Spread the love

Brazi de Lux Artificiali 3D „cu Stea in Frunte – Super Pret

Descopera modelele de Brazi Artificiali de Craciun Foarte Bogati, potrivite pentru tine
Brazi Artificial 3D de Craciun – Informatii utile

   Cei mai bogati brazi artificiali din Romania. Aceste modele de brad artificial contin pana la 4355 crengute, fiind modele de brazi artificiali foarte bogati, fara goluri si cu crengute 2D si 3D, care imita la perfectie acele brazilor naturali.

Unul dintre motivele pentru care este bine sa alegeti un brad artificial, este ca il puteti impodobi ani la randul si nu veti mai participa la taierea bradutilor naturali, an de an.

Din experientele noastre, copiii adora modelele de brazi artificiali cu ace 3D, zapada, conuri, fructe de padure (cazul bradului cu zapada si conuri).

Cu siguranta merita sa investiti intr-o alegere care va impresiona invitatii pe care o sa ii aveti in preajma sarbatorilor de iarna. Un brad artificial bogat in crengute, cu Zapada si cu Conuri sau unul dintre cei mai comandati brazi artificiali – cu Varfuri Ninse, va fi piesa de rezistenta in caminul dumneavoastra primitor. Iar daca esti adeptul unui brad natural proaspat taiat din padurile Romaniei atunci, cu siguranta, bradul artificial cu Aspect Natural reprezinta alternativa ideala pentru un Craciun de poveste.

Aceste modele de brazi artificiali reprezinta o singura investitie care o sa va aduca beneficii peste ani.

Care este impactul unui brad artificial asupra mediului?
In 2018 a fost publicat un studiu care a scos in evidenta faptul ca achizitionarea unui brad artificial, este optiunea mai buna din punct de vedere ecologic, de mentionat fiind ca un brad artificial trebuie sa fie folosit pentru minim 5 ani, in acest mod fiind mai prietenos cu mediul, decat in cazul folosirii brazilor naturali.
Majoritatea celor care detin un brad artificial, il folosesc in medie, pentru 10 ani. Asta insemnand ca impactul unui brad artificial asupra mediului este mai mic decat al unuia natural care este taiat si aruncat anual.
Pe langa asta, viata unui brad artificial poate fi prelungita atunci cand doriti sa il schimbati: il puteti dona unei asociatii caritabile.

Brazi Artificiali – Ce alte beneficii au?
Cand spunem brazi artificiali, spunem durata de viata foarte mare (comparativ cu un brad natural, care dupa cateva saptamani isi pierde frumusetea). Asadar, acest lucru reprezinta un plus al brazilor artificiali, acestia fiind perfecti pentru cei care vor sa impodobeasca bradul mai devreme, pentru a tine spiritul sarbatorilor in casa, cat mai mult timp.

Un alt plus pe care il veti observa atunci cand veti achizitiona brazi artificiali, este ca se asambleaza foarte usor si se dezasambreaza la fel de usor.

Partea de intretinere pentru brazi artificiali, este aproape inexistenta. Dupa ce sarbatorile trec, tot ce trebuie sa faci este sa strangi bradul si sa il pastrezi depozitat pana anul viitor, cand il vei folosi din nou. Fara ace care cad si trebuie stranse, fara ramuri ofilite si fara rasina de curatat.

By Akan