Spread the love

Camera Video UHD 4K HDMI Canon XA60 – Pret 8.799.00 Lei

Descriere
Canon XA60 Camera Video UHD 4K HDMI
O camera video 4K profesionala cu senzor CMOS de 1/2,3 inchi. Cu focalizare automata avansata, zoom optic 20x, plus stabilizare pe 5 axe, iesire HDMI si streaming UVC, este un aparat performant si versatil.

Inregistrati filme 4K UHD de inalta calitate cu camera compacta XA60. Pe langa extraordinara procesare HD cu supraesantionare, focalizarea automata avansata, obiectivul Canon cu zoom optic 20x si streamingul live HD in UVC prin USB-C pe un calculator, realizati filmari de inalta calitate in format XF-AVC sau MP4.

Camera video 4K UHD profesionala, compacta
Capturati materiale 4K UHD extraordinare si imagini Full HD superioare gratie senzorului CMOS 4K de 1/2,3 inchi si procesorului de imagine DIGIC DV6. Procesarea HD cu supraesantionare creeaza imagini Full HD de la senzorul 4K.

Obiectiv 4K cu zoom optic 20x
Obiectivul Canon acopera un unghi larg de 29,3 mm (echivalent 35 mm), plus o distanta focala mare, de 612 mm, cu IS dinamic. Zoomul digital creste la 800x cu stabilizarea imaginii pe 5 axe.

Focalizare rapida, precisa, cu detectarea fetei
Vitezele de focalizare reglabile si sistemul avansat de focalizare automata hibrida ofera focalizare rapida si precisa. Utilizati afisajul LCD de 3,5 inchi pentru a seta focalizarea atingand punctul dorit de focalizare automata. Dispuneti de focalizare automata cu detectarea fetei si urmarirea fetei, in timp ce focalizarea manuala poate fi setata de la inelul de focalizare/zoom.

XF-AVC si MP4 pentru inregistrare flexibila
Alegeti dintre formatele de inregistrare XF-AVC si MP4. Inregistrati fisiere XF-AVC 4K UHD la 160 Mbps la 25P, precum si Full HD la 45 Mbps la 50P/50i/25P. Pentru fisiere mai mici, inregistrati fisiere MP4 4K la 150 Mbps la 25P si Full HD la 35 Mbps sau 17 Mbps la 50P/25P.

Intrari si iesiri profesionale
Optiunile de iesire includ inregistrare simultana de rezerva si comutarea inregistrarii cu doua carduri SD si modul Infrarosu. Pentru captura specializata, inregistrati cu incetinitorul in Full HD la o viteza de 0,5x sau folositi modul de inregistrare rapida in 4K/Full HD la viteze de pana la 1200x. Potriviti culorile cu alte camere Canon prin meniul de imagine personalizat.

Streaming live si multe altele
Transmiteti materiale HD prin UVC1 pe un calculator sau adaugati un marcaj cu data si ora cu inregistrare OSD. Doua terminale XLR de pe un maner detasabil, plus PCM liniar pe 4 canale, ofera optiuni audio profesionale.

By Akan