Spread the love

Camera Video Panasonic DC-BGH1 Cinematica MFT – Pret 10.999.00 Lei

Descriere Panasonic DC-BGH1 Camera Video Cinematica MFT

Panasonic prezinta noua camera mirrorless Lumix BGH1

Panasonic anunta cu mandrie lansarea primei camere tip box LUMIX Digital Single Lens Mirrorless, DC-BGH1. Pornind de la sistemul standard Micro 4:3, noua camera LUMIX BGH1 ofera avantajele unei mobilitati ridicate, a unei linii extinse de obiective interschimbabile si a tehnologiilor obtinute de Panasonic la dezvoltarea camerelor profesionale de cinema, a camerelor portabile si a seriei LUMIX GH..

Camera de tip cinematografic si cu transmisie in direct, stil BOX

ISO dual nativ, inregistrare la rezolutie C4K/4K 60p pe 10 biti, interval dinamic cu 13 trepte gratie functiei V-Log L, totul intr-o camera stil BOX usor de implementat, pentru flexibilitate crescuta la inregistrare.

Senzor Live MOS de 10,2 MP la standard ISO dual nativ

LUMIX BGH1 are un senzor Live MOS de 10,2 MP cu tehnologie la standard ISO dual nativ, pentru performanta video extraordinara in lumina difuza.

splash

Interval dinamic larg de 13 trepte cu V-Log L. LUMIX BGH1 are un interval dinamic larg de 13 trepte cu V-Log L, iar specialistii care realizeaza gradarea culorilor pot utiliza aceleasi valori LUT pe care le utilizeaza cu V-Log.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Inregistrare interna/externa la rezolutie C4K/4K 60p pe 10 biti

Sunt acceptate simultan inregistrarea interna la rezolutie C4K/4K 60p in format 4:2:0 pe 10 biti si inregistrarea externa la rezolutie C4K/4K 60p in format 4:2:2 pe 10 biti cu iesire in timp real prin HDMI.

O premiera in gama LUMIX: Iesire simultana SDI/HDMI

Simultan, poti sa monitorizezi iesirea SDI, sa inregistrezi extern iesirea HDMI si sa controlezi camera la distanta prin tethering USB sau LAN.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Gestionarea caldurii = inregistrare fara limite

Cea mai buna tehnologie LUMIX de disipare a caldurii este aplicata pentru a permite acestui aparat compact si usor sa asigure inregistrare video fara limite in toate modurile de inregistrare.

Control la distanta al mai multor camere cu LUMIX Tether

Inregistrarea pe mai multe camere prin conexiune de cablu Ethernet cu software-ul LUMIX Tether pentru Multicam permite productii video mai eficiente. Software-ul LUMIX Tether pentru Multicam va fi furnizat in pachetul de livrare al camerei BGH1

COMPLETAT DESCRIERE AICI

O premiera in gama LUMIX: Camera compatibila Ethernet/PoE+

Prin simpla conectare a modelului BGH1 printr-un cablu Ethernet, camera va fi alimentata prin Ethernet* si va permite controlul la distanta al mai multor camere prin software-ul LUMIX Tether pentru Multicam.

O premiera in gama LUMIX: Functii Genlock IN (Intrare GenLock) si Timecode IN/OUT

Suportul Genlock IN (Intrare Genlock) permite redarea in flux si controlul mai multor camere. Utilizat in combinatie cu functia de cod de timp, asigura o productie video de inalta precizie in timp real.

Specificatii

Panasonic DC-BGH1 Camera Video Cinematica MFT

By Akan