Spread the love

Camera cu Termoviziune Pulsar Vanatoare Helion 2 XP50 PRO, 1024 x 768 px, acumulator 6400 mAh, ecran Amoled, telemetru integrat – Pret 17.498.00 Lei

Descriere

Helion 2 XP50 PRO este o camera cu termoviziune de la Pulsar care ofera imagini detaliate datorita senzorului uncooled cu rezolutie de 640×480 pixeli.

Aceasta iese in evidenta datorita senzorului termic cu o sensibilitate foarte ridicata. Senzorul termic cu NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <25mK asigura o recunoastere perfecta a detaliilor chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteorologice, cand contrastul termic este scazut. Cele mai mici diferente de temperatura vor fi clar vizibile in timpul precipitatiior, a cetei sau a diminetilor reci.

NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) reprezinta capacitatea senzorului termic de a distinge diferentele foarte mici de radiatii termice. Helion 2 XP50 PRO poate detecta un obiect cu inaltimea standard a unui om la o distanta de pana la 1800 metri.

Bazandu-se pe inaltimea estimata a obiectelor observate, telemetrul stadiametric inteegrat determina distanta rapid si precis. Camera ofera posibilitatea inregistrarii imaginilor foto si video si dispune de o memorie interna de 16GB. Helion 2 PRO poate fi conectat la dispozitivele Android sau iOS via WIFI, utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie iti permite sa vizualizezi imagini in timp real, sa utilizezi dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonului sau sa transmiti online pe youtube imaginile capturate.

Dispozitivul poate fi folosit in siguranta pe ploaie sau ninsoare, avand grad de protectie IPX7.

Camera cu termoviziune Helion 2 XP50 PRO se diferentiaza prin senzorul termic cu sensibilitate foarte ridicata. Senzorul termic cu NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <25mK asigura o recunoastere perfecta a detaliilor chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteorologice, cand contrastul termic este scazut, oferind imagini termice clare, bogat contrastate, pentru identificarea imbunatatita a animalelor, a extremitatilor lor si chiar si a celor mai mici detalii, precum ramuri, frunze sau iarba. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) reprezinta capacitatea senzorului termic de a distinge diferentele foarte mici de radiatii termice.

Detectie de pana la 1800 metri
Prevazuta cu un obiectiv puternic F50/1.0 si sensor termic de 17µm, camera are o capacitate de detectie exceptionala. Un obiect cu inaltimea de 1.8 metri poate fi detectat de la o distanta de 1800 metri in intuneric total.

Ecran AMOLED HD Full Colour
Noul ecran AMOLED HD de 1024×768 vine cu o redare a culorilor imbunatatita, economiseste energie, ofera imagini cu contrast ridicat si un raspuns rapid. Imaginile raman clare si netede atunci cand observi in miscare sau in conditii de frig.

Telemetru stadiametric integrat
Helion 2 XP PRO este prevazut cu telemetru stadiametric destinat sa ajute la determinarea distantei obiectelor cu inaltimea de 1.7 m (cerb), 0.7 m (mistret) si 0.3 m (iepure).

Modul Wi-Fi integrat
Modulul Wi-Fi incorporat permite conectarea dispozitivului la smartphoneuri sau tablete Android sau iOS, acest lucru oferind un set de caracteristici unice, cum ar fi streaming direct de imagini, descarcarea si partajarea fisierelor inregistrate, actualizarea firmware-ului si multe altele.

Inregistrare foto si video
Cu ajutorul acestei camere cu termoviziune poti inregistra imagini foto si video printr-o simpla apasare a butonului “REC”. Imaginile inregistrate sunt stocate in memoria interna a dispozitivului.

16GB Memorie interna
Datorita capacitatii de stocare de 16GB, cu Helion 2 XP PRO poti efectua o multime de fotografii si ore in sir de inregistrari video fara intrerupere.

Carcasa din aliaj de magneziu
Carcasa dispozitivului este conceputa din aliaj de magneziu, care asigura o rigiditate structurala ridicata, pastrand in acelasi timp greutatea redusa si ergonomia. Carcasa permite disiparea eficinta a caldurii emanate de componentele electronice, protejand dispozitivul impotriva supraincalzirii.

Tehnologie Image Boost
Tehnologia Image Boost cuprinde algoritmi software conceputi pentru a creste claritatea imaginii si detaliile generale ale imaginii. Image Boost are ca rezultat un camp vizual mai clar, mai detaliat si capacitati imbunatatite de identificare a obiectelor.

Caracteristici generale:

Tip senzor: uncooled
Rezolutie senzor: 640 x 480 pixeli
Pixel Pitch: 17 µm
NETD: <25mK
Frecventa cadrelor: 50 Hz
Lentila: F50/1.0
Putere de marire: 2.5-20x
Camp vizual la 100m: 21.8×16.3 m
Camp vizual: 12.4×9.3°
Distanta optima ochi-ocular: 15 mm
Tip ecran: Amoled HD
Rezolutie ecran: 1024 x 768 pixeli
Distanta maxima de detectie a unui obiect cu inaltimea de 1.8m: 1800 m
Telemetru stadiametric integrat
Rezolutie foto/video: 1024 x 768
Format video: MP4
Format foto: JPG
Memorie interna: 16GB
Temperatura de functionare: de la -25 grade pana la +50 °C
Grad de protectie: IPX7
Rezistent la apa
Alimentare: 3-4.2 V
Tip acumulator: Li-Ion IPS 7
Capacitate acumulator: 6400 mAh
Autonomie: 8 ore
Alimentare externa: 5V – Micro USB type-B
Wi-Fi integrat
Frecventa: 2.4 GHz
Standard: 802.11 b/g
Distanta de transmisie: 15 m
Carcasa: aliaj de magneziu
Dimensiune: 242 x 75 x 60 mm
Greutate: 500 g

Pachetul contine:

Camera cu termoviziune Pulsar Helion 2 XP50 PRO
Husa de protectie
Acumulator IPS7
Incarcator
Cablu USB
Material microfibra.

Specificatii
Utilizare Vanatoare

By Akan