Spread the love

Camere Video Profesionale – JVC, Canon,Panasonic, Sony, DJI Ronin 4D-6K – Cel mai bun pret

Descriere

Canon XA40 Camera Video Profesionala UHD 4K

Cu o greutate de aproximativ 730g (doar corpul camerei), modelul XA40 este una dintre cele mai portabile si compacte camere video profesionale 4K UHD disponibile in acest moment. Utilizatorii o pot folosi oricum doresc, dar intotdeauna la cea mai inalta calitate, datorita combinatiei dintre senzorul CMOS 4K UHD tip 1/2.3-inci si procesorul de imagine DIGIC DV6 ce ofera imagini 4K UHD impecabile si imagini Full HD de inalta calitate, obtinute cu ajutorul procesarii HD cu supraesantionare. Modelul este compatibil cu inregistrarea in format MP4 UHD 150Mbps la 25P si in format Full HD 35Mbps/17Mbps la 50P/25P, iar inregistrarea cu miscare slow- motion si redare rapida este posibila in ambele formate, UHD si Full HD, cu o viteza maxima de 1200x.

Libertatea de exprimare este nelimitata, datorita zoomului optic de 20x cu distanta focala plecand de la 29,3mm. Mentinerea unei imagini calitative constante nu este o problema, datorita stabilizarii imaginii pe cinci axe, iar structura lentilelor 3D in timp real faciliteaza utilizarea simultana, rapida si silentioasa, a zoom-ului pentru a asigura o utilizare rapida.

Modul Infrarosu, care permite realizarea productiei in conditii de luminozitate scazuta sau in ambiente neiluminate, precum si ecranul tactil LCD de 3,0 inci, pentru comenzi intuitive, se numara printre cele mai apreciate functii ale acestei camere video cu multiple dotari. Alte functii includ 2 sloturi de card SD pentru inregistrare duala si continua si compatibilitate cu inregistrare audio cu LPCM liniar pe 4 canale, folosind microfonul stereo incorporat si doua
terminale XLR incluse ca standard.

Caracteristici principale:

  • Senzor CMOS8,29MP, 1 /2.3 „Obiectiv integrat cu zoom optic de 20x
  • Stabilizare optica si electronica a imaginii
  • UHD 4K30 fps, inregistrare HD 59,97 fps
  • Intrari audio XLR dublu, 3,5 mm mic / linie
  • Inregistrare MP4
  • Procesor DIG! C DV 6
  • Doua sloturi pentru carduri de memorie SD
  • Iesire mini-HDMI

By Akan