Spread the love

Camera Video Canon EOS 90D Cat si Aparat Foto DSLR 32.5MP 4K Kit cu Obiectiv 18-135mm IS Nano USM – Pret 7.999.00 Lei

Descriere

Canon EOS 90D Aparat Foto DSLR 32.5MP 4K Kit cu Obiectiv 18-135mm IS Nano USM

Transformati-va aparatul foto Canon intr-o camera web de calitate cu ajutorul software-ului EOS Webcam Utility

Canon Europe anunţă lansarea software-ului gratuit EOS Webcam Utility cu ajutorul căruia utilizatorii pot conecta echipamentele DSLR Canon şi aparatele foto Canon PowerShot la un Mac sau PC, fiind recunoscute ca o cameră web conectată prin USB.

Libertatea de a decupa si recompune

Imaginile la rezolutie maxima obtinute cu aparatul EOS 90D de 32,5 megapixeli pot fi decupate, rotite si redimensionate, cu o calitate a imaginii suficient de detaliata pentru a le imprima in format mare. Cautati cadre cu peisaje si ajustati compozitia pentru a obtine rezultatul perfect.

Imagine completa

Decupati in mod creativ

Decupare 100 %

Focalizare rapida si precisa

O alegere excelenta pentru fotografii de evenimente sportive si natura salbatica, surprindeti imagini de 32,5 megapixeli incredibil de detaliate la o rata de 10 cps cu focalizare continua cand utilizati vizorul aparatului foto. Valorile ridicate ale sensibilitatii ISO (pana la ISO 25.600) va permit sa surprindeti actiunea cu timpi de expunere incredibil de mici, de 1/8000 s.

Obtineti o imagine mai clara

EOS 90D dispune de un vizor optic luminos cu acoperire de aproximativ 100 %, care va permite sa vizualizati actiunea in timp real si faciliteaza urmarirea subiectilor care se misca repede, precum pasarile in zbor. Puteti focaliza si fotografia printr-o singura atingere, ecranul tactil cu unghi variabil al aparatului EOS 90D va permite sa fotografiati confortabil din diverse unghiuri.

Suficient de rapid, claritate maxima

Chiar si cei mai rapizi subiecti sunt urmariti si focalizati extrem de clar multumita sistemului avansat de focalizare automata. Cele 45 de puncte de focalizare automata de tip incrucisat functioneaza cu un senzor de expunere RGB+IR de 220.000 de pixeli pentru sensibilitate uimitoare in conditii de lumina redusa, precum si pentru recunoasterea subiectului.

Design DSLR intuitiv

Avand designul clasic al aparatelor DSLR, cu un maner sculptat, EOS 90D ofera o senzatie de echilibru si confort la fotografierea cu obiective lungi sau scurte, facand acest aparat foto si mai atractiv pentru fotografii de natura salbatica si sport. Manerul de prindere cu compartiment pentru baterie permite utilizarea unei baterii suplimentare, dubland durata de fotografiere intre incarcari si imbunatatind manevrarea cand fotografiati pe verticala.

Conectivitate wireless incorporata

Functiile Bluetooth si Wi-Fi incorporate va duc creativitatea la un nou nivel. EOS 90D functioneaza cu dispozitive inteligente care ruleaza aplicatia Canon Camera Connect, astfel incat sa va fie usor sa distribuiti imaginile prin mesaje sau pe retelele de socializare. De asemenea, exista posibilitatea de a gestiona aparatul foto de la distanta, pentru perspective alternative.

Dezvaluiti-va abilitatile de regizor

EOS 90D este un instrument de filmare extraordinar, cu posibilitatea de a inregistra la rezolutii de pana la 4K si cu rate de cadre de pana la 120p in modul Full HD. Sistemul nostru excelent de focalizare automata Dual Pixel CMOS AF va ajuta sa mentineti claritatea si dinamica in imagini. Conexiunile pentru microfon si casti va permit sa inregistrati o coloana sonora cel putin la fel de buna ca imaginile.

Specificatii

Canon EOS 90D Aparat Foto DSLR 32.5MP 4K Kit cu Obiectiv 18-135mm IS Nano USM

CARACTERISTICI CAMERAGPSNuModel CameraEOS 90DMontura obiectivCanon EF si EF-STip CameraKit – cu obiectivSENZORDimensiune Senzor22,3 x 14,8 mmCapacitate rafalaPana la 10fps la 32.5MPFormat senzorCrop 1,3x – 2xFOCUSMod focalizareContinuous-Servo AF (C) Manual Focus (M) Single-Servo AF (S)FocalizareAuto si manualaOPTICACompatibilitate obiectiveDetalii obiectiv: Sistem Nano USM de focalizare Distanta focala: 18 pana la 135 mm (35 mm Lungime focala echivalenta: 28,8 pana la 216 mm) Diafragma maxima: f / 3,5 pana la 5,6 Diafragma minima: f / 22 la 38 Unghiul de cuprindere: 74 ° pana la 11 ° Marire maxima: 0.28x Distanta minima de focalizare: 39 cm Constructie: 16 elemente in 12 grupuri Numar lamele de diafragma: 7, rotunjit Tip focalizare: Autofocalizarea Stabilizare de imagine: Da Dimensiunea filtrului: 67 mm (fata) Dimensiuni : 77,4 x 96 mm Greutate: 515 gSPECIFICATII FOTOBlit integratDaPatina blit externDaModuri balans de albAuto, Cloudy, Color Temperature, Custom, Daylight, Flash, Fluorescent (White), Shade, TungstenModuri expunereAperture Priority, Manual, Program, Shutter PriorityControl blit externTTLFormat fisiereJPEG, RAWTemporizator2/10 secundeProfunzime culoare14-BitRezolutie Foto32.5 MpxSPECIFICATII VIDEOInregistrare videoUHD 4K (3840 x 2160) at 29.97p Full HD (1920 x 1080) at 119.88pRezolutie Video4KECRAN / VIEWFINDERVizor opticDa (pentaprisma)Ecran tactilDaEcran rabatabilDaSTOCARETip Card MemorieSDCONECTIVITATEWiFiDaBluetoothDaALTE CARACTERISTICIMod alimentare1 x Acumulator LP-E6N (7.2VDC, 1865 mAh)Model acumulator compatibilLP-E6NDIMENSIUNE / GREUTATEDimensiuni140,7 x 104,8 x 76,8 mmGreutate701 g (body) 515 g (obiectiv)

By Akan