Spread the love

Camera Video Profesionala Panasonic AG-UX90EJ – Pret 10.112.00 Lei

Camera Video Profesionala Panasonic AG-UX90EJ

Descrierea produsului Panasonic AG-UX90EJ
CARACTERISTICI:

  • Zoom optic 15x: Sistemul de obiective cu 4 unități oferă atât calitate/sensibilitate ridicată a imaginii, cât și compactitatea unui obiectiv cu zoom optic de 15x cu un unghi larg de 24,5 mm 1 . Zoom-ul rapid permite mărirea și reducerea rapidă.
  • Zoom inteligent de înaltă rezoluție: În modul de înregistrare FHD, i.Zoom oferă o mărire de până la 25x – cu aceeași rezoluție înaltă. Dacă este atinsă limita zoom-ului optic, zoom-ul se schimbă perfect la i.Zoom.
  • Zoom digital (2x / 5x / 10x): Funcția de zoom digital este activată fără nicio pierdere a intensității luminii. Dacă zoomul optic și i.Zoom sunt combinate, se obține o mărire de până la 250 de ori 2 .
    Senzor MOS de 1 tip pentru înregistrări de înaltă precizie în UHD 25p sau FHD 50p:
  • Senzor MOS 4K de tip 1 foarte sensibil pentru o calitate ridicată a imaginii: Senzorul MOS de tip 1 oferă o adâncime excelentă de câmp și un echilibru excelent între calitatea imaginii și sensibilitate. Înregistrări de înaltă rezoluție cu înregistrarea imaginii în modul UHD 25p (3840 x 2160)
  • Înregistrări FHD cu o calitate înaltă a imaginii: camera video permite înregistrări profesionale high-end în FHD (1.920 x 1.080) cu o rată de biți de 50 Mbit/s.
  • Înregistrări multi-format UHD / FHD / SD: sunt disponibile diverse funcții de înregistrare în funcție de rezoluție, rata de cadre, rata de biți și formatul fișierului.

By Akan