Spread the love

Camera Video Cinematica Montura EF Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2 – Pret 30.999.00 Lei

Descriere


Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2 Camera Video Cinematica Montura EF

Camera perfecta pentru film digital, broadcast, productie live si multe altele! Camerele URSA Mini Pro combina calitatea inalta a filmelor digitale cu functiile si controalele de care au nevoie emisiile de televiziune. Sunt ideale pentru orice fel de munca, de la lungmetraje de inalta calitate, emisiuni de televiziune si reclame, la filme independente, stiri difuzate, chiar si studio si productie in direct! Depasesc calitatea standard de difuzare Ultra HD, deoarece va ofera o rezolutie de 4,6K cu 15 opriri ale gamei dinamice. In plus, gama de culori super larga si stiinta culorilor Blackmagic Design Generation 4 va ofera tonuri de piele incredibil de precise si o culoare uimitoare, reala, astfel incat sa capturati intotdeauna imagini de calitate cinematografica. Carcasa super compacta dispune de comenzi de difuzare a camerei si de software de operare avansat, care il fac sa fie configurat si utilizat mai rapid decat orice alta camera! Indiferent daca sunteti pe platou, la locatie sau la filmari run and gun, URSA Mini Pro are calitatea imaginii si caracteristicile de care aveti nevoie pentru a lucra la orice tip de proiect!

splash

Design revolutionar URSA.URSA Mini Pro este proiectat pentru a include tot ce ai nevoie intr-o camera de mana, astfel incat sa o poti duce oriunde! Corpul camerei este realizat dintr-un aliaj de magneziu foarte dur. Este o adevarata camera profesionala cu redundanta completa la fiecare control, chiar si intrerupatorul de alimentare! In plus, comutatoarele si comenzile de difuzare familiare permit modificari complete ale setarilor fara a fi nevoie sa scoateti camera de pe umar! Exista un afisaj extern LCD iluminat cu vizibilitate ridicata, astfel incat sa puteti vedea informatii despre filmare si un ecran tactil de 4 ”pentru a examina fotografiile. Asta inseamna ca nu trebuie sa aveti un monitor suplimentar setat! Obtineti conexiuni profesionale, cum ar fi 12G ‑ SDI, audio XLR, un microfon incorporat de inalta calitate si multe altele. Setul optional de vizor electronic si suport de umar va permite sa treceti de la trepied la fotografiere de mana in cateva secunde sau puteti transforma URSA Mini Pro in camera de productie in direct, adaugand un vizor URSA Studio!

Suport pentru obiective interschimbabile

In mod implicit, URSA Mini Pro G2 include o montura EF. Daca doriti sa utilizati obiective F (Nikon), PL sau B4, se pot achizitiona suporturi interschimbabile disponibile separat. Avand o montura de obiective interschimbabile permite ca URSA Mini Pro G2 sa fie utilizata in aproape orice fel de flux de lucru, inclusiv documentare, ENG / EFP si cinema. Pentru lentile ENG, un conector Hirose cu 12 pini va alimenta servo, astfel incat toate functionalitatile obiectivului pot fi utilizate.

Sectiunea Control extern

Folosind un design inspirat de camerele clasice de difuzare, URSA Mini Pro G2 ofera o gama larga de controale fizice tactile, cu acces direct la cele mai importante setari ale camerei. Controalele sunt dispuse intr-o ordine logica care le face usor de retinut, astfel incat veti putea sa reglati setarile camerei, sa aplicati filtre ND si sa modificati ratele cadrelor fara a fi nevoie sa va uitati la butoane, sa accesati meniurile de pe ecran sau scoate camera de pe umar.

splash

Filtre ND incorporate. URSA Mini Pro G2 are filtre de densitate neutra (ND) de inalta calitate, care va permit sa reduceti rapid cantitatea de lumina care intra in camera. Filtrele clare, 2-, 4- si 6-stop au fost concepute special pentru a se potrivi cu stiinta culorilor URSA Mini Pro G2 pentru a mentine o calitate a imaginii consecventa, cu o schimbare minima a culorii. Filtrele ND va permit sa utilizati diferite combinatii de deschidere pentru a obtine o adancime de camp mai mica sau niveluri specifice de blur, intr-o gama mai larga de situatii.

Ecran LCD

Ecran LCD alb-negru cu vizibilitate ridicata, conceput pentru a fi usor de vazut chiar si in lumina puternica. Afisajul arata record timecode, locked timecode, si reference timecode, impreuna cu frame rate, unghiul obturatorului, diafragma, balansul de alb si ISO. De asemenea, dispune de un indicator al bateriei, starea inregistrarii cardului si contoare audio pentru nivelurile de monitorizare. Lumina de fundal a ecranului poate fi pornita cand filmati in locatii slab iluminate si oprita cand filmati in aer liber si cu lumina puternica pentru a creste contrastul.

