Spread the love

Camera Video Sony Cinema Line FX30 4 K Super 35 Interchangeable-Lens cu Modul XLR – Pret 13.999.00 Lei

Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

Product Announcement of Cinema Line FX30

Sample footage | Cinema Line FX30

Tehnologie avansata pentru rezolutie extraordinara
Senzorul CMOS Exmor R APS-C cu iluminare din spate al FX30 ofera imagini memorabile cu rezolutie incredibila si profunzime scazuta. Supraesantionarea 6K comprima o cantitate vasta de informatii in inregistrare si iesire 4K, iar motorul BIONZ XR permite gradatii naturale, reproducere realista a culorii, zgomot scazut si alte imbunatatiri ale calitatii imaginii.

Sony Cinema Line FX30.1

S-Cinetone va ofera un aspect cinematic, fara gradare

Profilul de imagine S-Cinetone va ofera imagini cu aspect cinematic, tonurile pielii si alte aspecte vizuale direct din camera, fara a fi nevoie de gradare a culorii in post-productie.

Sony Cinema Line FX30.2

Posibilitati infinite de expresie cu S-Log3

Pentru potrivirea culorilor si pentru intregul potential al senzorului de imagine, FX30 poate inregistra utilizand curba gama S-Log3. Aceasta va ofera acces la gama larga de culori a FX30 si latitudinea 14+ pentru calitate cu adevarat cinematica in timpul gradarii in post-productie.

Sony Cinema Line FX30.3

Setarile LUT ofera previzualizarea imaginii exacta

Cand inregistrati folosind curba gama S-Log3, imaginea cu contrast scazut de pe monitor poate face dificila evaluarea modului in care va arata imaginea finala. Puteti aplica monitorului LCD si iesirii HDMI setari LUT personalizabile, atat presetate, cat si furnizate de utilizator, pentru o previzualizare mai exacta a aspectului imaginii finale.

Sony Cinema Line FX30.4

Filmare 10 biti 4:2:2 pentru latitudine mai mare

Formate de inregistrare pentru calitatea imaginii si post-productie. FX30 poate inregistra pe 10 biti, la format 4:2:2 in memoria interna cand utilizati compresie Long GOP sau All-Intra, asigurand mai multe informatii de culoare, astfel incat sa puteti obtine gradatii mai bogate, mai naturale in post-productie.

Moduri Cine EI, Cine EI Quick si ISO flexibila
Gestionare flexibila a modului de expunere. Cine EI ofera latitudine mare si cea mai buna calitate a imaginii, iar Cine EI Quick usureaza configurarea comutand automat setarea ISO de baza a camerei. Functia ISO flexibila ofera cea mai mare flexibilitate pentru setarea expunerii.

Sony Cinema Line FX30.5

Setare ISO de baza duala (ISO 800/ISO 2500)

Cu aceasta functie, puteti seta manual ISO de baza la 2500 in loc de 800 in situatii cu lumina scazuta. Nivelurile de zgomot de la ambele setari sunt aproximativ la fel, ceea ce va ofera imagini mai curate in lumina scazuta.

Sony Cinema Line FX30.6

Imagine „slow-motion” la pana la 120 cps

Cu inregistrare 4K la pana la 120 cps cu focalizare automata, puteti crea imagini „slow-motion” incredibil de clare, la pana la 5x (maxim) pentru a extinde optiunile de impartasire a povestilor.

Performanta AF avansata
Functiile de urmarire sofisticate va permit sa va concentrati pe filmare
FX30 ofera focalizare automata stabila si focalizare flexibila pentru o gama larga de situatii de inregistrare. Focalizarea automata pentru zona larga urmareste subiectul cu tenacitate in aproape intregul cadru, iar urmarirea in timp real se bazeaza pe tehnologia unica de recunoastere a subiectului de la Sony, bazata pe inteligenta artificiala. Focalizarea automata pe ochi in timp real asigura focalizare precisa pe fata si ochi, potrivita pentru oameni, pasari si animale.

