Spread the love

Camera Sony ZV-1F Compacta pentru Vlogging 4K cu Obiectiv Ultrawide 20mm F2.0 – Pret 3.199.00 Lei

Descriere
Sony ZV-1F Camera Compacta pentru Vlogging 4K cu Obiectiv Ultrawide 20mm F2.0

Imagini extraordinare

Sony ZV-1F.1

Totul intra in cadru

Cu ZV-1F, puteti surprinde totul, de exemplu un selfie de grup pe fundalul unui peisaj impresionant. Obiectivul superangular de 20 mm surprinde un camp vizual mai larg decat ce poate surprinde ochiul uman, astfel ca veti realiza imagini cu profunzime si perspective incredibile chiar si in spatii inguste, atat in interior, cat si in exterior.

Sony ZV-1F.2

Piele cu tonuri naturale

Veti arata perfect ori de cate ori inregistrati. Fara setari speciale, ZV-1F va surprinde tonurile pielii pentru un aspect natural si sanatos. Dispune si de un efect Piele catifelata, cu optiunile OPRIT/Scazut/Mediu/Ridicat pentru a ajusta aspectul pielii.

Sony ZV-1F.3

FA clara, fata luminoasa

Cu FA pe ochi, camera recunoaste automat fetele si ochii oamenilor, fata fiind in fata obiectivului. Atingeti ecranul pentru a comuta facil focalizarea pe alt subiect. Nu va faceti griji nici cu privire la iluminare, expunerea automata cu prioritate pe fata va va lumina automat fata.

Bokeh facil cu o atingere de buton

Obtineti un efect frumos de defocalizare a fundalului exact ca un profesionist, cu o apasare a comutatorului Bokeh. Senzorul de imagine mare, tip 1.0 permite bokeh optic real. Selectati [Defocus] pentru ca subiectul sa iasa in evidenta pe fundalul bokeh sau [Clear] pentru a focaliza intreaga imagine.

Culori impresionante care vi se asorteaza

Inregistrati imagini in culori minunate, fara a va face griji despre editare. Cu ZV-1F, nu aveti nevoie de o echipa complexa pentru culori frumoase; pur si simplu alegeti una dintre cele 10 presetari pentru inregistrari profesioniste potrivite scenei si stilului dumneavoastra.

Lent sau rapid cu o apasare de buton
Surprindeti momentele emotionante in slow motion sau cresteti viteza pentru scene dramatice fara a fi nevoie de editare. Cu ZV-1F, puteti ajusta viteza inregistrarii doar prin apasarea butonului S&Q. Inregistrati clipuri video line la viteze de pana la 5x mai lente sau utilizati inregistrarea hyperlapse pentru viteze de pana la 60x mai rapide si dati viata viziunii dumneavoastra.

Pentru orice stil de inregistrare

Inregistrare stabila, chiar si in miscare

Este interesant sa le aratati lumea spectatorilor, dar tremurul poate distrage atentia. ZV-1F va permite sa inregistrati video clar chiar si in miscare. Modul Activ de stabilizare a imaginii minimizeaza incetosarea la inregistrarea din mana pentru imagini mai clare.

Clipuri video cu evaluari de produse

Scoateti produsele in evidenta cu o singura atingere. Setati optiunea Prezentare produs si tineti pur si simplu un produs in centrul cadrului. Camera va focaliza automat pe acesta, fara a fi nevoie de gesturi suplimentare. Lasati spectatorii sa se concentreze pe ce conteaza, atunci cand conteaza.

Sunet clar, oricand, oriunde

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Inregistrare vocala clara

In interior sau in aer liber, ZV-1F este proiectat sa surprinda vocea clar, indiferent ce inregistrati. Microfonul directional cu 3 capsule incorporat inregistreaza sunet din partea din fata a camerei, oferindu-va sunet de inalta calitate.

Sunet clar, chiar si in zile cu vant

Cand inregistrati in exterior si va luptati cu vantul, ZV-1F poate inregistra vocea clar gratie protectiei la vant, ce reduce semnificativ zgomotul produs de vant.

Creata pentru vlogging facil

Camera de vlogging ZV-1F a fost optimizata pentru utilizarea cu un smartphone. Noua aplicatie pentru smartphone de la Sony Imaging Edge Mobile Plus™ le permite utilizatorilor sa se conecteze la camera prin Bluetooth sau Wi-Fi si sa transfere imagini si clipuri video. Continutul captat poate fi transferat cu usurinta pe un smartphone si apoi incarcat pe platformele de socializare. Utilizatorii pot chiar sa marcheze fotografiile pentru a le posta pe retelele de socializare, folosind marcajele de fotografiere in timpul procesului de captare a imaginilor sau direct pe camera. In plus, utilizatorii pot sa editeze si sa transfere pe smartphone-ul lor anumite clipuri marcate cu o durata de 15, 30 sau 60 de secunde si pot sa le publice direct in social media, fara a fi nevoie sa editeze lungimea acestora pentru a se potrivi platformei.

