Spread the love

Camera Video Blackmagic Pocket Cinema 6K Body – Pret 8.699.00 Lei

Descriere


Blackmagic Pocket Cinema Camera Video 6K Body
splash

Designul portabil al lui BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K va ofera o mobilitate incredibila fara a sacrifica caracteristici. Forma extrem de compacta prezinta un corp compus din fibra de carbon, care il face extrem de durabil si usor, astfel incat sa il puteti lua oriunde. Ai un ecran super luminos de 5 „, 4 microfoane incorporate, reportofon si butoane externe care va ofera acces rapid la cele mai importante functii. Asta inseamna ca puteti verifica rapid incadrarea si focalizarea, captura audio si inregistrarea fisierelor fara a fi nevoie sa transportati monitoare, microfoane, recordere si cabluri suplimentare. De asemenea, veti obtine o multime de puncte de montare, o intrare mini XLR cu phantom power, control Bluetooth si multe altele. Cu BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K, beneficiati de o camera foto digitala portabila complet echipata, flexibila si extensibila!

Ecran de 5 ” pentru focalizare rapida si precisa

Partea din spate a camerei Blackmagic Pocket Cinema dispune de un ecran tactil mare, luminos de 5 inci, care va permite sa incadrati fotografii si sa focalizati cu exactitate. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa transportati un monitor extern sau un vizor. Este ca si cum ai obtine o asistenta video Blackmagic incorporata cu camera dvs.! Ecranul tactil afiseaza informatii in timp ce filmati si meniuri pentru configurarea setarilor camerei.

Management termic avansat

Blackmagic Pocket Cinema Camera este proiectat cu un sistem patentat de gestionare termica cu doua cai, care ofera racire cu lichid. O serie de grile de evacuare termica atrag caldura departe de procesorul FPGA si senzorul de imagine. Pe masura ce caldura este indepartata de componentele critice, lichidul curge spre aripioarele de racire, care sunt proiectate si inclinate special pentru a minimiza intruziunea prafului.

splash

USB-C este acum standard pentru orice, de la computere pana la telefoane mobile. Este foarte rapid, furnizeaza atat energie cat si date si are un conector extrem de mic. Camera Blackmagic Pocket Cinema include un port de expansiune USB-C, astfel incat sa puteti conecta periferice, cum ar fi unitati flash sau SSD, pentru perioade mai lungi de inregistrare. Conexiunea USB-C gestioneaza de asemenea alimentarea, astfel incat sa puteti utiliza o sursa de alimentare standard pentru computer sau un pachet de alimentare pentru incarcarea bateriei interne!

Senzor de inalta rezolutie

Cu un senzor mai mare de 6144 x 3456 Super 35 si un obiectiv EF, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K va permite sa utilizati obiective fotografice EF mai mari pentru a crea imagini cinematografice cu o adancime de camp mai mica, permitand fundaluri defocalizate creative si efecte superbe de bokeh! Puteti filma in 6K si apoi in zoom post-productie si re-frame pentru a permite crearea de imagini wide si close-up, toate dintr-o singura camera si fara a pierde calitatea imaginii! BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K dispune de 13 opriri cu o gama dinamica si ISO dual native pana la 25.600 pentru imagini uimitoare cu zgomot redus in toate conditiile de iluminare.

Formate de fisiere prietenoase Post-productie

Fisierele sunt compatibile cu toate programele de postproductie, astfel incat sa puteti lucra cu software-ul ales de dvs. sau sa utilizati DaVinci Resolve Studio inclus. Inregistrarea functioneaza in fisierele standard Apple ProRes pe 10 biti in toate formatele de pana la 4K sau pe 12 biti Blackmagic RAW in toate formatele de pana la 6K. Blackmagic RAW este formatul RAW cu cea mai rapida dezvoltare, iar dezvoltatorii pot descarca si utiliza SDK-ul gratuit Blackmagic RAW pentru a adauga suport in aplicatiile lor. Cel mai bun dintre toate fisierele media functioneaza pe toate sistemele de operare, plus puteti sa formatati carduri si discuri media in HFS + pentru Mac si ExFAT pentru Windows.

