Spread the love

Camera Video Kit Sony Alpha FX3 + Monitor Atomos Shinobi 7 – Pret 23.599.00 Lei

Descriere
Kit Sony Alpha FX3 + Monitor Atomos Shinobi 7″

Imagini Full-Frame in lumina difuza

Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se imbina cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar si in lumina difuza. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde pana la 409600.

Interval dinamic si expresivitate extinse

FX3 ofera interval dinamic cu peste 15 trepte1, pentru scenarii de la interioare bine iluminate pana la cadre realizate dimineata si seara. Surprindeti toate nuantele si va bucurati de libertate fara precedent la gradarea culorilor.

Efect bokeh uimitor si creativitate Full Frame

Surprindeti scena la rezolutie 4K, cu camp vizual cu profunzime redusa, efect bokeh uimitor si libertatea cinematografica data de un senzor Full Frame.

Stiinta cromatica de cinema cu S-Cinetone

Culoarea S-Cinetone, dezvoltata pentru apreciatul model Sony FX9, reprezinta aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografica. Este reglata exact pentru a satisface cerintele creatorilor de continut de azi, cu culori bogate si nuante naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fara gradare.

4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat

Chiar si la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate gratie capacitatilor FA de mare precizie si de citire cu viteza ridicata ale camerei FX3. Modul S&Q va ofera control complet asupra ratei de cadre la inregistrare, pentru secvente frumoase cu redare „slow motion” de pana la 5x (cu iesire 24p).

Inregistrare HDR si S-Log3 pe 10 biti pentru gradatii fine

Curba gamma S-Log3 si S-Gamut3.Cine permit inregistrarea cu reproducerea culorilor de inalta calitate in interval dinamic ridicat, simplificand potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line in postproductie. In plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directa pe televizoare compatibile, fara postproductie.

Iesire HDMI RAW pe 16 biti

Pentru fluxuri de lucru solicitante in postproductie, este disponibila iesire RAW pe 16 biti prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fisierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K si proxy sunt capturate simultan in camera. Iesirea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezolutia DCI-4K.

Bucurati-va de detalii bogate si culori realiste

FX3 are capacitate de inregistrare interna 4K, profunzime pe 10 biti si esantionare a culorilor in format 4:2:2 cu compresie All-Intra si Long-GOP. Acestea permit gradare superioara a culorilor, pastrand gradatia naturala, pentru o libertate de editare veritabila. [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Grup de imagini

Focalizare automata foarte exacta

FA cu urmarire inteligenta utilizeaza detectarea fazei in plan focal pentru urmarirea subiectului in aproape intregul cadru. Sistemul de focalizare automata hibrida rapida focalizeaza rapid in campul vizual cu profunzime redusa si la rate de cadre 120p la rezolutie 4K (QFHD).

FA cu urmarire sofisticata

Functia de urmarire sofisticata mentine focalizarea stabila, pentru a va concentra pe compozitie. FA pe ochi in timp real focalizeaza exact pe fata si ochi, iar Urmarire in timp real este sustinuta de algoritmi de recunoastere a subiectului, unici de la Sony.

Tranzitii cursive si control tactil

FX3 are tranzitie FA cu sapte setari, pentru focalizare facila, si cinci setari de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului sa particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. In plus, puteti selecta subiectul pe care doriti sa il focalizati prin simpla atingere a monitorului LCD.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Obiective cu montura E pentru filme

Bucurati-va de focalizare automata sensibila cu obiectivele Sony cu montura E, cu performanta optica premium pentru aplicatii cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de actionare liniar din obiectivele Sony cu montura E ofera focalizare automata mai precisa, pentru a va sustine proiectele creative.

Mobilitate ridicata, indiferent unde va aflati

Compacta si usoara, FX3 este conceputa pentru mobilitate ridicata. Manerul atasat si orificiile de montare a accesoriilor permit o configurare rapida, inregistrare fluida si impachetare rapida. Corpul si capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistenta si performante imbunatatite in medii dificile.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Stabilizare a imaginii in camera

Modul Activ este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru cresterea stabilizarii la inregistrarea de filme. Pentru a pastra calitatea imaginii, giroscopul masoara exact tremurul camerei si compenseaza optic. Aceasta permite inregistrari video stabile cu aparatul tinut in mana, fara suport, la rezolutie 4K.