Sony Cinema Line FX30.7

Stabilizare in corp pentru inregistrare din mana

Modul Activ este un sistem incorporat de stabilizare optica a imaginii pe 5 axe pentru imbunatatirea stabilizarii la inregistrarea de filme. Utilizeaza un senzor giroscop de precizie si compensare optica, permitand inregistrarea din mana la rezolutie 4K fara un stabilizator cu articulatie.

Sony Cinema Line FX30.8

Compensare pentru focus breathing

Cu obiective compatibile, compensarea focus breathing ofera imagini mai stabile minimizand modificarea campului de vizualizare, ce poate aparea la schimbarea planului de focalizare. Este disponibila compensare suplimentara a respiratiei in post-productie, sustinuta de metadatele camerei.

Sony Cinema Line FX30.9

Corp compact, usor. Proiectat pentru mobilitate si utilizare confortabila
Cu o greutate de 646 g cu baterie si card de memorie (951 g cu manerul XLR), FX30 are un aspect specific, cu partea de sus plata, potrivit atat pentru inregistrare din mana, cat si montat pe un stabilizator cu articulatie. Manerul camerei a fost proiectat pentru a asigura flexibilitate, stabilitate si confort optime, pentru sesiuni prelungite de inregistrare din mana.

Sony Cinema Line FX30.10

5 orificii cu filet pentru accesorii

Corpul FX30 dispune de cinci orificii cu filet (1/4-20 UNC) pentru accesorii, ceea ce inseamna ca nu este necesar un cadru, fapt ce contribuie la reducerea dimensiunii si greutatii pentru inregistrare mai facila din mana.

Sony Cinema Line FX30.11

Functionare stabila pentru sesiuni 4K prelungite

Cu sistemul de racire extrem de eficient si sursa de alimentare stabila (dintr-o baterie Z de capacitate ridicata sau prin USB PD), FX30 este proiectata sa functioneze stabil in sesiuni de inregistrare prelungite.

Sony Cinema Line FX30.12

Carcasa rezistenta din aliaj de magneziu

Proiectat pentru mobilitate si utilizare confortabila, cu o greutate de 646 g, corpul si capacele FX30 sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistenta si performante imbunatatite chiar si in medii dificile.

Sony Cinema Line FX30.13

Un nou meniu principal

Noul meniu principal al camerei, in format de lista, va permite accesul la rata de cadre, timpul de expunere si alti parametri esentiali pentru inregistrare. Afisarea meniului principal poate fi alocata unui buton personalizat.

Sony Cinema Line FX30.14

Doua sloturi pentru CFexpress Tip A si SD

CFexpress de tip A este standardul de stocare compacta, cu viteze mari de scriere/citire pentru inregistrarea filmelor 4K la rate de biti ridicate. Cu doua sloturi, puteti transmite in timpul inregistrarii sau realiza inregistrari simultane.

Sony Cinema Line FX30.15

LCD flexibil, tactil, cu rezolutie ridicata

Monitorul spate cu deschidere in lateral si unghi variabil va ofera libertate mare de pozitionare si incadrare. Este suficient de luminos pentru vizualizare facila afara, pe timpul zilei si include un meniu de functii accesat prin glisare.

Sony Cinema Line FX30.16

Conectivitate larga intr-un corp compact

Puteti utiliza un conector HDMI tip A pentru recordere si dispozitive de afisare externe. Alti conectori includ USB Type-C® , Multi/Micro-USB, microfon, casti si un suport cu interfata multipla cu interfata audio digitala incorporata.

Sony Cinema Line FX30.17

Iesire RAW pe 16 biti prin HDMI

Pentru fluxuri de lucru dificile, iesirea RAW pe 16 biti este disponibila gratie unei conexiuni HDMI cu recordere externe compatibile. Iesirea video RAW este la rezolutie 4672 x 2628 [16:9], peste rezolutia DCI-4K.

By Akan