Spread the love

Camera Video Profesionala Sony IP 4K PTZ SRG-X400BC – Pret 21.241.00 Lei

Descriere
Capturati fiecare unghi la o calitate excelenta a imaginii 4K si un flux de lucru eficient de productie IP.

Versatila camera video controlata de la distanta, SRG-X400, este ideala pentru o gama larga de spatii – de la sali de clasa si spatii de intalnire, pana la case de cult, sali de conferinte si medii medicale.

Senzorul Exmor R CMOS de tip 1/2.5 capteaza imagini cu rezolutie 4K (necesita licenta optionala) cu o sensibilitate excelenta, zgomot foarte scazut si o reproducere bogata a culorilor naturale. Este completat de lentilele integrate de inalta rezolutie care ofera o capacitate de zoom de pana la 40x in Full HD (30x in 4K), cu o extensie de aprox. 70 ° de acoperire a unghiului larg, pentru a surprinde fiecare punct de vedere.

Miscarea de mare viteza a camerei surprinde fiecare miscare a vorbitorului, in timp ce functia Picture Freeze din timpul tranzitiilor se asigura ca audienta ta nu este deranjata de miscarile rapide ale camerei. Functia PTZ Motion Sync permite amestecarea lina a miscarilor separate de pan, inclinare si zoom pentru o tranzitie perfecta, cu aspect profesional.

Productia in direct, bazata pe IP, este marita cu suport pentru NDI® | HX (prin licenta optionala), permitand configurarea flexibila cu alte dispozitive activate in retea NDI®.

Imaginile pot fi, de asemenea, revizuite de la distanta prin intermediul unui browser web, cu suport pentru RTSP (Real-Streaming Protocol) asigurand o transmitere lina si stabila a videoclipului, la care se adauga o calitate inalta audio (de la un microfon optional, disponibil separat) pe o retea IP.

Instalarea si configurarea sunt usoare, cu un nou fisier de setare a imaginii, care permite aplicarea acelorasi setari pentru mai multe camere.

Imagini excelente, chiar si la lumina scazuta

Senzorul senzor Exmor R tip 1 / 2.5 capteaza imagini de inalta calitate, cu zgomot foarte mic, chiar si in medii slab iluminate.

Zoom pana la 40x

Zoom puternic pana la 40x (in Full HD) permite completari detaliate de umplere a cadrelor. Autofocusul asigura ca imaginile sa ramana clare si ascutite, chiar si la setari ridicate.

Miscare de mare viteza si Picture Freeze Preset

Capturati cu exactitate miscarile prezentatorului cu o miscare maxima de 300 °/s si miscarea inclinarii in timpul retragerii presetate. Picture Freeze Preset mentine o imagine constanta in timp ce camera se muta intr-o noua pozitie presetata – fara tranzitii incomode pentru publicul tau.

Instalare mai simpla, costuri mai mici

Un singur cablu de retea poarta semnale de alimentare, iesire video si control ale camerei, pentru a simplifica instalarea si a reduce costurile de cablare.

Vizualizare la distanta

Vizualizati imaginile de la distanta pe Internet de pe un browser web, cu suport pentru RTSP (Real-Streaming Protocol).

Optiune de upgrade 4K

Treceti la filmarea 4K prin licenta optionala.

Unghi mare de vizualizare

Acoperiti intreaga scena de la intalniri ori teatre cu un unghi de vizionare orizontala de aprox. 70 °.

Ideal pentru caputura de prelegeri

Utilizati camera video in combinatie cu aparatul REA-C1000 Edge Analytics, bazat pe AI, pentru a urmari fara probleme miscarile vorbitorului.

Denumire Camera Sony IP 4K PTZ – SRG-X400WC
Cod Produs SRG-X400WC
Producator Sony
Rezolutie video 4 K
Senzor camera 8.57 MP
Caracteristici camera Senzor de imagine: 1 / 2.5 Exmor R CMOS
Capacitate 4K: Da (necesita licenta 4K)
Control al expunerii: Auto / Manual / AE
Sistem Focus: Manual/Auto
Unghi de vizualizare orizontala: Aprox. 70,0 ° (Wide)
Unghi montabil: <± 15 °
Pan/Tilt Speed (Max.): Pan: 300°/s Tilt: 126°/s
Functii speciale IP Video resolution: 3840×2160 (*1), 1920×1080, 1280×720, 720×576, 720×480, 640×360
Auto ICR: DA
Day/Night: DA
Visibility Enhancer: Da
Image Stabilization: DA
Image Flip: DA
Flicker Cancel: On/Off
Protocoale/Standarde
IPv4, IPv6, TCP, UDP, ARP, ICMP, IGMP, HTTP, HTTPS, DHCP, DNS, RTP/RTCP, RTSP, UPnP, VISCA over IP
NDI®|HX CapabilityYes Optional (requires a license)
Multi Streaming Capability3
Maximum Number of Clients5
Software Preinstalat (necesita achizitia licentei)
Continut pachet Adaptor de curent alternativ (1) Unitate de comanda la distanta IR (1) Suport de tavan (2) Sfoara de sarma (1) Surub M3 x 8 (9) Surub M2.6 x6 NEGRU (1) Placa de fixare a cablurilor HDMI (1) Regulamentul de securitate (1)
Dimensiuni 158.4 x 177.5 x 200.2 mm 6 1/4 x 7 x 8 inch

By Akan