Stabilizarea imaginii si editare mai facila cu Catalyst

Tremurul camerei este inregistrat de giroscop, ceea ce permite uniformizarea si stabilizarea in postproductie. Cu aplicatia desktop Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare puteti echilibra compensarea automata a tremurului si ajustarea imaginii. Catalyst poate utiliza eficient si datele inregistrate de rotire a camerei.

Lampi semnal fata si spate

Lampile de semnal de pe partile din fata si din spate ale camerei FX3 indica daca, in acel moment, camera inregistreaza. Acestea sunt clar vizibile operatorului si persoanei care se afla in fata camerei.

Monitor tactil LCD rabatabil

Ecranul LCD tactil de 3” (1,44 milioane de puncte) are deschidere laterala pentru pozitionare flexibila si vizibilitate imbunatatita la montarea pe suport cardanic. Panoul tactil ofera control intuitiv in meniu pentru multe setari ale camerei.

Comenzi esentiale pentru filmare eficienta

Pe langa sase butoane particularizabile, comenzile frecvente pot fi operate cu o mana, iar cealalta mana opereaza obiectivul. Functionalitatea este sporita prin numeroasele orificii pentru surub din corp si maner, pentru atasarea directa a accesoriilor.

Inregistrare 4K/60p neintrerupta

Pentru inregistrare 4K/60p neintrerupta, FX3 are un sistem inovator de disipare a caldurii. Plasarea radiatorului, structura de ventilare si ventilatorul silentios asigura o racire optimizata chiar si la inregistrarile lungi.

Control la distanta si transfer in retea

O conexiune de retea, prin Wi-Fi® sau cu fir prin conector USB type C, ofera suport pentru control la distanta de pe smartphone sau tableta, prin NFC sau prin asociere manuala. Inregistrarea la distanta se poate controla de pe PC cu aplicatia Sony Imaging Edge Desktop™ sau de pe dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fisierele foto si video pot fi transferate prin FTP de mare viteza.

Previzualizare, inregistrare si redare in flux la distanta

Pentru fluxuri de lucru mai eficiente si fotografiere in medii dificile, puteti apela la fotografierea de la distanta, cu fir sau wireless, de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicare video online de calitate.

Maner XLR atasabil

Un maner cu adaptor XLR cu doua terminale XLR se poate atasa la suportul cu interfata multipla de pe camera, pentru filmare comoda si stabila in situatii dificile, cum ar fi cadre din pozitie inferioara.

Adaptor XLR si intrare digitala pentru sunet de calitate

Pe langa microfonul incorporat, pot fi conectate diverse microfoane profesionale prin conectorii XLR de dimensiuni normale de pe maner printr-o interfata audio digitala cu suport cu interfata multipla. Se pot selecta trei formate de inregistrare, inclusiv pe 24 de biti cu 4 canale. Inregistrarea audio digitala este posibila si prin atasarea unui microfon digital precum ECM-B1M, chiar daca manerul nu este utilizat.

Doua sloturi de suport media cu viteza ridicata

Concepute pentru cerinte de generatie urmatoare, cardurile CFexpress tip A accepta inregistrare cu rata de biti ridicata. Sloturile sunt compatibile cu CFexpress tip A, precum si cu carduri SDXC UHS-I si UHS-II. Deoarece sloturile sunt identice, este posibil backupul sau retransmisia.

Atomos Shinobi 7 Monitor HDR 7″ 4K HDMI SDI

Adaugati un monitor luminos, de inalta rezolutie, pentru a vizualiza filmarile dvs. 4K / 2K de pe o camera cinematografica cu monitorul Shinobi 4K HDMI / SDI de 7″ de la Atomos. Monitorul are un ecran FRC IPS 1920 x 1200 pe 10 biti cu o luminozitate de 2200 cd / m2, ceea ce il face potrivit pentru utilizare atat in spatii deschise, cat si in interior. Acest model mai mare este un upgrade al modelului original Shinobi, deoarece adauga intrare 3G-SDI si iesire loop pana la 2K60, intrare HDMI 2.0 si iesire bucla loop la 4K60, cross conversion, un port de control al camerei, sloturi duale pentru baterii de tip L si viitoare posibilitati de extindere a functionalitatii cu porturile sale USB si RJ45 incorporate.