Suport CFast 2.0 si SD Media

Cate doua din fiecare slot CFast 2.0 si SD sunt disponibile pentru suporturi de inregistrare. Fluxurile de lucru de inalta performanta care necesita inregistrare bruta 4K sau 4,6K si inregistrare de mare viteza vor profita din plin de cardurile CFast 2.0 cu latime mare de banda. Materialul Raw HD si 4K ProRes pot fi inregistrate pe carduri SD convenabile si relativ ieftine, compatibile cu standardul UHS-II. Deoarece doua din fiecare slot sunt disponibile, puteti tine inregistrarea, indiferent de formatul ales.

Inregistrare sunet de calitate

Cu microfoane integrate de inalta calitate si functii profesionale de inregistrare audio, nu trebuie sa transportati echipamente de sunet suplimentare. Puteti utiliza microfonul stereo incorporat pentru a inregistra sunetul natural al locatiei sau puteti conecta microfoane profesionale folosind cele doua intrari de microfon XLR. Conexiunile XLR au o putere fantoma comutabila de 48V, astfel incat sa puteti conecta microfoane shotgun sau lavaliere wireless pentru a capta mai multe detalii. Puteti ajusta rapid nivelurile folosind butoanele fizice in timp ce monitorizati sunetul folosind contoarele audio de pe ecran.

Prelucrare avansata a imaginilor

URSA Mini Pro 4.6K G2 foloseste, de asemenea, Blackmagic Design Generation 4 Color Science pentru imagini superioare, care rezulta in tonuri extrem de precise ale pielii si culori reale, care rivalizeaza cu cele ale camerelor mult mai scumpe. Imaginile RAW Blackmagic sunt codificate folosind un spatiu personalizat neliniar pe 12 biti, conceput pentru a oferi cantitatea maxima de date de culoare si interval dinamic. Cu Blackmagic RAW, clientii pot alege niveluri de compresie de pana la 12: 1 si obtin in continuare imagini de calitate profesionala care pot fi utilizate pentru filme, documentare si programe broadcast. Aceste formate pot fi inregistrate pe carduri CFast sau SD, precum si direct pe discuri flash folosind portul de expansiune USB-C..

4.6K Senzor Super 35

Cu o rezolutie eficienta de 4608 x 2592, senzorul gazduit in interiorul URSA Mini Pro G2 poate captura imagini in miscare care au o rezolutie mai mare de 4K cu 15 opriri de raza dinamica la un ISO foarte ridicat de 3200. O latitudine larga de expunere permite un control mai mare in post, permitand obtinerea unor imagini incredibil de curate, cu detalii uimitoare atat in ​​umbrele intunecate, cat si in zonele luminoase. URSA Mini Pro G2 poate inregistra intregul senzor la pana la 60 fps pentru a se potrivi cu televiziunea sau cu alte fluxuri de lucru care necesita rate de cadru mai mari. Folosind o portiune mai mica a senzorului, URSA Mini Pro G2 poate inregistra, de asemenea, imagini cu miscare lenta pana la 300 fps in rezolutie 1080p. Atunci cand inregistrati rate mari de cadru, URSA Mini Pro G2 va conforma imaginile capturate cu rata de cadru standard setata, ceea ce va avea ca rezultat imagini netede care nu necesita post-procesare inainte de editare.

Software-ul DaVinci Resolve Inclus

Camerele URSA Mini includ o versiune completa a DaVinci Resolve Studio, care este o solutie completa de postproductie. Veti obtine cea mai avansata solutie din lume care combina editarea profesionala, corectarea culorilor, postarea audio si efectele vizuale toate intr-un singur instrument software! DaVinci Resolve este folosit pentru a termina mai multe lungmetraje de la Hollywood decat orice alta solutie, astfel incat sa obtineti cele mai bune instrumente post-productie pentru a edita videoclipuri native de pe camera dvs. si sa pastrati orice calitate. Indiferent daca lucrati la filme majore de la Hollywood, productii de televiziune episodice, videoclipuri muzicale, reclame sau chiar cea mai recenta filmare pe YouTube, DaVinci Resolve Studio va ofera un flux de lucru complet fara pierderi pentru editare, corectarea culorilor, efecte, audio si livrare, astfel incat filmele arata intotdeauna cat se poate de bine!

By Akan