Spread the love

Camera Video 6K Pro Blackmagic Pocket Cinema – Pret 12.999.00 Lei

Descriere


Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro
splash

BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K Pro va ofera caracteristicile profesionale de care aveti nevoie, toate intr-un design portabil si accesibil, care poate fi folosit oriunde. Este perfect pentru documentare si filme independente, spectacole de moda, bloguri de calatorie, videoclipuri web, nunti, sport si multe altele. Combinatia dintre o gama dinamica ridicata, performante in coditii de lumina redusa si RAW Blackmagic va ofera imagini de film cu tonuri precise ale pielii si culori organice superbe. DaVinci Resolve Studio este de asemenea inclus pentru editare. Cu un senzor mai mare de 6144 x 3456 Super 35 si un obiectiv EF.

splash

Designul portabil al lui BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K Pro va ofera o mobilitate incredibila fara a sacrifica caracteristici. Forma extrem de compacta prezinta un corp compus din fibra de carbon, care il face extrem de durabil si usor, astfel incat sa il puteti lua oriunde. Un ecran super luminos de 5 “, 4 microfoane incorporate, reportofon si butoane externe care va ofera acces rapid la cele mai importante functii. Asta inseamna ca puteti verifica rapid incadrarea si focalizarea, captura audio si inregistrarea fisierelor fara a fi nevoie sa transportati monitoare, microfoane, recordere si cabluri suplimentare. De asemenea, veti obtine o multime de puncte de montare, o intrare mini XLR cu phantom power, control Bluetooth si multe altele.

Maner multifunctional cu comenzile Fingertip!

Manerul multifunctional are un design ergonomic care pune la indemana functii importante precum ISO, WB si butoanele declansatorului. Exista chiar si o roata de derulare ! Comenzile suplimentare depasesc cele gasite pe un DSLR, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mergeti la vanatoare prin meniuri pe un ecran mic pentru a gasi o comanda! Camera Blackmagic Pocket Cinema are butoane de inregistrare usor accesibile si butoane statice, inclusiv taste functionale care pot fi atribuite utilizatorului, permitand butoane pentru frame rate, focus zoom, culoare falsa si multe altele. Camera Blackmagic Pocket Cinema 6K Pro adauga, de asemenea, controale suplimentare de filtrare ND.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Comenzi de fotografiere cu Fingertip

Partea din fata si partea de sus a camerei are butoane de pornire / oprire , impreuna cu comenzi dedicate pentru iris, ISO, balansul de alb si viteza obturatorului. Comutatorul principal de alimentare este situat in partea de sus langa un rand de 3 butoane functionale personalizabile.

Comenzile panoului din spate

Amplasat convenabil sub suportul degetului mare din dreapta, puteti schimba rapid viteza de fotografiere cu butonul de frecventa mare a cadrelor, mariti imaginea cu lupa, accesati meniurile de configurare si reda rapid fotografiile pentru revizuire.

Senzor de inalta rezolutie

Cu un senzor mai mare de 6144 x 3456 Super 35 si un obiectiv EF, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro va permite sa utilizati obiective fotografice EF mai mari pentru a crea imagini cinematografice cu o adancime de camp mai mica, permitand fundaluri defocalizate creative si efecte superbe de bokeh! Puteti filma in 6K si apoi in zoom post-productie si re-frame pentru a permite crearea de imagini wide si close-up, toate dintr-o singura camera si fara a pierde calitatea imaginii! BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K Pro dispune de 13 opriri cu o gama dinamica si ISO dual native pana la 25.600 pentru imagini uimitoare cu zgomot redus in toate conditiile de iluminare.

Formate de fisiere Post-productie

Fisierele sunt compatibile cu toate programele de postproductie, astfel incat sa puteti lucra cu software-ul ales de dvs. sau sa utilizati DaVinci Resolve Studio inclus. Inregistrarea functioneaza in fisierele standard Apple ProRes pe 10 biti in toate formatele de pana la 4K sau pe 12 biti Blackmagic RAW in toate formatele de pana la 6K. Blackmagic RAW este formatul RAW cu cea mai rapida dezvoltare, iar dezvoltatorii pot descarca si utiliza SDK-ul gratuit Blackmagic RAW pentru a adauga suport in aplicatiile lor. Cel mai bun dintre toate fisierele media functioneaza pe toate sistemele de operare, plus puteti sa formatati carduri si discuri media in HFS + pentru Mac si ExFAT pentru Windows.

Calitatea RAW si viteza video!

Blackmagic RAW este un nou format revolutionar, conceput pentru a capta si pastra calitatea datelor senzorului de pe camera dvs. Formatele video precum H.264 sunt foarte comprimate, adaugand zgomot si artefacte ciudate, ceea ce face ca detaliile originale ale senzorului sa fie pierdute. Blackmagic RAW elimina aceasta problema si va ofera imagini uimitoare, cu detalii si culori incredibile de la aparatul foto pentru a edita. De asemenea, salveaza setarile camerei ca metadate, astfel incat sa puteti seta ISO, balansul de alb si expunerea in camera sau in timpul editarii, totul fara pierderi de calitate! Doar Blackmagic RAW va ofera cea mai inalta calitate, fisiere mai mici si performanta cea mai rapida!