Sony ZV-1F.4

Clipuri video verticale cu usurinta

Inregistrati clipuri verticale pentru retele sociale exact ca pe telefon. De asemenea, ZV-1F ofera optiunea de a roti clipurile orizontale in camera, fara editare suplimentara. Mai mult decat atat, clipurile verticale sunt etichetate automat, pentru a le transfera direct pe smartphone, de unde le puteti publica.

Sony ZV-1F.5

Face echipa buna cu smartphone-ul

Conectati camera la smartphone pentru functii suplimentare. Transferati toate imaginile si clipurile video pe smartphone prin Wi-Fi, utilizand aplicatia Imaging Edge Mobile Plus™. Aceasta transforma telefonul in telecomanda pentru inregistrare la distanta.

Sony ZV-1F.6

Selectati cele mai bune scene

Transferati doar scenele de care aveti nevoie, economisind timp si spatiu pe smartphone. Adaugand un Marcaj cand inregistrati sau redati, puteti decupa un clip de 15, 30 sau 60 de secunde pe care sa il trimiteti direct pe smartphone. Marcajele va permit sa gasiti scenele pe care le doriti, economisind timp.

Sony ZV-1F.7

Control simplu, intuitiv

Chiar si utilizatorii aflati la inceput de drum pot inregistra imediat cu ZV-1F. Nu este nevoie sa studieze setari complexe. Pictogramele de control sunt afisate pe ecran si pot fi ajustate usor, cu o atingere.

Sony ZV-1F.8

Nu veti mai uita sa dati drumul inregistrarii

Nu veti mai rata niciodata momentul. Cand porniti inregistrarea, lampa de inregistrare se aprinde in rosu si pe ecran apare un cadru rosu, asa ca veti sti ca inregistrati momentele care conteaza.

Sony ZV-1F.9

Portabila in mod exceptional

Mica si usoara, camera este proiectata sa va insoteasca oriunde, exact ca un smartphone. Surprindeti cu usurinta viata de zi cu zi si creati in miscare.

Sony ZV-1F.10

Mentineti focalizarea asupra subiectilor

Focalizarea de inalta precizie va asigura ca subiectul ramane clar. Cele 425 de puncte de focalizare automata cu detectarea contrastului sunt aranjate pentru a acoperi o zona larga a imaginii. Mai mult decat atat, focalizarea automata pe ochi urmareste fetele fara ca alte subiecte sa strice setarile.

Sony ZV-1F.11

Surprindeti mai multe detalii, chiar si in lumina scazuta

Gratie senzorului CMOS Exmor RS™ tip 1, cu 20,1 milioane de pixeli si memorie integrala, ZV-1F poate inregistra video clar, cu zgomot redus chiar si in locatii cu iluminare slaba. Cand inregistrati in modul Automat inteligent, puteti defocaliza fundalul la maximum pentru a surprinde subiectul principal mai clar si pentru un plus de impact in clipul video.

Sony ZV-1F.12

Zoom in trepte, cu control tactil

Cu o singura atingere a ecranului LCD, puteti face zoom pe imaginea preferata. Puteti selecta intre 1,0x/1,5x/2,0x/4,0×12 pentru a schimba rapid unghiul de vizualizare si pentru a obtine cea mai buna imagine.

Sony ZV-1F.13

Porniti inregistrarea cu un temporizator

De la clipuri video cu dans la scene de actiune, ZV-1F va permite sa incepeti inregistrarea cand sunteti gata fara batai de cap. Temporizatorul automat mare, cu numaratoare inversa apare pe centrul ecranului, ca sa stiti exact cand sa incepeti.

Sony ZV-1F.14

Suport dedicat pentru inregistrare fara griji

Surprindeti totul fara a va face griji ca nu veti avea spatiu suficient pe smartphone. ZV-1F poate inregistra pe suporturi amovibile SD sau SDXC13, oferindu-va libertatea de a inregistra oricat doriti.

Sony ZV-1F.15

Baterie care se poate incarca prin USB

Cu ZV-1F, va puteti bucura de inregistrare in miscare fara a va face griji ca veti ramane fara baterie. Camera poate fi incarcata prin portul USB Type-C®, precum si cu o baterie mobila, ceea ce inseamna ca aveti suficiente optiuni in timpul unei filmari.

By Akan