Spread the love

Camera Video Profesionala Panasonic-HC-X2000E-Compacta-4K-60p-SDI – Pret 9.299.00 Lei

Descriere
Panasonic HC-X2000E Camera Video Profesionala Compacta 4K 60p SDI

Mica si usoara

Inregistrare de nivel profesionist in orice situatii: HC-X2000 are functii avansate si un corp cu design echilibrat, exceland atat in ceea ce priveste functionalitatea, cat si mobilitatea. Un nou ventilator ultrasubtire disperseaza caldura, pentru a permite construirea celei mai mici si mai usoare camere video 4K/60p din domeniu, cu un consum foarte scazut de energie.

Incadrare flexibila

Obiectivul acopera intervalul de la unghi larg de 25 mm la teleobiectiv de 600 mm cu zoom 24x. Functia i.ZOOM atinge un nivel de zoom 32x la rezolutie 4K si 48x la rezolutie FHD.

  • Echivalenta cu o camera foto de 35 mm.

Focalizare automata de inalta precizie

Functia de detectare a figurii va ajuta sa mentineti focalizarea asupra subiectului principal, chiar daca acesta este orientat in lateral fata de camera. Distanta si expunerea sunt urmarite cu precizie, incorporand citirea datelor in timp real de la senzor si recunoastere sofisticata a culorilor.

Stabilizare hibrida a imaginii pe 5 axe

Pe langa sistemul de stabilizare optica a imaginii din obiectiv, sistemul de stabilizare electronica a imaginii detecteaza si corecteaza tremurul camerei. Sistemul O.I.S. din obiectiv incorporeaza bile pentru a actiona motorul, ceea ce reduce frecarea si imbunatateste corectarea estomparii de mica amploare, cum ar fi tremuratul mainii.

Inregistrare interna pe 10 biti in format 4:2:2

Beneficiati de inregistrarea tuturor informatiilor de culoare, cu un profil de culoare pe 10 biti in format 4:2:2. HC-X2000 accepta rezolutia de inalta definitie completa pe 10 biti in format 59,94p/50p (100 Mb/s) si inregistrare 4K in format 29,97p/25p (200 Mb/s) pe cartela SD. Prin iesirea HDMI, puteti inregistra fisiere 4K/pe 10 biti chiar si in format 59,94p/50p.

Redare in flux in timp real

Redarea in flux HD compatibila RTSP/RTP/RTMP/RTMPS permite conectarea directa si distribuirea de retransmisii pentru concerte, evenimente sportive si rezumate de stiri pe Facebook, YouTube etc.

Control fara fir de pe tableta sau smartphone

Este incorporat un modul Wi-Fi, astfel incat este posibila conexiunea Wi-Fi doar a carcasei. Prin utilizarea aplicatiei HC ROP de pe o tableta sau un smartphone, sunt posibile si setari fara fir ale camerei si controlul obiectivului.

Lampa video LED incorporata
Lampa video este extrem de stralucitoare (70 lx la 1 metru), pentru filmare de calitate in locuri cu iluminare redusa. Discul de reducere a intensitatii luminoase de pe maner poate fi utilizat pentru a reduce cu usurinta luminozitatea de la 30 la 100 %.

Borne de intrare audio XLR pe 2 canale
Fiecare dintre cele 2 canale dispune de sursa de alimentare fantoma de +48 V/microfon/intrare audio XLR selectabila in functie de linie, cu volum manual. De asemenea, accepta inregistrare audio PCM liniara de inalta rezolutie pe 24 de biti, cu microfon profesional.

Unitate maner detasabila
Usor detasabila si dotata cu buton de inregistrare, maneta de zoom, intrare audio XLR cu 2 canale, sursa de lumina LED etc. Capacitate de inregistrare audio completa cu microfon profesional.

Vizor rabatabil cu ocular
Vizorul color cu rezolutie echivalenta cu 1 550 000 de puncte poate fi rabatat pentru confort suplimentar. Ocularul mare se potriveste comod cu oricare dintre ochi.

Filtru ND
In obiectiv sunt incorporate filtre ND pentru suprimarea luminii incidente. Filtrele dispun de mai multe setari (1/4, 1/16, 1/64 sau OFF (Dezactivat)) pentru a le putea adapta in functie de mediul de filmare. Aceste setari sunt avantajoase, de exemplu, atunci cand doriti sa inregistrati cu o viteza redusa a obturatorului in lumina diurna puternica.

Doua inele manuale
Este dotata cu doua inele manuale, unul pentru focalizare, iar celalalt pentru zoom sau operarea diafragmei tip iris. Utilizarea inelelor manuale este imbunatatita prin folosirea unor inele cu dimensiuni diferite in fata si in spate, astfel incat sa poata fi deosebite cu ajutorul degetelor.

Afisaj LCD de 3,5 inchi cu operare tactila
Afisajul LCD cu aprox. 2 760 000 de puncte are o structura a pixelilor RGB pentru lizibilitate in lumina puternica si un panou tactil electrostatic pentru selectarea usoara a meniului. Iesirea LCD/EVF simultana afiseaza constant imaginea de pe afisajul LCD, indiferent daca este utilizat vizorul EVF sau nu.

Doua fante de cartela SD
Aceasta permite inregistrare cu retransmitere nelimitata* prin simpla schimbare a cartelelor SD si permite, de asemenea, inregistrare simultana si inregistrarea fundalului, pentru o fiabilitate ridicata a inregistrarii.

By Akan