Filtre ND incorporate
splash

Camera Blackmagic Pocket Cinema 6K Pro are filtre IR ND motorizate de inalta calitate, care va permit sa reduceti rapid cantitatea de lumina care intra in camera. Proiectate pentru a se potrivi cu colorimetria si stiinta culorilor camerei, filtrele de oprire 2, 4 si 6. Filtrele IR au fost proiectate pentru a filtra uniform lungimile de unda optice si IR, eliminand contaminarea IR a imaginilor.

Tonuri de piele uimitoare si reproducere fidela a culorilor

Prezentand aceeasi stiinta a culorilor de la generatia 4, precum cea superioara URSA Mini Pro G2, Pocket Cinema Camera ofera tonuri de piele uimitoare, precise si culoare fidela in fiecare fotografie. Blackmagic Generation 4 Color Science foloseste o curba gamma dinamica complexa pe 12 biti, conceputa pentru a capta mai multe date despre culori in evidentieri si umbre, astfel incat sa obtineti imagini cu aspect mai bun. Stiinta culorilor gestioneaza, de asemenea, unele dintre procesarile complexe de imagini RAW Blackmagic, astfel incat datele despre culori si domenii dinamice de la senzor sunt pastrate prin metadate pe care le puteti utiliza in post-productie. Asta inseamna ca veti obtine imagini care au un raspuns natural, de genul unui film, la reglarea culorilor in postare cu DaVinci Resolve Studio.

LUT-uri 3D personalizate

Camerele de film digitale filmeaza spatiul de culori logaritmice pentru a pastra gama dinamica, ceea ce este excelent pentru post-productie, cu toate acestea, atunci cand aceste fisiere sunt vizualizate pe un monitor, pot parea plane si sterse. LUT-urile 3D rezolva aceasta problema, deoarece va permit sa aplicati un „aspect” pe monitor, astfel incat sa va faceti o idee despre cum vor arata imaginile finite la editare. LUT-urile pot fi aplicate temporar doar pentru monitorizare sau pot fi inregistrate in fisierele RAW Blackmagic pentru utilizare in post-productie. Camera Pocket Cinema functioneaza cu fisierele standard LUT 3D de 17 si 33 puncte din industrie sau puteti lucra cu LUT-uri incorporate, cum ar fi Video Extins, Film la Video, Film la Rec.2020 si altele.

splash

Ecran tactil pentru configurare rapida
Ecranul tactil LCD afiseaza informatii critice pe afisajul heads-up sau HUD, precum si accesul la meniurile de configurare a camerei. HUD va permite sa vedeti si sa reglati setari precum frame rate, iris, timecode, shutter angle, white balance, ISO, nivelurile audio si multe altele cu o singura atingere. Puteti afisa sau ascunde HUD pur si simplu glisand in sus sau in jos. Totul este interactiv, astfel incat sa puteti atinge orice element si sa modificati instantaneu setarile fara a cauta prin meniuri! De asemenea, puteti accesa setari, cum ar fi digital slate, pentru a adauga rapid metadate la orice fotografie.

splash

Daca pozitionati camera intr-un loc greu accesibil, puteti obtine controlul complet prin Bluetooth de la 30 de metri distanta. Puteti descarca aplicatia Blackmagic Camera Control pentru iPad-ul dvs. sau puteti folosi aplicatii terte precum Bluetooth + sau tRigger pe dispozitivele dvs. iOS si Android.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Conexiuni profesionale pentru platforme personalizate!

Desi mica si portabila, camera Blackmagic Pocket Cinema ofera o gama larga de conexiuni pentru audio, monitorizare, alimentare si multe altele. Camera include un conector HDMI de dimensiuni complete pentru monitorizare cu suport pentru HDR si iesire curata de 10 biti. Exista, de asemenea, o conexiune mini XLR cu phantom power de 48 de volti pentru atasarea microfoanelor profesionale, o intrare de microfon de 3,5 mm, conexiune pentru casti si un conector de alimentare DC.

  1. Intrare microfon 2. Intrare stereo de 3,5 mm 3. Conector HDMI de dimensiune completa
  2. Port de expansiune USB 5. Alimentare DC 6. Conexiune audio XLR

4 Microfoane incorporate si intrari audio profesionale

Cu inregistrarea audio profesionala, de inalta fidelitate incorporata, nu va mai trebui sa transportati niciodata un recorder de sunet separat! Camerele Blackmagic Pocket Cinema au o intrare mini XLR cu 48 de volti phantom power pentru conectarea microfoanelor profesionale, cum ar fi microfoanele cu rever si bratele. Modelul 6K Pro are 2 conexiuni mini XLR, permitandu-va sa inregistrati 2 piste audio separate folosind 2 microfoane, fara un mixer extern. Exista, de asemenea, o intrare audio de 3,5 mm pentru conectarea microfoanelor camerei video, impreuna cu un difuzor incorporat pentru redare si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

splash

Putere de la baterii, 12V DC si reincarcati prin USB-C!

Camera Blackmagic Pocket Cinema 6K Pro foloseste baterii NP-F570. Se foloseste un conector de alimentare DC blocat, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la pierderea de energie in timpul unei filmari. In plus, adaptorul de priza AC inclus poate alimenta camera si incarca simultan bateria. De asemenea, veti obtine un set de adaptoare pentru utilizare la nivel mondial. Chiar si portul de expansiune USB-C poate incarca rapid bateria, astfel incat sa puteti utiliza baterii portabile, incarcatoare de telefoane mobile sau laptopuri. Grip-ul optional al bateriei va permite sa adaugati baterii suplimentare pentru a extinde puterea camerei, astfel incat sa puteti continua sa fotografiati toata ziua!

By Akan