Ecranul tactil al monitorului Shinobi 7 ruleaza cel mai recent firmware AtomOS care ofera o varietate de instrumente de analiza pe ecran, cum ar fi vizualizari multi-scop, expunere, incadrare,focus assist, waveform, RGB parade si functii de histograma. De asemenea, are o intrare de card SDI pentru 3D LUT accepta vizualizarea SDR si HDR. Tehnologia de afisare AtomHDR va permite sa monitorizati cu exactitate inregistrarile gamma log fara a fi nevoie sa vizualizati imagini sterse sau sa utilizati LUT pentru a comprima dynamic range-ul si color space-ul. Monitorul accepta formate populare de log de la camerele Sony, Canon, Panasonic, ARRI, RED si JVC.

De asemenea, permite controlul camerei cu ajutorul portului sau de control de 2,5 mm si a cablurilor optionale si, in prezent, permite controlul seriei de camere Z CAM E2. Construit pentru a rezista standardelor riguroase de productie, Shinobi 7 are o constructie usoara, robusta si se alimenteaza cu baterii tip L sau utilizand alimentatorul inclus.

Formate log acceptate:

 • ARRI Log CEI160 / CEI200 / CEI250 / CEI320 / CEI400 / CEI500 / CEI640 / CEI800 / CEI1000 / CEI1280 / CEI1600
 • Canon CLog / CLog 2 / CLog 3
 • Fuji F-Log
 • JVC JLog
 • Nikon N-Log
 • Sony SLog / SLog2 / SLog3
 • Panasonic Vlog
 • RED Log3G10 / RED LogFilm
 • PQ10k
 • HLG

Monitorizare HDR:

 • Sony SGamut / SGamut3 / SGamut3.cine
 • Canon Cinema / DCI P3 / DCI P3+
 • Panasonic V Gamut
 • ARRI ALEXA Wide Gamut
 • Rec. 709 / BT.2020
 • JVC
 • RED WideGamut / RED DragonColor / DragonColor2
 • RED Color2 / RED Color3 / RED Color4

Alte detalii:

 • Permite Anamorphic De-squeeze
 • Management 3D LUT
 • Control camera prin portul de 2.5mm
 • Managentul semnalului HDR
 • Monitorizare audio prin ortul de 3.5mm
 • DCI/UHD 4K & 2K Input/Output

Specificatii:

 • Display: IPS-Type LCD 7.0″ / 17.8 cm
 • Rezolutie: 1920 x 1200
 • Aspect Ratio: 16:10
 • Ecran tactil: Da
 • Luminozitate maxima: 2200 cd/m2
 • Bit Depth / Color Support: 10-Bit (1.07 bilioane de culori)
 • Compatibiliatte HDR: Advanced HDR
 • Densitate pixeli: 323 ppi
 • Monitorizare Real-Time LUT: SDR, HDR
 • Image Controls: Anamorphic De-Squeeze, Blue Only, False Color, Focus Peaking, Histogram, Pixel-to-Pixel Zoom, RGB Parade, Screen Markers, Vectorscope, Waveform, Zebra

Intrari/ iesiri:

 • Video: 1 x HDMI Type A (HDMI 2.0) Input, 1 x BNC (3G-SDI) Input, 1 x HDMI Type A (HDMI 2.0) Loop Output, 1 x BNC (3G-SDI) Loop Output
 • Embedded Audio: HDMI 2-Channel, SDI 2-Channel
 • Audio: 1 x 1/8″ / 3.5 mm Headphone Output
 • Alimentare: 1 x Coax (16.8 VDC) Input
 • Alte iesiri/ intrari: 1 x LANC (2.5 mm) Output, 1 x USB 2.0 (USB Type-A) Input, 1 x RJ45 Input/Output
 • Sloturi media/ carduri: Single Slot – SD/SDHC/SDXC

Formate acceptate:

 • Video: HDMI (8/10-Bit 4:2:2), DCI 4K: 60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98, UHD 4K: 60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98, 1080p: 60/59.94/50/29.97/25/24/23.98, 720p: 60/59.94/50; SDI (8/10-Bit 4:2:2), DCI 2K: 60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98, 1080p: 60/59.94/50/30/25/24/23.98, 720p: 60/59.94/50
 • Gamma Curve: ARRI Log C, Canon Log, Canon Log 2, Canon Log 3, HDR-HLG, HDR-PQ, JVC J-Log, Panasonic V-Log, REDlogFilm, Rec2020, Rec709, Sony S-Log 2, Sony S-Log 3
 • Alimentare: de la priza 6.2 ~ 16.8 VDC sau 2x acumulatori L-series
 • Monturi: 2 x 1/4″-20 mama

By Akan