Spread the love

Camera Video Cinematica Canon EOS R5C-Mirrorless Full Frame RF – Pret 24.999.00 Lei

Descriere
Canon EOS R5C Camera Video Cinematica Mirrorless Full Frame RF

Introducere Canon EOS R5 C – Pregatit pentru orice

In culise cu Kevin Clerc si EOS R5 C

splash

Filme 8K si fotografii de 45 MP uimitoare. Pregatit pentru orice.
Realizati filmari 8K incredibile si fotografii bogate si detaliate de 45 MP cu modelul extrem de compact EOS R5 C, o camera video care combina ce este mai bun la Cinema EOS cu toate avantajele seriei EOS R.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Filmari 8K full-frame cinematografice

Surprindeti detalii incredibile cu zgomot redus datorita unui senzor full-frame, care asigura filmari 8K pana la 30 cps (sau 60 cps cu o sursa de alimentare externa), continut 4K / Full HD supraesantionat si imagini 4K cu incetinitorul captivante pana la 120 cps.

Fotografii incredibile de 45 de megapixeli

EOS R5 C ofera performante de top pentru fotografii de o claritate exceptionala, zgomot redus si un interval dinamic larg, la viteze in rafala de pana la 20 cps, cu o sensibilitate de pana la 51200 ISO.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Montura RF

Datorita monturii RF, camera video Canon EOS R5 C este compatibila cu o gama larga de elemente optice, inclusiv obiectivele RF de top, precum si cu obiectivele EF sau Cinema prin adaptoarele de montura EF-EOS R. Stabilizatorul de imagine electronic avansat cu 5 axe ajuta la obtinerea unor filmari profesionale uniforme si stabile.

Focalizare rapida, precisa si fiabila

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF revolutionara de la Canon, cu focalizarea automata pe ochi si EOS iTR AF X pentru urmarirea precisa a focalizarii, chiar si atunci cand subiectul nu mai priveste spre camera. Ghidul pentru focalizare Dual Pixel inovator ajuta operatorii chiar si cand acestia folosesc focalizarea manuala pentru filmari perfect clare.

Formate si instrumente de inregistrare

Alegeti dintr-o gama larga de formate de inregistrare, inclusiv optiunile Cinema RAW Light, precum si XF-AVC si MP4. Surprindeti un interval dinamic extins cu inregistrarea Canon Log 3, PQ si HLG, utilizand instrumente profesionale, precum monitorul de forma de unda si culorile false.

Design compact si usor,

EOS R5 C este o camera Cinema EOS compacta si usoara, care dispune de un vizor OLED, un ecran LCD luminos si pivotant si de 13 butoane care pot fi alocate de utilizator. Un nou ventilator pentru racire activa permit intervale lungi de inregistrare, iar corpul rezistent din aliaj de magneziu asigura durabilitatea profesionala.

Conectivitate avansata

Datorita suportului de accesorii multifunctional, camera video EOS R5 C ofera optiuni pentru intrarea XLR / microfonului stereo, plus terminale dedicate pentru coduri temporale, microfonul de 3,5 mm, casti, micro-HDMI, sincronizarea blitului, USB-C, plus asistenta extinsa pentru aplicatia software: EOS R5 C.

By Akan