Spread the love

Camera Video Canon XF605 Camcorder Profesional 4K – Pret 23.499.00 Lei

Descriere
Canon XF605 Camcorder Profesional 4K
Obtineti putere si flexibilitate

Canon XF605

Prima camera din seria XF care combina un senzor CMOS 4K de 1 inch cu procesorul de imagine DIGIC DV7, XF605 stabileste un nou etalon pentru calitatea profesionala a imaginii la nivel de transmisie.

Excelenta optica

Canon XF605

Cu un design optic care include doua elemente de lentile asferice si un element de lentile Super UD, obiectivul 4K de inalta performanta din seria L de pe XF605 este capabil sa produca o calitate impresionanta a imaginii in toate partile ecranului. Zoomul optic 15x versatil ofera o distanta focala echivalenta cu 35 mm de 25,5 mm – 382,5 mm si flexibilitate suplimentara prin zoomul avansat 30x pentru imagini Full HD de inalta calitate.

Stabilizare puternica a imaginii

Canon XF605

Stabilizarea imaginii pe 5 axe de la Canon asigura rezultate de o claritate exceptionala, indiferent daca filmati cu camera in mana sau in miscare. Utilizand o combinatie intre IS standard, IS dinamic si IS motorizat, XF605 ofera un control extrem de eficient al stabilizarii imaginii, asigurand rezultate bune pentru o serie de subiecte si situatii de filmare.

Formate de inregistrare potrivite pentru transmisii

Canon XF605

XF605 accepta inregistrarea 4K UHD la 59,94p/50,00p 4:2:2 pe 10 biti utilizand formatul Canon XF-AVC de incredere bazat pe MXF, precum si formatele MP4 versatile.

Moduri de inregistrare imbunatatite

Canon XF605

Profitati de intregul potential creativ al camerei XF605 printr-o gama larga de moduri de inregistrare. Modul de inregistrare rapida si cu incetinitorul permite inregistrarea clipurilor la rate de cadre de pana la 120P in FHD, pentru secvente de actiune si miscare lenta uimitoare. Nu pierdeti niciun moment cu modul de pre-inregistrare, explorati animatia stop-motion cu inregistrarea de cadre si creati cu usurinta filme cu redare accelerata pe camera utilizand inregistrarea la anumite intervale.

XF605 este dotata cu optiuni extinse de fisiere de imagine personalizate, cu trei variatii BT.709 (Normal, Wide, Standard), precum si cu EOS standard si EOS neutru pentru o mai mare flexibilitate a productiilor.

Utilizatorii isi pot incarca si propriile LUT-uri 3D in camera prin crearea de tabele de cautare pentru inregistrarea interna, functionand alaturi de setarile personalizate de imagine existente.

Versatilitatea inregistrarii pe doua carduri SD

Canon XF605

Cele doua sloturi pentru carduri SD UHS-II ofera o gama flexibila de optiuni de inregistrare, inclusiv inregistrarea simultana in diverse formate de fisiere si la diferite rezolutii si esantionarea culorilor. XF605 introduce totodata o optiune noua de inregistrare audio simultana, permitand salvarea fisierelor audio pentru transcriere pe un card, in timp ce filmul principal este inregistrat pe un altul.

Focalizare automata cu detectarea ochilor

Canon XF605

XF605 beneficiaza de cele mai recente progrese in renumita tehnologie Canon Dual Pixel CMOS AF. Este prima camera video din seria XF care dispune de focalizare automata cu detectarea ochilor, permitand XF605 sa detecteze si sa urmareasca cu precizie oamenii, chiar si atunci cand un alt subiect apare in prim-plan.

Tehnologie avansata EOS iTR AF X

Canon XF605

XF605 este prima camera video profesionala care utilizeaza tehnologia de focalizare automata cu ,,deep learning” EOS iTR AF X, care poate ramane fixata pe capul subiectului chiar si atunci cand acesta isi intoarce privirea de la camera.

Ghid pentru focalizarea Dual Pixel

Canon XF605

Cand focalizeaza manual cu XF605, utilizatorii pot beneficia de un ghid de focalizare pe ecran ce utilizeaza informatiile de la sistemul Dual Pixel CMOS AF pentru a indica daca focalizarea este pe zona din fata subiectului sau pe cea din spatele lui. Cand ghidul de pe ecran devine verde, operatorii pot fi siguri ca au obtinut o focalizare precisa.

Focalizare automata cu prioritate pentru fete

Canon XF605

Focalizarea automata cu prioritate pentru fete regleaza automat focalizarea pentru a detecta fata unei persoane din cadru, in timp ce focalizarea automata doar pentru fete va raspunde doar cand o fata este detectata in cadru.

Focalizare automata cu urmarire

Canon XF605

Selectati un subiect de pe ecranul tactil sau cu joystickul, iar XF605 va mentine subiectul focalizat in timp ce acesta ce se deplaseaza in cadru.

By Akan