Spread the love

Camera Video Cinematica cu Stabilizare pe 4 Axe DJI Ronin 4D-6K – Pret 26.999.00 Lei

Descriere DJI Ronin 4D-6K Camera Video Cinematica cu Stabilizare pe 4 Axe

all-in-one – design modular integrat

DJI Ronin 4D ofera un design complet unic. Realizat cu fibra de carbon si un aliaj din aluminiu si magneziu, corpul sau solid integreaza sistemele de imagistica, stabilizare si focalizare, precum si transmisia si controlul wireless. Acest lucru evita configurarea care necesita mult timp si permite fotografierea mai rapida. Utilizatorii se pot bucura acum de un confort compact, impreuna cu posibilitatile extinse de la accesoriile modulare.

Sistem de imagine cinematica

Ronin 4D este echipat cu Zenmuse X9, camera full-frame a DJI. De asemenea, ofera cel mai recent sistem de procesare a imaginii DJI, CineCore 3.0. Acest sistem utilizeaza cipul propriu DJI pentru a oferi arhitectura avansata a procesorului, oferind o putere de calcul extrem de inalta intr-o camera cinematografica compacta. CineCore 3.0 permite Ronin 4D sa accepte inregistrarea interna a videoclipurilor Apple ProRes RAW, ProRes 422 HQ si H.264.

splash

ISO ridicat
Zenmuse X9 accepta ISO nativ dual, care inregistreaza imagini cu detalii rafinate si zgomot minim, chiar si atunci cand filmati un peisaj urban sau o plaja la apus, ori o scena cu lumina slaba in general. Cu peste 14 stopuri de gama dinamica, Zenmuse X9 ofera tranzitii naturale de lumini si umbre si in conditii de iluminare complexe, cum ar fi scenele cu iluminare din spate sau lumina puternica a soarelui. Aceste scene traditional dificile pot fi acum surprinse cu usurinta si incredere.

splash

Stiinta culorilor pe DJI Ronin 4D-6K
Cu sistemul DJI Cinema Color (DCCS) si puterea de calcul robusta oferita de CineCore 3.0, Zenmuse X9 este capabil sa ofere imaginilor un aspect cinematografic prin pastrarea culorilor autentice si exacte. De asemenea, suporta fluxul de lucru ACES standard din industrie pentru compatibilitate fara efort cu tonurile de culoare ale altor camere de cinema.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Filtre ND incorporate cu 9 stopuri

X9 are filtre ND incorporate cu 9 opriri de inalta calitate (ND2 pana la ND512 sau ND0,3 pana la ND2,7) care pot fi comutate rapid si usor datorita unui sistem motorizat intern.

Lentile DL

Suportul standard DL al X9 accepta trei obiective prime compacte full-frame. Carcasele sunt fabricate din fibra de carbon usoara, astfel incat fiecare lentila cantareste doar 180g.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Monturi interschimbabile

X9 accepta monturi de lentile interschimbabile, inclusiv montura DL a DJI, precum si monturi de la terti precum Leica M. Ultra-wide, diafragma f/0.95, zoom electronic, macro si lentile anamorfe care sunt compatibile cu cinematografia traditionala, sunt compatibile si cu X9, oferind optiuni flexible pentru obiectiv.

Control wireless

Fie ca utilizati lentile cu focus automat sau manual, modulele dedicate montate pe X9 pot realiza controlul obiectivului fara fir si chiar focalizarea automata.

Ronin 4D | Balancing

Ronin 4D | Gimbal Parameter Setting

Stabil in orice mod – sistem de stabilizare pe 4 axe
DJI Ronin 4D adauga o axa Z la gimbalul traditional stabilizat pe 3 axe, care scade efectiv miscarea verticala a camerei si ofera performante de stabilizare egale cu un dolly. Cele patru axe functioneaza impreuna cu un senzor ToF in jos, senzori dual-vizuali inainte si in jos, un IMU si un barometru incorporate si un nou algoritm avansat pentru a aduce stabilizarea generala la un nivel cu totul nou.

splash

Camera integrata cu gimbalul pe DJI Ronin 4D-6K
Ronin 4D integreaza sistemele de stabilizare a imaginii, pastrand in acelasi timp doar senzorul si componentele optice necesare in camera cu gimbal. Axa de inclinare a gimbalului foloseste motoare simetrice duale, in timp ce atat axa pan cat si axa roll sunt proiectate cu un amortizor de rigiditate suplimentar. Sistemul de gimbal compact si portabil permite fotografierea sa inceapa fara a fi nevoie de o echilibrare manuala obositoare. Acest lucru ofera, de asemenea, imagini stabile, chiar si cu lentile care au un centru de greutate in miscare atunci cand sunt utilizate.

