Spread the love

Camera Video Profesionala UHD 4K,Canon XA50 – Pret 8.999.00 Lei

Descriere
Canon XA50 Camera Video Profesionala UHD 4K

Extrem de compacta si usoara, camera video XA50 ofera imagini 4K UHD de inalta calitate, cu caracteristici avantajoase precum Dual Pixel CMOS AF, obiectiv Canon cu zoom optic 15x si calitate superioara a imaginii Full HD prin utilizarea procesarii HD cu supraesantionare.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Senzor CMOS de tip 1,0

Senzor CMOS de dimensiuni mari pentru un efect bokeh splendid cu sensibilitate ridicata si zgomot redus. Camera beneficiaza totodata de un nivel imbunatatit al calitatii imaginii Full HD cu procesare HD cu supraesantionare, in timp ce modurile de imagine Canon Log 3 si Wide DR permit captura unui interval dinamic si mai larg.

Obiectiv 4K de inalta calitate cu zoom 15x

Optimizati calitatea imaginilor cu un obiectiv 4K ultra-grandangular de 25,5 mm cu zoom optic 15x si elemente Super UD pentru a reduce aberatiile cromatice. Exista totodata un sistem avansat de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru a face fata filmarii in miscare sau cu camera in mana.

Tehnologie Dual Pixel CMOS AF rapida si precisa

XA50 incorporeaza tehnologia Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare automata rapida si precisa pe aproximativ 80 % (pe verticala si orizontala) din senzor. Focalizarea automata cu detectarea fetei si urmarirea tactila permit controlul neintrerupt al focalizarii pentru utilizare intuitiva. Ghidul de focalizare Dual Pixel ofera o interfata grafica pentru a sustine focalizarea manuala.

Inregistrare XF-AVC si MP4 pe carduri SD

XA50 accepta mai multe formate de inregistrare, inclusiv XF-AVC si MP4. Inregistreaza fisiere XF-AVC 4K UHD la 160 Mbps la 25P, precum si Full HD la 45 Mbps la 50P/50i/25P. De asemenea, puteti sa inregistrati fisiere MP4 4K la 150 Mbps la 25P si Full HD la 35 Mbps la 50P/25P. Inregistrarea rapida si cu incetinitorul este, de asemenea, posibila in 4K/Full HD pana la 1200x.

Compacta si usoara, cu functii profesionale

Functionalitatea puternica include un mod cu infrarosu – permitand utilizatorilor sa filmeze in conditii in care lumina ambianta este slaba sau lipseste total – si inregistrare simultana de rezerva si comutarea inregistrarii cu doua sloturi pentru carduri SD. Alte caracteristici includ, inregistrare audio profesionala cu doua terminale XLR si PCM liniar pe 4 canale si consum redus de energie pentru o durata de viata extinsa a bateriei.

Caracteristici principale XA50:

Camera video 4K UHD de inalta calitate cu senzor CMOS tip 1.0 si interval dinamic mare
Calitate excelenta a imaginilor Full HD cu procesare HD cu supraesantionare
Zoom optic 15x cu unghi angular de 25,5 mm, cu stabilizarea imaginii pe 5 axe
Dual Pixel CMOS AF cu Detectare fata si focalizare tactila cu urmarire
Compatibil cu inregistrare in format 4K UHD 25P XF-AVC/MP4 pe carduri SD si cu inregistrare cu miscare lenta si redare rapida in format 4K si Full HD

By Akan