Spread the love

Camera cu Termoviziune Pulsar Core FXQ35, ecran Amoled – Pret 15.406.00 Lei

Descriere

Pulsar Core FXQ35 este camera cu termoviziune ce este gandita ca alternativa la camerele mari si grele, fiind alegerea perfecta deoarece ofera flexibilitate si precizie. Aceasta termoviziune poate transforma majoritatea lunetelor traditionale cu obiective ce variaza intre 40-56 mm in obiective cu detectie termica, iar datorita monturii tip baioneta, poate fi montat si demontat in curt timp. Datorita factorului de protectie la apa IPX, acest instrument rezista la ploaie intensa, zapada si imersie in apa la adancimea de 1 m pana la minute (IEC 60529). Camera include un ocular detasabil care transforma device-ul din extensie a lunete in monocular thermo in cateva secunde.

Utilizand atasamentul frontal se creioneaza cateva avantaje fata de utilizarea metodelor traditonale si aici enumeram confortul utilizarii lunetei cu care sunteti obisnuiti incluzand reticolul, eye relief-ul si factorul de magnificatie. Ecranul AMOLED de culoare verde imbunatateste calitatea imaginii, imbunatateste confortul vizual si reduce oboseala ochilor. Ecranul este rezistent la inghet si impreuna cu corpul camerei poate functiona la temperaturi extreme intre -25 grade Celsius si +50 grade Celsius. Aceasta termoviziune Pulsar Core FXQ35 este livrata impreuna cu un monocular de 5x.

Utilizare pe timp de noapte

Utilizarea dispozitivului pe timp de noapte, ofera un numar mare de avantaje. Acesta are caracteristici in plus fata de utilizarea pe timp de zi: confort al ochiului, reticul obisnuit, marire variabila.

Display AMOLED

Imaginea este reprodusa pe ecranul verde AMOLED, asigurand o perceptie confortabila si un grad de oboseala scazut al observatorului.

Temperatura de operare

Functia de operare in modul “normal” la temperaturi de sub 0 grade Celsius, este posibila datorita display-ului AMOLED rezistent la inghet, avand rezolutia de 640×480 si un timp de raspuns foarte rapid, oferind o imagine clara chiar si atunci cand subiectul este in miscare. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la -25 grade Celsius si poate ajunge pana la +50 grade Celsius.

Rezistent la apa

Avand gradul de protectie IPX67 (standard IEC 60529), camera cu termoviziune poate opera in conditii cu precipitatii de orice intensitate, fiind rezistenta si sub apa pentru o scurta perioada de timp.

Punct de stabilitate

Avand o precizie ridicata, un design original si un software avansat, dispozitivul asigura o stabilitate POI atunci cand atasamentul este in functiune. Vanatorul nu este nevoit sa faca nici un fel de setari de pozitie la reticul, atunci cand este montat un dispozitiv Core.

Calibrare

Seria Pulsar Core ofera 3 moduri de calibrare: manual silentios (“M”), automat (“A”) si semiautomat (“H”). Modul “A” ofera calibrare fara implicarea utilizatorului (initierea procesului – actionarea declansatorului – are loc automat). In modul “H” utilizatorul decide daca propria calibrare este necesara, in functie de calitatea imaginii. Calibrarea manuala “M” se efectueaza apasand butonul, atunci cand capul lentilei este inchis. Acest mod este recomandat pentru vanatoare, datorita functionarii silentioase.

Interfata

Informatia legata de starea dispozitivului descrisa sub forma de iconite si numere albastre este localizata in partea de jos a ecranului, fara a se suprapune cu imaginea observata. Atunci cand modificati functiile (zoom digital, inversiune de culori, luminozitate/contrast), icoana reprezentativa va fi afisata in partea de sus a ecranului.

Moduri de operare

Pulsar Core FXQ38 sugereaza 3 moduri de operare, fiecare dintre ele fiind conceput pentru a asigura cea mai buna imagine posibila in conditiile specifice de vizualizare. Acestea sunt: “Rocks” (contrast imbunatatit), “Forest” (contrast scazut) si “Identification” (imbunatateste redarea obiectelor fierbinti).

Telecomanda wireless

Telecomanda wireless permite o operare fundamentala, indeplinind functiile necesare, fara a recurge la controalele standard.

Specificatii:

Frecventa cadrelor: 50 Hz
Rezolutie microbolometru: 384 x 288 pixeli
Rezolutie display: 640×480 pixeli
Putere de marire: 5x
Distanta minima de observare: 5 m
Sensiblitate spectrala: 7.5 / 13.5 µm
Pixel Pitch: 17 µm
Tip ecran: Amoled
Lentila: F38/1.2
Moduri de operare: 3
Posibilitate reparare pixel mort
Zoom digital: 2x
Camp vizual orizontal la 100m: 13.1 m
Pupila de iesire: 5 mm
Distanta ochi-ocular: 16 mm
Ajustare dioptri: +/- 5
Distanta maxima de detectie a unui animal cu inaltimea de 1.7m: 1400 m
Alimentare: 5 – 7.2 V
Baterii: 2x CR123A
Autonomie: 4 ore
Telecomanda: wireless
Temperatura de functionare: de la -25 grade pana la +50 grade Celsius
Grad de protectie: IPX7/IPX5
Rezistent la apa
Dimensiune: 300 x 71 x 67 mm
Greutate: 650 g

Pachetul contine:

Camera cu termoviziune Pulsar Core FXQ35
1x atasament monocular 5x
1x Geanta de transport
1x Snur de mana
1x Telecomanda wireless
1x Material de curatat lentila
1x baterie externa
Cablu USB
1x Card de garantie
Manual de utilizare

Specificatii
Utilizare Observatii terestre
Observatul animalelor
Observare natura

By Akan