Spread the love

Camera Video Profesionala UHD 4K – Canon XA50 RS125045516-1 – Pret 8.549.05 Lei

Descriere

Resigilat: Canon XA50 Camera Video Profesionala UHD 4K – RS125045516-1

Canon XA50 ideala pentru productie 4K UHD si HD, procesarea HD bazata pe over sampling (supraesantionare) permitandu-le utilizatorilor sa beneficieze de clipuri Full HD avansate, in acelasi timp camerele video oferind si o serie de functii profesionale versatile. Camera se adreseaza utilizatorilor profesionisti care fac reportaje, materiale video pentru corporatii sau productie de documentare.

Focalizarea automata rapida si clara pe aproximativ 80% (vertical si orizontal) din imagine se realizeaza cu ajutorul Dual Pixel CMOS AF. AF cu detectarea fetei, AF cu prioritatea fetei, AF doar pe fata si urmarirea tactila permit
controlul precis asupra focalizarii pentru o operare intuitiva, in timp ce Ghidul pentru focalizare Dual Pixel asigura o interfata grafica pentru utilizator si ajuta la focalizarea manuala. Acest ghid inovator foloseste tehnologia Dual Pixel CMOS AF cu diferenta a fazei pentru a ajuta la obtinerea unei focalizari de inalta precizie.

De asemenea, utilizatorul modelului XA50 poate folosi functia de inregistrare in formate multiple -compatibil cu formatele XF-AVC si MP4, avand capacitate de inregistrare de pana la 4K UHD 25P pe carduri SD, inregistrare cu miscare lenta si redare rapida cu viteza maxima de 1200x, in format 4K si Full HD si sloturi de card Dual SD care permit inregistrarea continua si duala. XA50 are un consum de energie redus, iar bateria rezista la peste doua ore de functionare continua.

Caracteristici principale XA50:

Camera video 4K UHD de inalta calitate cu senzor CMOS tip 1.0 si interval dinamic mare
Calitate excelenta a imaginilor Full HD cu procesare HD cu supraesantionare
Zoom optic 15x cu unghi angular de 25,5 mm, cu stabilizarea imaginii pe 5 axe
Dual Pixel CMOS AF cu Detectare fata si focalizare tactila cu urmarire
Compatibil cu inregistrare in format 4K UHD 25P XF-AVC/MP4 pe carduri SD si cu inregistrare cu miscare lenta si redare rapida in format 4K si Full HD

By Akan