Brau popular romanesc cu flori colorate

Spread the love

Brau popular romanesc cu flori colorate

Descriere

Fii in trend!

Iti doresti un accesoriu spctaculos, unicat, pe care sa il integrezi cu succes intr-o tinuta de vara dar si intr-o tinuta office? Alege un brau traditional cu flori si bucura-te de un accesoriu cu traditie intr-un outfit modern. Accentueaza-ti talia si poarta-l cu o camasa alba si o fusta creion sau transforma-l in piesa de rezistenta in combinatie cu rochia preferata si vei fi atractia serii.

Reinvie traditia!

Fiecare element al portului popular ascunde o poveste. Iar această poveste prinde glas prin modele versatile, unice. Cu maini dibace, cusatoresele romance au creat cu multa migala si infinita rabdare o capodopera vestimentara. Atent ornat cu flori multicolore, acesta este facut dintr-un material placut la atingere, cusut cu fir colorat din bumbac. Are un snur cu ciucuri delicati, negri si 3 gaici pozitionate din 10 in 10 centimentri pentru o a se potrivi perfect, indiferent de marimea taliei.

Poarta-l cu mandrie!

Romania este foarte bogata in traditii si avem costume populare frumoase si deosebite. Punand in valoare elementele acestui port, adus in moda zilelor noastre, pastram o forma de continuare a acestor traditii. Purtand o piesa realizata manual, in Romania, punem in valoare oamenii si portul romanesc si ducem mai departe, in lumea mare, mandria de a fi roman.

Specificatii
  • Model dublat
  • Fin la atingere
  • Snur pentru inchidere cu ciucuri negrii
  • Prevazut cu 3 gaici pozitionate din 10 in 10 cm una fata de cealalta
  • Se recomanda spalarea manuala
  • Se recomanda a nu se calca, a nu se curata chimic, a nu se inalbi