Spread the love

Camera Vedere Termica Ideala Atât Pentru Vânătoarea de Câmp, Cât și Pentru Vânătoarea în Pădure. Blaser Liemke Keiler 35 PRO, 2-4X-Special Creată Pentru Folosire pe Timp de Noapte, – Pret 11.221.86 Lei

DESCRIERE PRODUS
Camera cu Termoviziune Blaser Liemke Keiler 35 Pro, 2-4x

Keiler 35 Pro este un model premium si versatil de camera cu termoviziune, potrivit pentru vanatoare in conditii dificile, indifirent de locul unde se desfasoara vanatoarea, in plus dispune de un design compact si poate fi depozitata foarte usor in buzunar. Senzorul VOx ceramic de 384×288 pixeli, cu pas de 12um si afisaj LCOS cu 1280×960 pixeli in format QVGA, o claritate a imaginii fascinanta si o experienta vizuala extraordinara.

Rezolutia inalta face ca obiectele mici ca de exemplu ramurile, frunzele, extremitatile corpului unui animal, sa fie afisate clare si bine conturate fata de fundal. Detectarea obiectelor la o distanta mare reprezinta o caracterista importanta pentru utilizatorii de optica sportiva. Obiectivul cu focalizare manuala de 35mm ofera un camp vizual de 13m la 100m si un domeniu de detectie de pana la 1235m. Acest monocular termic de mana va ofera o imagine detaliata in timp ce vanati la aproape orice distanta. Sursele de caldura pot fi afisate in diferite moduri de culoare, care pot fi marite digital pana la 4x pentru a identifica jocul mai precis.

Datorita functiei Wi-Fi integrate, puteti transfera date de imagine din domeniul termic direct pe dispozitivul dvs. Android sau Apple prin livestream la o distanta de pana la 50m. Consumul optim de energie al lunetei de imagistica termica Keiler 35 Pro ofera o durata de viata a bateriei de cel putin 7 ore. Poate fi, de asemenea, operat si incarcat prin intermediul unei surse externe de alimentare USB. Carcasa robusta asigura o operare simpla si intuitiva chiar si atunci cand purtati manusi. In conformitate cu reglementari stricte, domeniul de imagine termica este certificat conform standardelor IP66 pentru a oferi o protectie optima impotriva prafului si a ploilor abundente.

Caracteristici:

Rezolutie microbolometru: 384×288 pixeli;
Rezolutie display: 1280×960;
Marire optica: 2.5x;
Raza de actiune: 1235m;
Senzor VOx ceramic;
Focus manual;
Zoom digital: 2-4x;
Unghi camp vizual: 7×6;
Latimea campului vizual (la 100m): 13;
Dimensiune pixel: 12µm;
Tip display: LCOS;
Pixel FOV (mRad): 0.43;
Greutate: 420g;
Memorie imagine video (interna);
Conexiune Wi-Fi.

By Akan