Carafa pentru vin Ceramica de Baia Mare – Motiv pana de paun

Spread the love

Carafa pentru vin Ceramica de Baia Mare – Motiv pana de paun

Descriere

Fii unic!

Carafa pentru vin din ceramica, lucrata manual in Baia Mare, atrage toate privirile gratie culorilor vibrante, dar si datorita detaliilor complexe pe care le regasim la nivel de pictura. Ceramica de Baia Mare este printre cele mai reprezentative lucruri ce tin de traditia romaneasca.

Reinvie traditia!

Pictata manual cu motivul penelor de paun, o astfel de piesa ne duce cu gandul la serenitate, spiritualitate, la care adaugam si un strop de mister. Carafa pentru vin din ceramica este lucrata manual pe roata olarului, dupa tehnici strabune. Este finisata printr-un procedeu original al mesterului olar Bledea, fiind arsa intr-un cuptor special pentru lut si smaltuita cu o glazura alb-fildes.

Foloseste-l cu mandrie!

Datorita frumusetii si formei, lucraturii aproape perfecte, liniilor elegante si cromaticii deosebite, acest tip de carafa atrage privirile indiferent ca o vei folosi ca obiect de decor sau pentru servit. Amenajeaza-ti un spatiu modern-rustic in locuinta proprie si poti folosi carafa si ca vaza pentru florile preferate.

Fiind lucrat manual, coloritul, modelul, greutatea si chiar forma pot fi diferite, aceste aspecte oferindu-i un plus de unicitate.
Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.
Se poate spala in masina de spalat vase si se poate folosi pentru servit, depozitat sau gatit.

Specificatii
  • Decorativ pictat manual
  • Poarta semnatura mesterului Bledea
  • Utilizarea practica
  • Mentine temperatura lichidului datorita ceramicii
  • Material de calitate superioara