splash

Cu un corp extrem de bine integrat si o forta motora robusta, Ronin 4D ofera cea mai buna performanta de stabilizare si urmarire din intreaga serie Ronin de pana acum, la o greutate incredibil de redusa. In plus, poate trece la modul Sport cu o apasare de buton, permitand gimbalului sa reactioneze rapid la miscarile cinematografului.

splash

Suporta, de asemenea, controlul gimbalului wireless si configuratii versatile de montare pentru scenarii de fotografiere variate.

ActiveTrack Pro
Viziunea computerizata proprietara a DJI, tehnologia de invatare profunda si puterea de calcul robusta a CineCore 3.0 se combina in ActiveTrack Pro, care permite urmarirea standardelor cinematografice, chiar si intr-o singura captura. Aceasta tehnologie permite, de asemenea, urmarirea subiectilor de la distante mai mari si ofera ajustarea compozitiei cu focalizare automata continua pentru a mentine subiectii in focalizare in timpul urmaririi fotografiilor.

Precizie de neegalat – Sistem de focalizare LiDAR DJI Ronin 4D face focalizarea manuala mai usoara ca niciodata. Tehnologia vizualizata de asistenta la focalizare afiseaza punctele variabile pe monitoarele principale si la distanta intr-un punct de vedere simplificat de sus in jos. Aceasta ofera o forma de unda LiDAR inovatoare si intuitiva pentru a localiza rapid punctele de focalizare si a permite ajustari de focalizare cu o precizie extrema. Chiar si operatorii cu putina sau fara experienta pot deveni abili in focalizare manuala rapid.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

43.200 de puncte pe o raza de 10m

Telemetrul LiDAR poate proiecta pana la 43.200 de puncte de distanta intr-o raza de 10 metri. In comparatie cu focalizarea automata cu detectie de faza (PDAF), sistemul de focalizare LiDAR de la Ronin 4D poate focalize mai rapid, fara a compromite calitatea imaginii sau fara a se baza pe textura suprafetei subiectului. Acest lucru este util in special in medii cu lumina slaba si are ca rezultat capacitati de focalizare exceptionale in comparatie cu alte camere de cinema.

Focalizare automata

Cu noul sistem de focalizare LiDAR, Ronin 4D este capabil sa mentina focalizarea chiar si atunci cand exista motion blur sever. Cu motorul de focalizare montat, focalizarea automata este disponibila chiar si pe lentilele manuale. Focalizarea automata continuua pe subiecte poate fi activate impreuna cu ActiveTrack Pro, facandu-l deosebit de convenabil pentru operatorii solo.

splash

Focalizare manuala automatizata
Modul de focalizare manuala automatizata (AMF) va ofera precizia si flexibilitatea focalizarii manuale cu confortul focalizarii automate. Rotita de focalizare se va roti sincronizat pe masura ce punctul de focalizare se schimba, dar cineastii pot prelua controlul manual in orice moment. Acest lucru ofera cinematografilor un sentiment fizic de schimbare a focalizarii, oferind o experienta de focalizare mai intuitiva si moderna, care este de neegalat in industria de astazi.

splash

Transmisie wireless cu DJI Ronin 4D-6K
DJI Ronin 4D foloseste noua tehnologie de transmisie video DJI O3 Pro, care ofera o raza de transmisie de pana la 6km, lucru de neimaginat pentru solutiile foto-video traditionale. In plus fata de 2.4 GHz si 5.8 GHz, acesta accepta banda de frecventa DFS si un algoritm de criptare AES pe 256 de biti care poate emite o alimentare FHD 1080p@60fps catre mai multe monitoare la distanta simultan, cu securitate, stabilitate si capacitate anti-interferenta semnificativ imbunatatite.

