Spread the love

Brad Artificial SMART „GROW&STOW” , își Modifică Inălțimea până la 228 cm – Pret 2.779.00 Lei

O, falnic brad!

Misiunea noastră Crăciunul acesta este să-ți livrăm bradul perfect pentru a crea amintiri deosebite, de durată. Acest brad reproduce cu fidelitate tradiționalul nostru brad natural, având 1952 de vârfuri pe care sunt integrate 450 becuri LED, pe care le poți controla cu ajutorul telecomenzii. Cu o simplă apăsare de buton, acest brad iși modifică singur dimensiunile, “crescând” atât cât iți dorești, având un diametru maxim de 127 cm și o înălțime cuprinsă între 180 cm – 228cm.

Elementul care-l scoate din tipar este faptul că acest brad artificial își modifică diametrul și înălțimea, cu ajutorul unei telecomenzi .    

Este dotat cu un suport metalic, având o înălțime cuprinsă între 180 cm – 228 cm (în funcție de preferință).

Are coroana foarte bogată, având 1952 de vârfuri cu 450 de beculețe LED integrate (beculețe albe, cu lumină caldă). Aceste becuri funcționează pe poziția Închis/Deschis (lumina constantă, fără joc intermitent). Ramurile batante, preașezate, sunt conectabile printr-un singur click.

Impresionant, măreț și este direct echipat cu lumini

Efortul minim la montare, îți va garanta un efect maxim.

Se montează rapid și îl poți controla cu ușurintă prin intermediul telecomenzii;

Îți permite să îți alegi locația unde dorești să-l amplasezi datorită funcției sale de modificare și ajustare a dimensiunii si înălțimii. Menționând un alt beneficiu pe care il aduce bradul artificial STOW&GROW este acela că privit de la intrarea înspre living-ul bogat și luminos al casei dumneavoastră sau după ușa apartamentului oferă senzația unui brad natural superb, autentic.

În plus este extrem de practic!

*Bradul nu este dotat cu husă pentru depozitare!

By Akan