Calitatea RAW si viteza video!

Blackmagic RAW este un nou format revolutionar, conceput pentru a capta si pastra calitatea datelor senzorului de pe camera dvs. Formatele video precum H.264 sunt foarte comprimate, adaugand zgomot si artefacte ciudate, ceea ce face ca detaliile originale ale senzorului sa fie pierdute. Blackmagic RAW elimina aceasta problema si va ofera imagini uimitoare, cu detalii si culori incredibile de la aparatul foto pentru a edita. De asemenea, salveaza setarile camerei ca metadate, astfel incat sa puteti seta ISO, balansul de alb si expunerea in camera sau in timpul editarii, totul fara pierderi de calitate! Doar Blackmagic RAW va ofera cea mai inalta calitate, fisiere mai mici si performanta cea mai rapida!

splash

Sistemul de operare avansat Blackmagic este intuitiv si usor de utilizat pentru camere, bazat pe cea mai recenta tehnologie. Toate functiile camerei ruleaza independent pentru un control mai usor. Interfata utilizeaza gesturi simple de atingere si glisare pentru a ajusta setarile, a adauga metadate si a vizualiza starea de inregistrare. De asemenea, obtineti control complet asupra functiilor avansate ale camerei, precum instrumente de focalizare si expunere pe ecran, LUT-uri 3D, HDR, intrare de metadate, cod de timp, setari RAW Blackmagic si multe altele!

Tonuri de piele uimitoare si reproducere fidela a culorilor

Prezentand aceeasi stiinta a culorilor de la generatia 4, precum cea superioara URSA Mini Pro G2, Pocket Cinema Camera ofera tonuri de piele uimitoare, precise si culoare fidela in fiecare fotografie. Blackmagic Generation 4 Color Science foloseste o curba gamma dinamica complexa pe 12 biti, conceputa pentru a capta mai multe date despre culori in evidentieri si umbre, astfel incat sa obtineti imagini cu aspect mai bun. Stiinta culorilor gestioneaza, de asemenea, unele dintre procesarile complexe de imagini RAW Blackmagic, astfel incat datele despre culori si domenii dinamice de la senzor sunt pastrate prin metadate pe care le puteti utiliza in post-productie. Asta inseamna ca veti obtine imagini care au un raspuns natural, de genul unui film, la reglarea culorilor in postare cu DaVinci Resolve Studio.

Incarcati LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectele de film!

Camerele de film digitale filmeaza spatiul de culori logaritmice pentru a pastra gama dinamica, ceea ce este excelent pentru post-productie, cu toate acestea, atunci cand aceste fisiere sunt vizualizate pe un monitor, pot parea plane si sterse. LUT-urile 3D rezolva aceasta problema, deoarece va permit sa aplicati un „aspect” pe monitor, astfel incat sa va faceti o idee despre cum vor arata imaginile finite la editare. LUT-urile pot fi aplicate temporar doar pentru monitorizare sau pot fi inregistrate in fisierele RAW Blackmagic pentru utilizare in post-productie. Camera Pocket Cinema functioneaza cu fisierele standard LUT 3D de 17 si 33 puncte din industrie sau puteti lucra cu LUT-uri incorporate, cum ar fi Video Extins, Film la Video, Film la Rec.2020 si altele.

splash

Daca pozitionati camera intr-un loc greu accesibil, puteti obtine controlul complet prin Bluetooth de la 30 de metri distanta. Puteti descarca aplicatia Blackmagic Camera Control pentru iPad-ul dvs. sau puteti folosi aplicatii terte precum Bluetooth + sau tRigger pe dispozitivele dvs. iOS si Android.

By Akan