Cipul proprietar al DJI alimenteaza sistemul de imagine, transmitatorul video, receptorul video si monitorul de la distanta al Ronin 4D. Impreuna, aceste componente formeaza un sistem de transmisie fara fir simplificat, fiecare legatura fiind optimizata in mod explicit pentru a oferi o latenta de transmisie extrem de scazuta.

splash

Design integrat
Transmitatorul video 4D poate fi montat direct pe Ronin 4D si alimentat de la bateria corpului principal. Cu un receptor video fara fir incorporat, monitorul cu luminozitate ridicata are un ecran tactil cu gama larga de culori, de 7” si 1500 de niti, care poate scoate atat semnale HDMI, cat si SDI prin modulul de expansiune. Corpul sau compact si usor ofera o portabilitate optima si o configurare eficienta, astfel incat utilizatorii sa poata incepe munca imediat.

Shooting coordonat
Monitorul de la distanta cu luminozitate ridicata accepta un transmitator cu mai multe receptoare pentru fluxuri video si audio. Sunt disponibile doua moduri de transmisie. Primul este modul Broadcast, care nu stabileste nicio limita a numarului de receptoare si este potrivit pentru monitorizarea cu echipaje mari. Al doilea mod este Control, care accepta functionarea coordonata a doua receptoare.

Monitorul se poate conecta la manerele de la Ronin 4D, DJI Master Wheels, DJI Force Pro sau noul DJI Three-Channel Follow Focus. Acest lucru permite controlul de la distanta al focalizarii si miscarilor gimbalului cu mare precizie, pornirea si oprirea inregistrarii si ajustari ale setarilor camerei pentru a indeplini cele mai inalte standarde de fotografiere coordonata pe platouri. In plus, senzorul giroscop incorporat transforma monitorul intr-un controller de miscare la distanta pentru gimbalul Ronin 4D.

Modul Mirror Control
Modul Mirror Control ofera monitorului de la distanta o interfata de control identica cu cea a monitorului principal, incluzand toate functiile avansate, cum ar fi redarea clipurilor sursa si setarile camerei si gimbalului, care pot fi acum reglate de la distanta chiar si atunci cand Ronin 4D este montat pe platforme de expansiune cum ar fi un brat sau un suport pentru vehicul.

Inregistrare si redare in mod independent

Monitorul are un slot pentru card MicroSD incorporat care accepta inregistrarea video independenta pana la 1080p@60fps. Cand mai multe monitoare sunt utilizate impreuna, fiecare monitor poate reda clipuri separate fara a interfera cu alte monitoare.

Inregistrare de sunet

Ronin 4D este echipat cu microfoane incorporate care accepta inregistrarea audio pe 24 de biti pe doua canale. De asemenea, ofera mufe de 3,5 mm si porturi pentru microfon XLR pentru mai multe solutii de intrare audio.

Durata de viata a bateriei

La fel ca Ronin 2 si Inspire 2, DJI Ronin 4D foloseste baterii inteligente TB50, care ofera pana la 2.5 ore de filmat si pot fi incarcate complet in doar 1.5 ore. Incalzirea automata este, de asemenea, acceptata pentru a permite functionalitatea fiabila in conditii de frig sever.

SPECIFICATII
Manevrabilitate Pan:±285° Tilt:-55° to +155° Roll:±35°
Dimensiune ecran 5.5”
Format ecran 1920×1080
Microfon Built-in 2-ch stereo
Tip senzor 35mm full-frame CMOS
Capacitate card de memorie DJI PROSSD 1TB, CFexpress 2.0 Type B, USB-C SSD
Rezolutie Imagine 6008×3168, RAW 3.4Gbps
Format inregistrare Video Apple ProRes RAW HQ/Apple ProRes RAW Apple ProRes 422 HQ/Apple ProRes 422 [4] H.264 (4:2:0 10-bit)
Functii Camera ActiveTrack Pro, Autofocus, Human face/body recognition, Framing
FPS 48fps
Stabilizare Video Gimbal pe 4 axe
Sensibilitate ISO EI 200-12800, Dual Native ISO 800/5000
Tip focusare Autofocus, Manual Focus, Automated Manual Focus
Acuratete de planare Pan:±330° Tilt:-75° to 175° Roll:-90° to 230° Z-Axis Range:approx 130mm
Temperatura De Operare 10° to 40° C
Tip acumulator TB50 Intelligent Battery
Autonomie acumulator 4280 mAh
Voltaj acumulator 22.8V
Frecvente de operare Non DFS frequency band:2.400-2.483 GHz 5.150-5.250 GHz 5.725-5.850 GHz DFS Frequency Band:[10] 5.250-5.350 GHz 5.470-5.600 GHz 5.650-5.725 GHz
Autonomie baterie 150 min.

By Akan