Spread the love

Brățări din Aur Pentru Copii – Băieți și Fetite – Pret 480.00 Lei – Pret 1.510.00 Lei

Legătură dintre voi: puternică, indisolubilă, universală, eternă. Alege o brățără simbol pentru a marca această legătură. Brățări din aur pentru băieți și fete.

Bratari copii si bebelusi
bine de stiut
Cum aleg o bratara de aur pentru copil sau bebelus

Cu totii daruim bijuterii din aur pentru copii ca gesturi simbolice, agreate drept cadouri pentru baieti, fetite, copii 1 an sau bebe. Bratara din aur pentru bebelusi este usoara si formata din linii curbe, astfel incat sa nu zgarie. Exista multe modele, pe care parintii sau nasii le prefera in functie de design: o bratara de aur copii cu masinute se va potrivi pentru un baiat, in vreme ce bijuterii aur copii care contin floricele sunt alese pentru fetite. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont in cautarea de bratari bebelusi aur ar fi structura sa rezistenta (lantul ar fi bine sa fie de tip za cu za). Indiferent de culoarea aurului (bratari copii aur galben sau bratari copii aur alb) aveti la dispozitie o oferta ampla de bratari aur copii botez la preturi avantajoase, impachetate in cutiute cadou, impreuna cu certificatul de calitate.

Alegerea marimii potrivite a bratarii aur pentru copii sau bebelusi

Pentru o circumferinta a incheieturii de 10cm, lungimea bratarii ar trebui sa fie de 11-12cm, potrivit pentru copii cu varste cuprinse intre 0-9 luni. Pentru circumferinta mai mare de 10 cm trebui sa va orientati catre o lungime de 13-14 cm, care va fi adecvata pana la varsta de 4-5 ani. O mare parte din bratarile de aur copii sunt prevazute cu sisteme de inchidere cu prelungire sau cu zale pe parcursul lungimii acesteia pentru a facilita prinderea in diferitele momente ale vietii.

By Akan