Brad de Craciun artificial, verde, 300 cm

Spread the love

Brad de Craciun artificial, verde, 300 cm

Acest frumos brad de Craciun artificial este foarte realist ca forma si aspect si va crea atmosfera potrivita pentru Craciunul care se apropie.Realizat cu ajutorul tehnicii de turnare prin injectie, acest brad artificial este prevazut cu ramuri din PVC cu aspect natural.Este usor, rezistent la intemperii si durabil.Acest pom de Craciun minunat este rezistent la apa si, prin urmare, potrivit atat pentru interior, cat si exterior.Ramurile cu ace pot fi aranjate în orice forma.Acest brad de Craciun poate fi folosit în fiecare an, fiind o alegere foarte economica în comparatie cu un brad adevarat.De asemenea, are o baza din otel pentru stabilitate. Este usor de asamblat.SpecificațiiCuloare brad: VerdeMaterial: Brad din PVC + suport din oțelÎnalțime totala: 300 cmDiametru suport: 60 cmDiametru brad: 155 cmLațime ramura: 6 cmLungime ramura: 18 cmCu 2180 ramuriDe dimensiuni mari pentru uz în exteriorUșor de asamblat și depozitatPachetul de livrare include 1 x brad de Craciun și 1 x suport.

Acest frumos brad de Craciun artificial este foarte realist ca forma si aspect si va crea atmosfera potrivita pentru Craciunul care se apropie.
Realizat cu ajutorul tehnicii de turnare prin injectie, acest brad artificial este prevazut cu ramuri din PVC cu aspect natural.
Este usor, rezistent la intemperii si durabil.
Acest pom de Craciun minunat este rezistent la apa si, prin urmare, potrivit atat pentru interior, cat si exterior.
Ramurile cu ace pot fi aranjate în orice forma.
Acest brad de Craciun poate fi folosit în fiecare an, fiind o alegere foarte economica în comparatie cu un brad adevarat.
De asemenea, are o baza din otel pentru stabilitate.
Este usor de asamblat.
Specificații
Culoare brad: Verde
Material: Brad din PVC + suport din oțel
Înalțime totala: 300 cm
Diametru suport: 60 cm
Diametru brad: 155 cm
Lațime ramura: 6 cm
Lungime ramura: 18 cm
Cu 2180 ramuri
De dimensiuni mari pentru uz în exterior
Ușor de asamblat și depozitat
Pachetul de livrare include 1 x brad de Craciun și 1 x suport.