Spread the love

Canon EOS C70 Camera Video Cinematica Super 35mm DGO 4K – Pret – 22.499.00 Lei

Descriere

Canon EOS C70 Camera Video Cinematica Super 35mm DGO 4K

Camera de filmat Canon EOS C70 aduce avantajele Monturii RF în gama Cinema EOS

Canon Europe anunţă lansarea modelului EOS C70 – o cameră video compactă şi versatilă care combină pentru prima dată puterea gamei Cinema EOS cu portabilitatea şi versatilitatea gamei EOS R. În premieră, cineaştii care folosesc echipamente Canon din gama Cinema EOS pot folosi acum şi avantajele incredibile ale obiectivelor RF.

Montura RF

Montura RF cu diametru mare, cu distanta mai mica intre obiectiv si senzor si comunicare prin 12 pini, ofera un echilibru intre inovatie optica si electronica, plus viteza de focalizare automata din gama de obiective RF de la Canon.

Dual Gain Output

Senzor DGO 4K Super de 35 mm pentru o calitate a imaginii cu adevarat impresionanta.Echipat cu un senzor 4K Super de 35 mm nou dezvoltat si procesor de imagine DIGIC DV7, EOS C70 ofera o imagine de inalta rezolutie, cu un interval dinamic echivalent cu peste 16 stopuri.

Viteze ridicate ale cadrelor 4K/120 cps

EOS C70 ofera filmare cu incetinitorul cu inregistrare 4K la 120p, compatibilitate cu focalizarea automata Dual Pixel CMOS AF, dar si inregistrare audio. Pentru rate de cadre si mai mari, este disponibila si inregistrarea 2K la 180 cps in modul Super16.

Multiple formate de inregistrare

Cele doua sloturi de carduri SD UHS-II permit inregistrarea simultana / comutarea inregistrarii fisierelor 4K XF-AVC / MP4 (4:2:2 pe 10 biti). Formatul XF-AVC este compatibil si cu ALL-I si Long-GOP, oferind flexibilitate maxima pentru cerintele dvs. de productie. Inregistrarea MP4 in HEVC H.265 sau H.264 Long-GOP ofera formate de inregistrare alternative pentru si mai multa flexibilitate.

Dual Pixel CMOS AF

Tehnologia de focalizare automata Dual Pixel CMOS cu detectarea diferentelor de faza ofera un ghid grafic inovator care reprezinta devierea focalizarii in fata/spate. Dreptunghiul devine verde cand subiectul este focalizat, imbunatatind capacitatea de utilizare si precizia la adaptarea manuala a distantei focale. Aceste lucru este util in special pentru focalizarea precisa in 4K.

Adaptor de montura EF-EOS R 0.71x

Adaptorul EF-EOS R 0.71x este un adaptor de montura de la EF la RF pentru utilizarea gamei largi de obiective Canon EF full frame pe EOS C70. Ofera acelasi unghi de vizualizare cand se utilizeaza obiective full frame pe senzorul Super de 35 mm.Prin reducerea distantei focale a obiectivului, adaptorul creste transmisia luminii, marind efectiv valoarea f/stop a unui obiectiv.

Versatilitatea obiectivelor

Obiectivele RF ofera calitate si viteza exceptionale, impreuna cu performanta optimizata pentru camerele EOS C70 si din seria EOS R. Focalizarea extrem de rapida si calitatea optica impresionanta in combinatie cu caracteristici unice precum inelul de control al obiectivului asigura control suplimentar asupra setarilor.

Interfata avansata

Pastrati controlul cu butoane personalizabile, mufe profesionale, plus comenzi audio sofisticate. EOS C70 mosteneste multe functii profesioniste ale camerelor Cinema EOS existente, inclusiv 13 butoane ce pot fi alocate de utilizator, doua mufe XLR mini, selectoare rotative pentru sunet si intrare/iesire Timecode. Portul USB-C accepta adaptoare Wi-Fi si Ethernet terte.

Control tactil direct

EOS C70 dispune de o multitudine de functii, precum ISO automat, filmare pe verticala, control tactil direct si stabilizator de imagine electronic. O interfata intuitiva si cu design nou pentru control tactil direct, acces imediat la setarile de pe ecran si reglarea lor rapida. Atingeti elementele pe care doriti sa le modificati si glisati pentru a le regla.

Filtre ND integrate

EOS C70 dispune de un filtru cu densitate neutra extrem de subtire, nou dezvoltat, optimizat pentru distanta mai scurta a flansei monturii RF. Acest sistem de filtru ND controlat electronic accepta 2/4/6 si un interval extins de 8/10 stopuri, ceea ce ofera posibilitatea de a crea imagini cu o adancime redusa a campului, chiar si in conditii de fotografiere luminoase.

Montura cu patina robusta

EOS C70 incorporeaza o patina robusta pentru montarea manerului sau ca suport de accesorii pentru atasarea unei varietati de accesorii, precum un microfon extern.

Sistem independent de ventilare

Aceasta structura de ventilatie independenta este conceputa sa separe fluxul de aer, impiedicandu-l sa cada direct pe componentele electronice. Acest design impiedica si patrunderea corpurilor straine, precum apa si nisipul, in sistemele electrice, ceea ce face EOS C70 un instrument versatil pentru filmarea la locatie.

By Akan