Spread the love

Camera Cinema Profesionala 4K Canon EOS C200 Body,plus Card de Memorie CF 128 GB – Pret 27.999.00 Lei

Descriere
Canon EOS C200 Body Camera Cinema Profesionala 4K plus Card de Memorie CF 128 GB
Creativitate bazata pe capacitate

Modelul EOS C200 este dotat cu senzorul Canon CMOS Super 35mm 4K, cu numar efectiv de pixeli de 8.85 MP dar si cu noile procesoare de imagine Dual DIGIC DV6. Asadar, aceasta camera video poate face inregistrari Cinema RAW Light la 4K DCI 50P intern, pe un card CFast 2.0. De asemenea, modelul poate realiza filmari 4K UHD la 150Mbps si 2K sau Full HD la 35Mbps pe carduri SD in format MP4.

Avand un interval dinamic de pana la 15-stopuri cu Cinema RAW Light si un interval dinamic de pana la 13-stopuri in format MP4 (Canon Log/ Log 3), aceasta camera video este perfecta pentru surprinderea detaliilor puternic iluminate sau aflate in umbra.

Operabilitate avansata si design ergonomic

Gandit pentru profesionisti si ideal pentru operatori, modelul EOS C200 este dotat cu un sistem AF avansat care ofera fiabilitate si precizie atunci cand filmati 4K; de asemenea, camera video este dotata si cu un panou cu ecran tactil LCD, astfel incat realizatorii de filme sa isi poata selecta subiectul cu usurinta. Pentru cei care au nevoie sa treaca rapid de la un subiect la altul intr-un singur cadru, Dual Pixel CMOS AF asigura operarea impecabila a focalizarii automate in timp ce Functia de Focalizare manuala asistata, Detectarea fetei cu optiunile Prioritate Fata si Doar Fata va vor oferi un control al focalizarii mai creativ.

Carcasa usoara, de doar 1,4 kg, a camerei video EOS C200 a fost gandita pentru confortul dumneavoastra in timpul filmarilor din mana si reprezinta un avantaj pentru cei care filmeaza un timp indelungat. De asemenea, dimensiunea compacta favorizeaza montarea camerei video pe o drona sau pe un suport. Conectivitatea Wi-Fi si Ethernet permite controlul de la distanta prin browser si ofera posibilitatea de a transfera fisiere prin FTP, iar optiunile de compatibilitate ale camerei video permit utilizarea accesoriilor noi sau existente, inclusiv a vizorului electronic Canon – EVF-V70.

Cinema RAW Light pentru fluxurile de lucru de generatie viitoare .

Canon a colaborat cu cativa parteneri pentru a se asigura ca formatul Cinema RAW Light este integrat in diverse programe software . Astfel, editarea si gradarea formatului video Cinema RAW Light va putea fi realizata in programul DaVinci Resolve de la Blackmagic Design. Editarea se va putea face in Media Composer de la Avid Technology, folosind Canon RAW Plugin pentru Avid Media Access . Acest format poate fi procesat, de asemenea, folosind o aplicatie Canon, Cinema RAW Development .

Performanta excelenta in conditii slabe de iluminare

De asemenea, camera video EOS C200 poate inregistra atat cu miscare lenta cat si cu miscare rapida, cu pana la 120cps folosind intreaga suprafata a senzorului la rezolutie Full HD/MP4, ideal pentru cei care vor sa realizeze capturi creative cu miscare lenta.

Intervalul ISO de 100 pana la 102.400 garanteaza o performanta excelenta, chiar si in conditii dificile de iluminare cum ar fi trecerea rapida dintr-un loc in altul. Filtrele ND incorporate cu pana la 10 stops confera mai multa flexibilitate si comoditate, permitandu-le creatorilor de filme sa filmezein conditii de iluminare puternica si sa aiba mai mult control asupra profunzimii campului.

Specificatii
Canon EOS C200 Body Camera Cinema Profesionala 4K plus Card de Memorie CF 128 GB
CAMERE VIDEO PROFESIONALE
Rezolutie Video
4K
Dimensiune Senzor
Super 35
Zoom optic (X)
N/A
Bitrate maxim (Mbps)
1000
Montura Obiectiv
Canon EF
Intrare Audio
XLR
Interfata Iesire
SDI, HDMI
Suport Memorie
CFast, SD
Numar maxim cadre (fps)
50/60

By Akan