iar toboganul se potriveste in patru locatii de la etajul doi. 

Dupa ce ati proiectat aspectul, setati scena pentru orice poveste cu trei melodii, doua peisaje sonore si setari de lumina personalizabile! Apoi, dublati distractia cu transformarea mobilierului — gratarul se intoarce pentru a dezvalui un bufet de deserturi, centrul de divertisment se intoarce pentru a dezvalui o zona de joaca pentru animale de companie si un pat supraetajat se rabateaza din perete. 
Copiii pot juca orice poveste, de la o zi obisnuita pana la intalnirea suprema cu o bucatarie, sufragerie, dormitor, baie, piscina, balcon, sala de petrecere si multe altele. Ridicati si coborati papusa Barbie® si prietenii ei cu liftul, umpleti piscina cu apa pentru a stropii, bucurati-va de soare pe balconul de la etajul al treilea si pe puntea de pe acoperis si gazduiti o intalnire cu animalele de companie cu o piscina pentru catei si un tobogan.
Caracteristici generale:
Material: plasticDimensiune: 110 x 105 cm10 zone de locuitAccesorii incluse.
Varsta recomandata: 3 ani+.

Specificatii

Tip produsCasuta

By Akan